Οι σταγόνες που αλλάζουν χρώμα ματιών λειτουργούν πραγματικά;

Οι σταγόνες που αλλάζουν χρώμα ματιών λειτουργούν πραγματικά;

Θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε τα πάντα σχετικά με τις σταγόνες που αλλάζουν το χρώμα των ματιών ή τις σταγόνες που αλλάζουν το χρώμα των ματιών. Τι είναι οι οφθαλμικές σταγόνες; Οι σταγόνες που αλλάζουν χρώμα ματιών κάνουν πραγματικά τη διαφορά; Οφθαλμικές σταγόνες που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία λοιμώξεων, φλεγμονών, γλαυκώματος και μιας ποικιλίας άλλων οφθαλμικών παθήσεων. Παραδόξως, ακόμη και μια μικρή ποσότητα φαρμάκου σε μια οφθαλμική σταγόνα μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες σε άλλα σημεία του σώματος. Αν και οι σταγόνες που αλλάζουν το χρώμα των ματιών υποστηρίζεται ότι μειώνουν την παραγωγή χρωστικής μελανίνης στην ίριδα, αυτό είναι επί του παρόντος αναληθές. Τα γονίδιά σας καθορίζουν πόση μελανίνη βρίσκεται στα κύτταρα της ίριδας σας. Εάν έχετε πολύ μελανίνη, τα μάτια σας θα είναι σκούρα καφέ, και αν έχετε πολύ λίγη, τα μάτια σας θα είναι μπλε. Τίποτα που μπορεί να εφαρμοστεί ως σταγόνα δεν θα δημιουργήσει μια ίριδα που θα αλλάξει από καφέ σε ανοιχτό μπλε ή πράσινο.

Με τον ισχυρισμό ότι αλλάζει το χρώμα των ματιών, αυτές οι σταγόνες περιέχουν N-acetyl-D-glucosamine .

Ερωτάται συχνά για οφθαλμικές σταγόνες που αλλάζουν το χρώμα των ματιών. Η Ν-ακετυλο-D-γλυκοζαμίνη (NAG ή GlcNAc) είναι ένα σάκχαρο αμίνης που προέρχεται από τη γλυκοζαμίνη. Το NAG έχει μερικές μοναδικές λειτουργίες και πιθανά οφέλη για την υγεία στον ανθρώπινο οργανισμό. Σύμφωνα με μια κυτταρική μελέτη, το NAG ήταν πιο αποτελεσματικό στην παραγωγή υαλουρονικού οξέος και επομένως δυνητικά καλύτερο για το δέρμα, τις αρθρώσεις και άλλους ελαστικούς ιστούς. Δίνει δύναμη και ελαστικότητα στο δέρμα, τις αρθρώσεις, τα νεύρα και την εντερική επιφάνεια. \"eye-

Οι σταγόνες που αλλάζουν χρώμα ματιών περιέχουν N-acetyl-D-glucosamine

Οι σταγόνες που αλλάζουν το χρώμα των ματιών περιέχουν N-ακετυλο-D-γλυκοζαμίνη (NAG ή GlcNAc). Λαμβάνοντας υπόψη τη χρήση τους, προτείνουν την εφαρμογή του στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Φαίνεται αδύνατο να σταματήσουν την παραγωγή μελανίνης στην ίριδα από αυτή την περιοχή. Δεν υπάρχει περίπτωση να εφαρμοστούν απευθείας στο μάτι, γιατί είναι δυνητικά επιβλαβή.

Οφέλη της N-acetyl-D-glucosamine στο ανθρώπινο σώμα

1) Μπορεί να βοηθήσει σε διαταραχές των αρθρώσεων

Η γλυκοζαμίνη και η Ν-ακετυλογλυκοζαμίνη (NAG) σχηματίζουν πολύπλοκα ελαστικά μόρια στον χόνδρο που λιπαίνουν τις αρθρώσεις και παρέχουν ομαλή κίνηση. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά αυξάνουν την επούλωση του χόνδρου και την αποκατάσταση των αρθρώσεων.

2) μπορεί να είναι ευεργετική για το εντερικό σύστημα.

Μελέτες έχουν δείξει ότι το NAG συσσωρεύει το στρώμα βλέννας στα έντερα και καταπολεμά τη φλεγμονή.

\"eye-color-changing-drops\" 3) νευρικό σύστημα

Η Ν-ακετυλογλυκοζαμίνη προστάτευσε τα εγκεφαλικά κύτταρα από οξειδωτική βλάβη και θάνατο, κάτι που θα μπορούσε να είναι ευεργετικό σε ασθένειες που βλάπτουν τα νεύρα όπως η ΣΚΠ.

4) Ανοιγοκλείνει το χρώμα του δέρματος και είναι ευεργετικό για τις ατέλειες του δέρματος.

