Капките за промяна на цвета на очите наистина действат?

Капките за промяна на цвета на очите наистина работят?

Ще се опитаме да обясним всичко за капките за промяна на цвета на очите или капките, които променят цвета на очите. Какво е капки за очи? Капките за промяна на цвета на очите наистина имат значение? Капки за очи, използвани за лечение на инфекции, възпаления, глаукома и различни други очни заболявания. Изненадващо, дори малко количество лекарство в капки за очи може да има сериозни последствия в други части на тялото. Въпреки че се твърди, че капките за промяна на цвета на очите намаляват производството на пигмент меланин в ириса, в момента това не е вярно. Вашите гени определят колко меланин има в клетките на вашия ирис. Ако имате твърде много меланин, очите ви ще бъдат тъмнокафяви, а ако имате твърде малко, очите ви ще бъдат сини. Нищо, което може да се приложи като капка, няма да създаде ирис, който ще се промени от кафяв на светлосин или зелен.

Твърдят, че променят цвета на очите, тези капки съдържат N-ацетил-D-глюкозамин .

Често се питат за капки за очи, които променят цвета на очите. N-ацетил-D-глюкозамин (NAG или GlcNAc) е аминова захар, получена от глюкозамин. NAG има някои уникални функции и потенциални ползи за здравето в човешкото тяло. Според проучване, базирано на клетки, NAG е по-ефективен при производството на хиалуронова киселина и следователно потенциално по-добър за кожата, ставите и други еластични тъкани. Придава здравина и еластичност на кожата, ставите, нервите и чревната повърхност. \"око-

капките за промяна на цвета на очите съдържат N-ацетил-D-глюкозамин

капките за промяна на цвета на очите съдържат N-ацетил-D-глюкозамин (NAG или GlcNAc). Като се има предвид употребата им, те препоръчват да се прилага в зоната под очите. За тях изглежда невъзможно да спрат производството на меланин в ириса от тази област. Няма възможност да се прилагат директно в окото, защото са потенциално вредни.

Ползи от N-ацетил-D-глюкозамин в човешкото тяло

1) Може да помогне при ставни заболявания

Глюкозаминът и N-ацетилглюкозаминът (NAG) образуват сложни еластични молекули в хрущяла, които смазват ставите и осигуряват гладко движение. Тези хранителни вещества подобряват заздравяването на хрущяла и възстановяват ставите.

2) може да бъде от полза за чревната система.

Проучванията показват, че NAG изгражда слузния слой в червата и се бори с възпалението.

\"eye-color-changing-drops\" 3) нервна система

N-ацетилглюкозаминът предпазва мозъчните клетки от окислително увреждане и смърт, което може да бъде от полза при заболявания, увреждащи нервите, като MS.

4) Изсветлява цвета на кожата и е полезен при кожни петна.

Както казахме преди, капките за промяна на цвета на очите съдържат хиалуронова киселина, която е отговорна за поддържането на кожата ви мека и подмладена. Тъй като N-ацетилглюкозаминът (NAG) образува хиалуронова киселина и други еластични полимери, той има следните ефекти:

  1. Намаляване на бръчките и други признаци на стареене
  2. Овлажняване на кожата
  3. Ускоряване на заздравяването на рани

4- Освен това NAG инхибира производството на кожен пигмент меланин и подпомага изсветляването на кожата.

Няма достатъчно данни, за да се направят надеждни заключения от изследванията на N-ацетилглюкозамин (NAG). Клиничните изпитвания с NAG са оскъдни и имат значителни ограничения. Капките, които променят цвета на очите, съдържат NAG, което създава различни рискове в тялото, може да причини по-големи проблеми в очите. Сериозни нежелани реакции са открити в очите, особено ако се приема от кожата или през устата. Капките за промяна на цвета на очите могат да повишат очното налягане и следователно риска от глаукома. Смята се, че има отрицателни ефекти върху кръвната захар. \"eye-color-change-surgery-mylumineyes-before-after\"

Как можете да промените цвета на очите си по естествен път?

Единственият начин да промените цвета на очите по естествен и здравословен начин е чрез хирургия за промяна на цвета на очите Mylumineyes. Всъщност това не е операция; става само с лазер. В момента Mylumineyes е най-безопасният и безопасен метод за смяна на очите в света. И е ненадминат в това отношение. Затова със съжаление трябва да кажем, че капките, които променят цвета на очите, са само мит.

Капки за очи: как да ги използвате

На пазара има много видове и марки капки за очи, с или без рецепта. Въпреки това, независимо от капката, която използвате, начинът, по който я използвате, е изключително важен. Ако не се съхранява и не се прилага правилно, лечението е безполезно и дори може да причини по-сериозни инфекции. В тази статия можете да намерите подробна информация за видовете капки за очи, областите им на приложение и правилния метод на приложение. Важно е да се има предвид, че всички лекарства имат странични ефекти. Капките за очи могат да бъдат направени по-безопасни и по-ефективни чрез намаляване на абсорбцията им в системата и увеличаване на времето, през което остават в окото. Добавянето на капки за очи може да е трудно в началото, но с практиката става по-лесно.

Използване на капки за очи – Поставяне на капки за очи
  1. Вдигнете вежди и наклонете глава назад.
  2. Издърпайте долния клепач надолу с показалеца си или леко притиснете долния клепач навън с палеца и показалеца си, за да създадете джоб пред окото си.
  3. Поставете капката в джоб и я дръжте далеч от очите и клепачите си (за да избегнете замърсяване на бутилката).
  4. Затворете очи, без да мигате или да ги щипете.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top