Хирургическа промяна на цвета на очите за постоянно

Хирургическа промяна на цвета на очите за постоянно

Ако искате променете цвета на очите си, лазерът е най-добрият и единствен вариант. В допълнение към по-разпространеното си име \”татуировка на роговицата\”, кератопигментацията описва хирургична процедура. И накрая, промяна в цвета на очите е възможна с имплант на ириса. Отново и отново е доказано, че лазерният подход е най-ефективният и безрисков избор. Лазерът може да промени цвета на очите ви, без да са необходими инвазивни процедури. Колко точно трябва да платите, за да промените цвета на очите си? По отношение на парите, промяната на цвета на очите ви не струва много повече или по-малко от всяка друга козметична процедура.

Промяна на цвета на очите успешно извършена в Турция в клиниката Lumineyes без хирургическа интервенция. Правят се изследвания за разработване на неинвазивно лазерно лечение, което ще отнеме само една минута. След 15 години тестване на лечението върху животни и 13 години тестване върху хора, установихме, че то е безопасно и ефективно и в двете условия. Цветът на човешкия ирис може да варира от светлокафяв до тъмночерен и тази вариация се дължи на ефекта на Тиндал, който възниква, когато светлината се разпръсне в стромата на ириса. Вероятно в недалечното бъдеще ще бъде възможно да се промени естественият цвят на ириса на човек за по-малко от минута, като се използва неинвазивно лазерно лечение, което премахва пигмента през кръвоносните съдове. Чрез използването на Lumineyes цветът на очите може да бъде постоянно променен.

Могат ли очите ви да променят цвета си?

Пигментът меланин, открит в ириса, се отстранява с лазер по време на процес на промяна на цвета на очите, разкриващ сини и зелени тонове. Процедурата, която е предназначена да бъде постоянна, може да изисква много лечения. Нехирургичната лазерна промяна на цвета на очите води до най-желаните резултати в дългосрочен план. През последните години се засили интересът към промяната на цвета на очите. Цветът на очите има генетичен компонент. Ирисът е техническият термин за цвета на очите. Ирисът е мускул в окото, който регулира размера на зеницата в отговор на количеството светлина.

Пигментацията на ириса (меланин) определя цвета на очите. Очите с кафява пигментация имат повече меланин от очите със синя пигментация. Начинът, по който светлината се отразява от пигментите, оказва влияние върху цвета, наситеността и стойността (яркостта).

\"хирургична

Хирургични процедури за трайна промяна на цвета на очите – видове и методи:

  1. Лазерно око промяна на цвета без хирургическа интервенция
  2. Керапигментация или татуиране на роговицата – хирургическа промяна на цвета на очите
  3. Имплантиране – хирургично хирургия за промяна на цвета на очите
  4. Цветни контактни лещи

Как можете да промените цвета на очите си? Кой е най-малко разпространеният цвят на очите?

Как е възможно да имате зелени, лешникови или сиви очи, ако имате кафяви очи? За да промените завинаги цвета на очите на човек чрез хирургичен метод за промяна на цвета на очите, трябва предварително да се вземат предвид редица фактори. Възможно ли е да се предотвратят потенциални рискове с помощта на тази стратегия? Второ, наистина ли води до трайна промяна в цвета на ириса? Трето, дали резултатите имат изкуствен и неестествен естетичен вид или естествен естетичен вид, еквивалентен на този на цветните контактни лещи?

И последно, ще има ли неблагоприятно въздействие върху здравето на очите в бъдеще? Помислете дали съотношението на ползите към разходите е адекватно. Шесто, от колко време този хирург предлага тази процедура в съответното заведение? Възможно ли е това място да е сравнително ново и неопитно? Ефективна и безопасна ли е операцията за промяна на цвета на очите?

Седмо, бихте ли могли да ми дадете информация за телевизионното предаване, срещата или операцията, както и автобиографията на лекаря, в която той демонстрира своя опит в областта на офталмологията? Можем да продължим безкрайно с тези въпроси, но нека сложим край на тях сега и да обсъдим ключовите променливи, които допринасят за цвета на очите, както и методите за изсветляване на очите ви.

Как да осветим тъмнината на Вашият ирис?

1-цветен Операция за имплантиране на ирис< /a>, понякога наричан изкуствен ирис:

Цветът на вашите очи може да се промени необратимо чрез използването на ирисови импланти.

Ирисът, който е слой, разположен вътре в око, определя цвета на окото. Това лечение се извършва след нараняване или когато вроденият ирис не е напълно или частично отстранен. По време на това лечение изкуствен ирис се поставя в предната камера на окото пред естествения ирис на пациента. Местоположението на този изкуствен ирис се определя от естествения цвят на очите на пациента. По отношение както на естетиката, така и на безопасността обаче, резултатите от това лечение са сравнително разочароващи.

