Χειρουργική αλλαγής χρώματος ματιών από Lumineyes 2022

Χειρουργική αλλαγής χρώματος ματιών από την Lumineyes

\”Χειρουργική επέμβαση αλλαγής χρώματος ματιών με λέιζερ\” μπορεί να αλλάξει μόνιμα τα καστανά μάτια σε μπλε-πράσινα-φουντουκιά μάτια. Χρησιμοποιώντας ένα ασφαλές λέιζερ, είναι δυνατό να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας φυσικά. Αφότου ο Δρ. Mete ξεκίνησε την \”αλλαγή χρώματος ματιών με λέιζερ\” στην Τουρκία, άρχισαν παρόμοιες μελέτες εφαρμογής σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, κανένα από αυτά δεν μπορεί να αντικαταστήσει το πρωτότυπο. Το λέιζερ προκαλεί αλλαγή του χρώματος των ματιών; Πώς μπορώ να αλλάξω το χρώμα των ματιών μου χωρίς να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση Θυμηθείτε να κάνετε ενδελεχή έρευνα για το βιογραφικό του γιατρού σας χρησιμοποιώντας αξιόπιστες πηγές και μέσα ενημέρωσης. Αυτό θα πρέπει να παρέχει κάποια έμπνευση. Ο Δρ Mustafa Mete πρωτοστάτησε στην ασφαλή και επιτυχημένη αλλαγή χρώματος ματιών με λέιζερ πριν από πολλά χρόνια. Σήμερα έκαναν το ντεμπούτο τους αρκετές άγνωστες κλινικές. Ισχυρίζονται ότι μπορούν να αλλάξουν γρήγορα το χρώμα των ματιών τους από διάφορες τοποθεσίες.

Ακόμα και αν είναι αξιόπιστος γιατρός ή κλινική, ισχυρίζονται ότι μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μετά από 13 χρόνια σκληρής εργασίας δεν είναι εύλογη. Στη συνέχεια, πρέπει να τεθεί το ερώτημα: \”Πώς μπορεί μια εγκατάσταση που εκτελεί χειρουργική επέμβαση να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι ασφαλές και αποτελεσματικό;\” Πιστεύω ότι είναι πολύ απλό να εντοπίσετε τη λύση.

\"χειρουργική

Dr. Ο Μουσταφά Μέτε πρωτοστάτησε στη μέθοδο χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό «λέιζερ επιλεκτικής ίριδας» πριν από πολλά χρόνια. Αυτό το λέιζερ, το οποίο στοχεύει μόνο χρωστικά κύτταρα, είναι το χρυσό πρότυπο για τη «μόνιμη αλλαγή χρώματος των ματιών χωρίς χειρουργική επέμβαση» όσον αφορά την ασφάλεια. Χρησιμοποιώντας ένα νέο μήκος κύματος, αυτή η καινοτόμος τεχνική λέιζερ My Lumineyes μπορεί να αλλάξει με επιτυχία το χρώμα των ματιών σας. Προφανώς, η διαδικασία \”My Lumineyes μόνιμη αλλαγή χρώματος ματιών χωρίς χειρουργική επέμβαση\” επιτρέπει τη χρήση ενός φυσικού μηχανισμού για να αποκτήσετε χρωματιστά μάτια. Χωρίς αμφιβολία, η προσέγγιση \”Mylumineyes\” αφαιρεί σχεδόν όλους τους κινδύνους.

Ποια κλινική προσφέρει χειρουργική επέμβαση αλλαγής χρώματος ματιών;

Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας με υγιή και φυσικό τρόπο. Η φράση «Αλλαγή χρώματος ματιών με λέιζερ» προκάλεσε αρχικά σάλο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην Τουρκία, ωστόσο, αυτή η θεραπεία ήταν ήδη υπό έρευνα. Όταν εκτελείται από έμπειρο γιατρό, η αλλαγή χρώματος των ματιών με λέιζερ είναι πολύ ακίνδυνη. Επιπλέον, το \”Mylumineyes\” παρέχει πλέον διπλή ασφάλεια. Επειδή το λέιζερ \”8G My lumineyes\” στοχεύει μόνο χρωστικές μελανίνης, η αλλαγή του χρώματος των ματιών σας με λέιζερ είναι πολύ ασφαλής όταν εκτελείται με mylumineyes. Έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι δεν βλάπτει τους φυσικούς ιστούς. Ως αποτέλεσμα, το επίπεδο ασφάλειας όλων θα αλλάξει.