Όπως είπαμε πριν, οι σταγόνες που αλλάζουν χρώμα ματιών περιέχουν Υαλουρονικό οξύ είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση της επιδερμίδας σας απαλή και αναζωογονημένη. Δεδομένου ότι η Ν-ακετυλογλυκοζαμίνη (NAG) σχηματίζει υαλουρονικό οξύ και άλλα ελαστικά πολυμερή, έχει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

  1. Μείωση των ρυτίδων και άλλων σημαδιών γήρανσης
  2. Ενυδάτωση του δέρματος
  3. Επιτάχυνση επούλωσης πληγών

4- Επίσης, το NAG αναστέλλει την παραγωγή της μελανίνης της χρωστικής του δέρματος και βοηθά στη λεύκανση του δέρματος.

Δεν υπάρχουν επαρκή δεδομένα για την εξαγωγή αξιόπιστων συμπερασμάτων από μελέτες Ν-ακετυλογλυκοζαμίνης (NAG). Οι κλινικές δοκιμές με NAG είναι ελάχιστες και έχουν σημαντικούς περιορισμούς. Οι σταγόνες που αλλάζουν το χρώμα των ματιών περιέχουν NAG, το οποίο δημιουργεί διάφορους κινδύνους στο σώμα, μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα στο μάτι. Σοβαρές παρενέργειες έχουν ανιχνευθεί στα μάτια, ειδικά εάν λαμβάνονται από το δέρμα ή από το στόμα. Οι σταγόνες που αλλάζουν το χρώμα των ματιών μπορεί να αυξήσουν την πίεση των ματιών και συνεπώς τον κίνδυνο γλαυκώματος. Θεωρείται ότι έχει αρνητικές επιπτώσεις στο σάκχαρο του αίματος. \"eye-color-change-surgery-mylumineyes-before-after\"

Πώς μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας φυσικά;

Ο μόνος τρόπος για να αλλάξετε το χρώμα των ματιών φυσικά και υγιεινά είναι μέσω Χειρουργική επέμβαση αλλαγής χρώματος ματιών Mylumineyes. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι χειρουργική επέμβαση. γίνεται μόνο με λέιζερ. Το Mylumineyes είναι αυτή τη στιγμή η ασφαλέστερη και ασφαλέστερη μέθοδος αντικατάστασης ματιών στον κόσμο. Και είναι ασυναγώνιστο από αυτή την άποψη. Επομένως, πρέπει να πούμε με λύπη ότι οι σταγόνες που αλλάζουν το χρώμα των ματιών είναι απλώς ένας μύθος.

Οφθαλμικές σταγόνες: Πώς να τις χρησιμοποιήσετε

Υπάρχουν πολλά είδη και μάρκες οφθαλμικών σταγόνων στην αγορά, με ή χωρίς ιατρική συνταγή. Ωστόσο, ανεξάρτητα από την πτώση που χρησιμοποιείτε, ο τρόπος που το χρησιμοποιείτε είναι εξαιρετικά σημαντικός. Εάν δεν αποθηκευτεί και δεν χορηγηθεί σωστά, η θεραπεία είναι άχρηστη και μπορεί να προκαλέσει ακόμη και πιο σοβαρές λοιμώξεις. Σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα είδη των οφθαλμικών σταγόνων, τις περιοχές χρήσης τους και τη σωστή μέθοδο εφαρμογής. Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες. Οι οφθαλμικές σταγόνες μπορούν να γίνουν ασφαλέστερες και πιο αποτελεσματικές μειώνοντας την απορρόφησή τους στο σύστημα και αυξάνοντας τον χρόνο παραμονής τους στο μάτι. Η προσθήκη οφθαλμικών σταγόνων μπορεί να είναι δύσκολη στην αρχή, αλλά με την εξάσκηση, γίνεται ευκολότερη.

Χρήση οφθαλμικών σταγόνων – Εφαρμογή οφθαλμικών σταγόνων
  1. Σηκώστε τα φρύδια σας και γείρετε το κεφάλι σας προς τα πίσω.
  2. Τραβήξτε το κάτω βλέφαρο προς τα κάτω με το δείκτη σας ή πιέστε απαλά το κάτω βλέφαρο προς τα έξω με τον αντίχειρα και τον δείκτη σας για να δημιουργήσετε μια τσέπη μπροστά στο μάτι σας.
  3. Τοποθετήστε τη σταγόνα σε μια τσέπη και κρατήστε την μακριά από τα μάτια και τα βλέφαρά σας (για να αποφύγετε τη μόλυνση του μπουκαλιού).
  4. Κλείστε τα μάτια σας χωρίς να ανοιγοκλείσετε ή να τα τσιμπήσετε.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top