Освен това, тези импланти не могат да останат в окото за дълго време. За съжаление, дори и след отстраняването, оставя след себе си непоправими щети на окото. Следователно слепотата е един от възможните странични ефекти на процедурата. Има силна препоръка да го избягвате.

2-Хирургическата процедура за татуиране на роговицата, наричана още кератопигментация:

За удобство на пациента процесът на кератопигментация е разделен на две фази. В първата фаза на процедурата се използва лазер, за да се направи разрез в роговицата, който действа като проводник за инжектиране на багрилото. По време на втория етап от процедурата, силиконизираното багрило се доставя в тези тръби. В действителност тази процедура, която се използва за лечение на слепота и наранявания на очите през последните петнадесет до двадесет години, сега се използва за козметични цели. Ако клиентът не е доволен от резултатите, няма да е възможно да се премахне напълно тази боя от роговицата. Когато роговицата се среже и в нея се създаде тунел, шансът на пациента да получи астигматизъм се увеличава, което прави зрението по-трудно.

Когато шофирате през нощта или работите, зеницата се разширява, позволявайки на повече от боята да достигне зрителното поле. Това е още един проблем, предизвикан от отблясъците на светлината. Поради хирургичния характер на процедурата, има вероятност от заразяване с инфекция. Не е ясно как присъствието на това чуждо вещество в роговицата може да повлияе на здравето на роговицата в дългосрочен план. Поради това не е съвсем ясно колко изгоден е този начин да се правят нещата да изглеждат фалшиви.

Ендофталмитът или отлепването на ретината може да са резултат от липса на хирургически микроскоп и проникване в глобуса.
Пациенти с \”Нова Color Iris\” развиват глаукома, катаракта и увеит въпреки ендотелната декомпенсация. След отстраняване на импланта повече от петдесет процента от пациентите се нуждаеха от трансплантация на роговица, проникваща кератопластика, филтрираща хирургия или операция на катаракта.

3-лазерна трайна промяна в цвета на очите

Как мога да променя цвета на очите си без хирургическа процедура? С помощта на специфичен лазер, приложен върху ириса, тъканта, отговорна за придаването на цвета на окото, тъмното око може да бъде превърнато в синьо-зелен оттенък за целите на функцията за промяна на цвета на окото. Количеството пигментни клетки, известни също като багрилни клетки, в нашите очи е отговорно за техния отчетлив оттенък. Какви фактори допринасят за разграждането на меланина? Пигментните клетки в стромата на ириса, които са отговорни за цвета на окото, се елиминират с помощта на нискоенергиен лазер. Това кара черния нюанс да стане по-малко видим и цвета на очите да се промени.

Лазерът разбива меланиновите пигменти в ириса, които са отговорни за черния вид на окото. Пигментите се реабсорбират и изчезват чрез канали, изградени в ъглите между роговицата и ириса. Директно произтичащ от това, тъмен цвят на очите ще стане светъл цвят на очите. В резултат на това лазерната промяна на цвета на очите Mylumineyes е напълно безопасна и полезна за вашето здраве. Освен това резултатите са напълно съвместими с естествените процеси. Освен това може да получим най-особения цвят на очите.

4- Цветни контактни лещи

Цветните контактни лещи са проблемни. Те се нуждаят от редовна поддръжка, имат необичаен вид и могат да причинят очна болка и сухота в очите. Ирисовите импланти могат да променят цвета на очите за постоянно. Няколко души са премахнали имплантите си поради усложнения. Пигментацията на ириса влияе най-много на вида на очите. Всеки цвят се състои от нюанс, наситеност и стойност, включително ириса. Нюансът, наситеността и стойността са свързани с разстоянието на цвета от чисто бялото, като основните цветове (в този пример зелено или синьо в окото) действат като основа.

Лазерна очна хирургия за промяна на цвета: Разходи за операция за промяна на цвета на очите в Турция

Уменията на вашия очен хирург и вашата генетична промяна са важни фактори за постигане на желани резултати от хирургична промяна на цвета на очите ви. Определени изисквания трябва да бъдат изпълнени от дадена техника, преди да се счита за успешна. Даваме приоритет на ефективността и сигурността. Както посочих преди, успехът на тази процедура ще зависи от уменията на хирурга и лазера. Всъщност, когато се отдели достатъчно време и внимание, почти всяка ситуация може да бъде разрешена успешно. Настоящият икономически климат за съжаление доведе до това, че хората избират по-малко надеждни и по-рискови подходи.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top