Η αλλαγή του χρώματος των ματιών μπορεί να επιτευχθεί με διάφορους τρόπους. Η αλλαγή χρώματος των ματιών με λέιζερ είναι μια φθηνή διαδικασία. Ο χρωματισμός ματιών με λέιζερ είναι η μόνη μέθοδος που προσφέρει υγιή και φυσικά αποτελέσματα. Θα έχετε μόνιμα χρωματισμένα μάτια μόλις ένας εξειδικευμένος οφθαλμίατρος πραγματοποιήσει επέμβαση με λέιζερ στα μάτια σας. Εκτός από έναν εξειδικευμένο οφθαλμίατρο, το είδος του λέιζερ που χρησιμοποιείται είναι ζωτικής σημασίας.
Το λέιζερ Mylumineyes στοχεύει επιλεκτικά τις χρωστικές της μελανίνης στην ίριδα. Τα κύτταρα μελανίνης που λαμβάνουν ακτινοβολία λέιζερ mylumineyes υποβάλλονται σε χημική αντίδραση. Σε αντίδραση σε αυτή τη βιολογική και χημική απόκριση, ενεργοποιείται ο αμυντικός μηχανισμός του οργανισμού. Κανονικά, τα κύτταρα μελανίνης χάνονται από το σώμα. Χρησιμοποιώντας φυσικές αντιδράσεις του σώματος, έτσι λειτουργεί η \”Τεχνική αλλαγής χρώματος ματιών με λέιζερ Mylumineyes\”.

Επιλέξτε την κατάλληλη μέθοδο για να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας

Οι φαντασιώσεις πολλών ανθρώπων έχουν γίνει πραγματικότητα αποτέλεσμα της επιτυχίας της επέμβασης αλλαγής χρώματος ματιών με λέιζερ. Προηγουμένως, πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να εξηγήσουμε: Ήταν ζωτικής σημασίας για την υγεία σας και τη φυσική αλλαγή να γίνει χρησιμοποιώντας λέιζερ αντί για χειρουργική επέμβαση χρώματος ματιών. Κατά κύριο λόγο, διατηρείται το αρχικό χρώμα των ματιών σας. Δεύτερον, τα μάτια σας προστατεύονται. Τρίτον, η πιθανότητα προβλημάτων είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Σαφώς, μόνο η επέμβαση αλλαγής χρώματος ματιών με λέιζερ Mylumineyes είναι ικανή να παράγει αυτά τα αποτελέσματα. Τελικά, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας; Είναι δυνατόν να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας; Η επέμβαση αλλαγής χρώματος ματιών με λέιζερ Mylumineyes είναι η απλή απάντηση στο ερώτημα.

Μπορείτε να αλλάξετε μόνιμα το χρώμα των ματιών σας;

