Picăturile pentru schimbarea culorii ochilor chiar funcționează?

Picăturile care schimbă culoarea ochilor chiar funcționează?

Vom încerca să explicăm totul despre picăturile care schimbă culoarea ochilor sau picăturile care schimbă culoarea ochilor. Ce este picăturile pentru ochi? Picăturile care schimbă culoarea ochilor chiar fac diferența? Picături pentru ochi utilizate pentru a trata infecțiile, inflamația, glaucomul și o varietate de alte afecțiuni oculare. În mod surprinzător, chiar și o cantitate mică de medicament într-o picătură pentru ochi poate avea consecințe grave în altă parte a corpului. Deși se spune că picăturile care schimbă culoarea ochilor reduc producția de pigment de melanină în iris, acest lucru este în prezent neadevărat. Genele tale determină cât de multă melanină este în celulele din iris. Dacă ai prea multă melanină, ochii tăi vor fi maro închis, iar dacă ai prea puțină, ochii tăi vor fi albaștri. Nimic din ceea ce poate fi aplicat ca picătură nu va produce un iris care se va schimba de la maro la albastru deschis sau verde.

Pretinzând că schimbă culoarea ochilor, aceste picături conțin N-acetil-D-glucozamină .

Este frecvent întrebat despre picăturile de ochi care schimbă culoarea ochilor. N-acetil-D-glucozamina (NAG sau GlcNAc) este un zahăr aminic derivat din glucozamină. NAG are unele funcții unice și potențiale beneficii pentru sănătate în corpul uman. Potrivit unui studiu bazat pe celule, NAG a fost mai eficient în producerea acidului hialuronic și, prin urmare, potențial mai bun pentru piele, articulații și alte țesuturi elastice. Oferă rezistență și elasticitate pielii, articulațiilor, nervilor și suprafeței intestinale. \"eye-

picăturile care schimbă culoarea ochilor conțin N-acetil-D-glucozamină

Picăturile care schimbă culoarea ochilor conțin N-acetil-D-glucozamină (NAG sau GlcNAc). Având în vedere utilizarea lor, ei recomandă aplicarea în zona de sub ochi. Li se pare imposibil să oprească producția de melanină în iris din această zonă. Nu există nicio șansă de a aplica direct în ochi, deoarece sunt potențial dăunătoare.

Beneficiile N-acetil-D-glucozaminei în corpul uman

1) Poate ajuta la tulburările articulare

Glucozamina și N-acetilglucozamina (NAG) formează molecule elastice complexe în cartilaj care lubrifiază articulațiile și asigură o mișcare lină. Acești nutrienți măresc vindecarea cartilajelor și repar articulațiile.

2) poate fi benefic pentru sistemul intestinal.

Studiile au arătat că NAG formează stratul de mucus în intestine și luptă împotriva inflamației.

\"picături-schimbarea-culorii-ochilor\" 3) sistemul nervos

N-acetilglucozamina a protejat celulele creierului împotriva leziunilor oxidative și a morții, ceea ce ar putea fi benefic în bolile care afectează nervii, cum ar fi SM.

4) Iluminează culoarea pielii și este benefic pentru petele pielii.

După cum am spus înainte, picăturile care schimbă culoarea ochilor conțin acid hialuronic, care este responsabil pentru menținerea pielii moale și întinerită. Deoarece N-acetilglucozamina (NAG) formează acid hialuronic și alți polimeri elastici, are următoarele efecte:

  1. Reducerea ridurilor și a altor semne de îmbătrânire
  2. Hidratarea pielii
  3. Accelerarea vindecării rănilor

4- De asemenea, NAG inhibă producerea de melanină a pigmentului pielii și ajută la iluminarea pielii.

Nu există date suficiente pentru a trage concluzii fiabile din studiile cu N-acetilglucozamină (NAG). Studiile clinice cu NAG sunt puține și au limitări considerabile. Picăturile care schimbă culoarea ochilor conțin NAG, care creează diverse riscuri în organism, pot provoca probleme mai mari la ochi. Au fost detectate efecte secundare grave la nivelul ochilor, mai ales dacă sunt luate de pe piele sau pe cale orală. Picăturile care schimbă culoarea ochilor pot crește presiunea ochilor și, prin urmare, riscul de glaucom. Se crede că are efecte negative asupra zahărului din sânge. \"eye-color-change-surgery-mylumineyes-before-after\"

Cum vă puteți schimba culoarea ochilor în mod natural?

Singura modalitate de a schimba culoarea ochilor în mod natural și sănătos este prin operația de schimbare a culorii ochilor Mylumineyes. De fapt, aceasta nu este o intervenție chirurgicală; se face doar cu laser. Mylumineyes este în prezent cea mai sigură și mai sigură metodă de înlocuire a ochilor din lume. Și este de neegalat în acest sens. Prin urmare, trebuie să spunem cu regret că picăturile care schimbă culoarea ochilor sunt doar un mit.

Picături pentru ochi: Cum să le folosiți

Există multe tipuri și mărci de picături pentru ochi pe piață, cu sau fără rețetă. Oricum, indiferent de picatura pe care o folosesti, modul in care o folosesti este extrem de important. Dacă nu este depozitat și administrat corespunzător, tratamentul este inutil și poate provoca chiar infecții mai grave. În acest articol, puteți găsi informații detaliate despre tipurile de picături pentru ochi, domeniile lor de utilizare și metoda corectă de aplicare. Este esențial să rețineți că toate medicamentele au efecte secundare. Picăturile pentru ochi pot fi mai sigure și mai eficiente prin reducerea absorbției lor în sistem și prin creșterea perioadei de timp în care stau în ochi. Adăugarea picăturilor pentru ochi poate fi dificilă la început, dar cu practică, devine mai ușor.

Utilizarea picăturilor pentru ochi – Aplicarea picăturilor pentru ochi
  1. Ridică sprâncenele și înclină capul pe spate.
  2. Trageți pleoapa inferioară în jos cu degetul arătător sau prindeți ușor pleoapa inferioară spre exterior cu degetul mare și arătător pentru a crea un buzunar în fața ochiului.
  3. Puneți picătura într-un buzunar și țineți-o departe de ochi și pleoape (pentru a evita contaminarea sticlei).
  4. Închide ochii fără să clipești sau să-i ciupești.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top