Υπάρχουν τρεις διαδικασίες που ενδέχεται να αλλάξουν μόνιμα το χρώμα των ματιών σας. Η αλλαγή χρώματος των ματιών με λέιζερ, η κερατοχρωματισμός και τα εμφυτεύματα ίριδας είναι μη επεμβατικές διαδικασίες. Γνωρίζετε ότι συγκρίναμε αυτές τις τρεις προσεγγίσεις. Συμπερασματικά, με εξαίρεση την αλλαγή του χρώματος των ματιών με λέιζερ, οι άλλες δύο διαδικασίες προσφέρουν ψεύτικο βλέμμα. Και τα δύο είναι επεμβάσεις. Οι κίνδυνοι είναι πολύ χειρότεροι. Το μάτι περιέχει μια παρέμβαση. Επιπλέον, ένα ξένο αντικείμενο εισάγεται σε καθένα από τα μάτια τους.
Το \”αλλάζει το χρώμα των ματιών στο στρώμα της ίριδας\” η θεραπεία περιλαμβάνει μείωση της ποσότητας μελανίνης και της κυτταρικής πυκνότητας στο στρώμα της ίριδας. Λοιπόν, τι προκαλεί αυτές τις παραλλαγές στο χρώμα των ματιών; Φαντάζομαι ότι μπορείς να το καταλάβεις. Αυτή η σελίδα παρέχει μια περίληψη των απαντήσεων σε αυτές τις ερωτήσεις. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η χειρουργική επέμβαση \”αλλαγής χρώματος του στρώματος της ίριδας\” προκαλεί μια αξιοσημείωτη μόνιμη αλλαγή στο χρώμα των ματιών. Εκτός από παράγοντες όπως η ηλικία και το περιβάλλον, η \”αλλαγή χρώματος ματιών με λέιζερ\” είναι αυτή τη στιγμή η πιο επιτυχημένη μέθοδος αλλαγής του χρώματος των ματιών.

\"eye-color-change-surgery

Μπορεί να αλλάξει το χρώμα των ματιών σας;

Μπορείς να αλλάξεις το χρώμα των ματιών σου; Πώς όμως μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο; Υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες; Ο όρος \”επέμβαση αλλαγής χρώματος ματιών με λέιζερ\” αναφέρεται σε μια χειρουργική θεραπεία που χρησιμοποιεί λέιζερ με καθορισμένο μήκος κύματος. Ο Δρ Μουσταφά Μέτε, ο εφευρέτης της διαδικασίας αλλαγής λέιζερ, χρησιμοποιεί τώρα τεχνολογίες αιχμής στην κλινική του. Χωρίς αμφιβολία, ο καλύτερος τρόπος για να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας φυσικά είναι να \”αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας με ένα λέιζερ\” (Μέθοδος Mylumineyes).

Πώς αλλάζετε το χρώμα των ματιών σας μόνιμα;

Συμπερασματικά, μπορούμε να χρωματίζουμε μόνιμα τα μάτια σας χρησιμοποιώντας ένα λέιζερ αιχμής. Η μόνιμη αλλαγή χρώματος ματιών είναι διαθέσιμη σε διάφορους ιστότοπους σε ποικίλες τιμές. Πριν επιλέξετε να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας, θα πρέπει να διερευνήσετε τους κινδύνους που σχετίζονται με την επέμβαση καθώς και τους κορυφαίους γιατρούς. Να είστε ενήμεροι των σημερινών θεσμών.
Αυτό το λέιζερ είναι ασφαλές για την ίριδα και μπορεί γρήγορα να αλλάξει τα καστανά μάτια σας σε μπλε ή πράσινα. Προφανώς, το λέιζερ και η καινοτόμος προσέγγιση του Dr. Mete θα παίξουν ρόλο εδώ. Η διαδικασία για την αλλαγή του χρώματος των ματιών ενός ατόμου δεν περιλαμβάνει χειρουργική επέμβαση ή άμεση επαφή με τα μάτια. Επομένως, έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε το χρώμα των ματιών σας χωρίς να τους προκαλέσουμε ανεπανόρθωτη βλάβη. Το Mylumineyes είναι η πιο επιτυχημένη και ασφαλής μέθοδος λέιζερ για την αλλαγή του χρώματος των ματιών. Δεν επηρεάζει την καμπυλότητα του κερατοειδούς ή τους αριθμούς σας. Η συνολική σας απήχηση ενισχύεται με τα λαμπερά μάτια. Το να έχεις γαλαζοπράσινα μάτια είναι αναμφίβολα μια από τις πιο διαδεδομένες φιλοδοξίες. Τώρα είναι στα χέρια σας.

Μήπως τα μάτια αλλάζουν χρώμα φυσικά με την πάροδο του χρόνου;

Το χρώμα των ματιών μπορεί να αλλάξει σημαντικά, αλλά μόνο ως απόκριση σε εξωτερικά ερεθίσματα. Αυτά είναι το λέιζερ, η κερατοχρωματισμός και το εμφύτευμα ίριδας, εν συντομία. Το λέιζερ σπάει τις χρωστικές της μελανίνης στην ίριδα, παρέχοντας στο μάτι μια μαύρη όψη. Αυτές οι κατακερματισμένες χρωστικές στη συνέχεια επαναρροφούνται από τις γωνίες του ματιού. Έτσι, ένα σκούρο χρώμα ματιών μεταμορφώνεται σε ανοιχτό χρώμα ματιών. Η κερατοχρωματισμός είναι μια προσπάθεια χρωματισμού του κερατοειδούς με σκοπό την παραγωγή χρώματος των ματιών. Ο φακός ενός εμφυτεύματος ίριδας τοποθετείται στο μάτι για να αλλάξει το χρώμα της ίριδας. Αρκετές εργασίες έχουν ασχοληθεί με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτών των τακτικών.

Το Mylumineyes Xtra χρησιμοποιεί ένα λέιζερ με μεγαλύτερη ένταση που είναι πιο ευγενικό στους ιστούς.

Επιπλέον, η διάρκεια της θεραπείας έχει μειωθεί. συντομεύτηκε. Επειδή στο νέο Lumineyes Xtra, μπορέσαμε να συντομεύσουμε τις θεραπείες αλλαγής χρώματος ματιών που ξεκινήσαμε πριν από 10 ημέρες σε όλο τον κόσμο. Κατά συνέπεια, σας εμποδίζουμε να εργαστείτε και προστατεύουμε τα μάτια σας από την ισχυρή θεραπεία με λέιζερ. Το Mylumineyes Xtra προσφέρει 1% λιγότερες αρνητικές επιπτώσεις από την προηγούμενη έκδοση του Lumineyes. Χωρίς αμφιβολία, αυτό μας δίνει πολύ πλούτο και άνεση. Συχνά, το χρώμα των ματιών των μωρών δεν είναι σταθερό. Όταν γεννιούνται τα βρέφη, τα μάτια τους στερούνται τη χρωστική ουσία μελανίνη, η οποία τα κάνει να φαίνονται μπλε. Παρόλο που τα νεογέννητα μάτια είναι συνήθως μπλε, μετά από ένα χρόνο το χρώμα τους μπορεί να αλλάξει. Το χρώμα των ματιών κυμαίνεται επίσης στιγμιαία και για ένα σύντομο χρονικό διάστημα στην ενήλικη ζωή.

Όταν τα άτομα εισέρχονται σε ένα σκοτεινό και χωρίς φως περιβάλλον, οι κόρες τους διαστέλλονται και μεγεθύνονται για να βελτιώσουν την όρασή τους. Λόγω αυτής της διαστολής, η ίριδα γύρω από την κόρη συστέλλεται και στενεύει. Αυτή η στένωση προκαλεί μια προσωρινή αλλαγή στο χρώμα των ματιών. Ακόμα κι αν τα άτομα είναι επιδέξια στο να κρύβουν τα συναισθήματά τους με λόγια και πράξεις, τα μάτια δεν μπορούν να το κάνουν. Ακόμα κι αν τα μάτια μας δεν μπορούν να κρύψουν τα συναισθήματά τους, είναι εξαιρετικά στο να τα εμφανίζουν. Επιπλέον, το χρώμα των ματιών ορισμένων ανθρώπων μπορεί να αλλάξει στιγμιαία όταν βιώνουν συναισθήματα όπως λύπη, θυμό ή απόλαυση. Τα άτομα με μπλε ή πράσινα μάτια μπορεί να παρουσιάσουν μια προσωρινή αλλαγή στο χρώμα των ματιών όταν εκτίθενται στον ήλιο. Ωστόσο, καμία από αυτές τις αλλαγές δεν σχετίζεται με την επιθυμία, ούτε είναι πέρα ​​από τον έλεγχο του ατόμου.

Τότε, είναι δυνατόν να αλλάξει το χρώμα των ματιών κατά βούληση;

Άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης. μπορεί να επιλέξει φακούς επαφής αντί για γυαλιά. Αυτοί οι φακοί επαφής διατίθενται επίσης σε έγχρωμες μορφές και ορισμένα άτομα μπορεί να αλλάξουν το χρώμα των ματιών τους χρησιμοποιώντας φακούς επαφής εάν επιλέξουν διαφορετική απόχρωση. Ωστόσο, αυτή η λύση δεν είναι μόνιμη. Εκτός του ότι δεν είναι μόνιμη απάντηση, είναι και δύσκολη υπόθεση. Με άλλα λόγια, το χρώμα των ματιών μπορεί να αλλάξει υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Ορισμένες αλλαγές είναι μόνιμες. Ορισμένες αλλαγές δεν είναι μόνιμες και εξαρτώνται από το άτομο. Λοιπόν, μπορεί να αλλάξει το χρώμα των ματιών; Είναι αυτές οι αλλαγές μόνιμες;

Αλλαγή των αποτελεσμάτων του χρώματος των ματιών: Μπορούν τα μάτια να αλλάξουν χρώμα;

Σήμερα, θα καθορίσουμε ποια διαδικασία για την αλλαγή του χρώματος των ματιών είναι η πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική. Τα τελευταία χρόνια, διάφορες κλινικές προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν λέιζερ και χειρουργικές εφαρμογές για την αλλαγή του χρώματος των ματιών, αφήνοντας τους ασθενείς αβέβαιοι για το πού να πάνε. Η πιο ουσιαστική πτυχή είναι ο γιατρός σας. Έχουν πετύχει στο παρελθόν επιτυχία σε άλλους τομείς; και καταξιωμένος γιατρός; Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google θα δώσει σχετικά αποτελέσματα. Αφού παρευρεθείτε στην κλινική και επιλύσετε προβλήματα ακρίβειας και αξιοπιστίας, θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στις «πραγματικές παρατηρήσεις του ασθενούς». Ιδιαίτερα στο Facebook, οι ψεύτικες συστάσεις ασθενών εξαπατούν άτομα. Τέλος, ο ιστότοπός μας εμφανίζει τώρα τα πραγματικά αποτελέσματα αλλαγής χρώματος ματιών. Μπορούν τα μάτια να αλλάξουν χρώμα από μόνα τους; Αναμφίβολα, τα μάτια μπορούν να αλλάξουν χρώμα φυσικά χρησιμοποιώντας τη \”Χειρουργική επέμβαση λέιζερ αλλαγής χρώματος ματιών mylumineyes\”

Με το Lumineyes Xtra, αλλάζει το χρώμα των ματιών με ασφάλεια;

Η ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας του \”Mylumineyes Xtra\” το κάνει μοναδικό. Αυτή η επιλογή κάνει το \”Mylumineyes Xtra\” να εμφανίζει το μέγιστο επίπεδο προφίλ ασφαλείας. Εξαλείφει αποτελεσματικά τον «κίνδυνο αντίστροφων επιπτώσεων λέιζερ». Χρησιμοποιώντας αυτή τη νέα τεχνολογία και το λέιζερ, το χρώμα των ματιών μπορεί να αλλοιωθεί πιο αποτελεσματικά, ενώ καταναλώνεται λιγότερη ενέργεια και χρόνο. Είναι ουσιαστικό από αυτή την άποψη. Οι πιο ουσιαστικοί παράγοντες για τον καθορισμό αυτού είναι η εμπειρία του γιατρού σας, η προσπάθεια που έχει καταβάλει στην εργασία του και η τεχνογνωσία του στον τομέα της οφθαλμολογίας. Παραλλαγές στην απόχρωση των ματιών Η χειρουργική επέμβαση είναι ασφαλής εάν όλες οι συνθήκες και η εμπειρία είναι βέλτιστες. Λοιπόν, τι εναλλακτικές έχετε για να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας; Για να αναφέρουμε μερικά, γλαύκωμα, ιριδοκυκλίτιδα, καταρράκτη, βλάβη του κερατοειδούς και ατροφία της ίριδας. Όταν ληφθούν υπόψη οι αλλαγές στο χρώμα των ματιών που προκαλούνται από τη χειρουργική επέμβαση, οι συνέπειες γίνονται πολύ πιο σοβαρές, συμπεριλαμβανομένης της τύφλωσης και της μη αναστρέψιμης απώλειας όρασης. Τα καλά νέα είναι ότι η αλλαγή του χρώματος των ματιών με λέιζερ είναι αρκετά ασφαλής όταν γίνεται από έμπειρο ιατρό.

Μπορεί το Latisse Eye Drop να αλλάξει το χρώμα των ματιών;

Τα ανάλογα προσταγλανδίνης διατίθενται ως οφθαλμικές σταγόνες. και μπορεί να αλλάξει το χρώμα των ματιών. Το Lumigan, το Xalatan και το Travatan είναι ισοδύναμα προσταγλανδίνης. Όλα είναι οφθαλμικές σταγόνες κατά του γλαυκώματος. Το Bimatoprost, το δραστικό συστατικό του Lumigan, είναι επίσης γνωστό ως Latisse Eye Drop λόγω της ικανότητάς του να αυξάνει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Αυτά τα άτομα επηρεάζονται αρνητικά από σταγόνες που αλλάζουν το χρώμα των ματιών. Χρησιμεύουν κυρίως για την επιμήκυνση των βλεφαρίδων.

Αυτές οι σταγόνες για τα μάτια δεν έχουν σχεδιαστεί για να αλλάζουν το χρώμα των ματιών.

Επειδή τα ανάλογα προσταγλανδίνης μπορεί να προκαλέσουν αλλαγές στο χρώμα των ματιών (σκούρο χρώμα), πρέπει να δίνεται προσοχή κατά τη χορήγηση οφθαλμικές σταγόνες σε ένα μόνο μάτι. Εάν το χρώμα ενός από τα μάτια του ασθενή αλλάξει, αυτός ή αυτή μπορεί να επιλέξει μεταξύ δύο εναλλακτικών χρωμάτων ματιών. Εάν μόνο το ένα μάτι χρειάζεται ανάλογο προσταγλανδίνης και το χρώμα του άλλου ματιού έχει αλλάξει, το χρώμα των ματιών μπορεί να διορθωθεί μέσω έγχρωμων φακών επαφής ή χειρουργικής επέμβασης αλλαγής χρώματος ματιών με λέιζερ.

Τα χρωστικά κύτταρα της ίριδας ενδέχεται να διεγερθούν για να παράγουν περισσότερη χρωστική ουσία. χρησιμοποιώντας οφθαλμικές σταγόνες που περιέχουν ανάλογα προσταγλανδίνης. Ως αποτέλεσμα της υψηλής συγκέντρωσης χρωστικών, τα μάτια ενός ατόμου με ανοιχτόχρωμα μάτια, όπως μπλε ή πράσινα, θα γίνουν πιο σκούρα.

Το βάλσαμο X-name εφαρμόζεται στην περιοχή πίσω από το βλέφαρο, σε αντίθεση με το ίδιο το μάτι, δρα «αναστέλλοντας τον σχηματισμό μελάγχρωσης», οδηγώντας σε μια προοδευτική αλλαγή στο χρώμα των ματιών. Η κρέμα ματιών μας είναι η πιο ασφαλής προσέγγιση για να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας, καθώς αυτό το προϊόν δεν έρχεται ποτέ σε άμεση επαφή με τα μάτια σας. Έχουμε περιγράψει προηγουμένως τα συστατικά των οφθαλμικών σταγόνων που μπορεί να αλλάξουν το χρώμα των ματιών σας. Προφανώς, είναι απίθανο οι ενώσεις που περιέχουν να οδηγήσουν σε μια τέτοια αλλαγή. Ωστόσο, ειδικοί στον τομέα της όρασης είπαν ότι δεν θα λειτουργήσει. Δεν υπάρχει σταγόνα που να μπορεί να αλλάξει το χρώμα των καστανών ματιών σε μπλε.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top