Είναι δυνατόν να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας χωρίς χειρουργική επέμβαση;

Είναι δυνατόν να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας χωρίς χειρουργική επέμβαση;

Είναι μια τυπική ανησυχία να αναρωτιέστε ποιο θα ήταν το κόστος για να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας φυσικά. Το κόστος που σχετίζεται με αυτή τη θεραπεία είναι εξίσου μπερδεμένο. Τα εμφυτεύματα και η κερατοχρωματισμός μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τεχνητή αλλαγή του χρώματος των ματιών. Η αλλαγή χρώματος ματιών με λέιζερ είναι η μόνη σας επιλογή εάν θέλετε να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας χωρίς να κάνετε τεχνητά μέσα. Το λέιζερ που χρησιμοποιεί η Mylumineyes είναι μια χαμηλής θερμοκρασίας, μη καταστροφική μείωση. Έτσι ξεθωριάζουν τα χρώματα του καφέ. Το αποτέλεσμα είναι μια γαλαζοπράσινη ή γκριζωπή απόχρωση.

Η \”διαδικασία αλλαγής χρώματος ματιών\” μπορεί να ολοκληρωθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Υπάρχουν ουσιαστικά τρεις τρόποι για να γίνει αυτό. Κερατοχρωματισμός, χειρουργική επέμβαση λέιζερ, εμφύτευση ίριδας, Ο στόχος είναι να επιτευχθεί μια αλλαγή στο χρώμα, όπως από καφέ σε πράσινο, μπλε, γκρι ή άλλο τόνο. Τα αποτελέσματα των τριών προσεγγίσεων θα είναι εξαιρετικά διαφορετικά. Η διαδικασία «αλλαγής χρώματος ματιών με λέιζερ» είναι η μόνη που ισχυρίζεται ότι δεν είναι χειρουργική, ενώ παράγει φυσικά αποτελέσματα. Επομένως, η \”Διαδικασία λέιζερ Mylumineyes\” επαναφέρει την κανονική εμφάνιση των ματιών σας. Άθελά σας, κάποιοι θα σας κρίνουν ότι είστε ψεύτικοι. Αυτή η τεχνητότητα όχι μόνο θα ξεπεράσει αυτή των φακών επαφής, αλλά θα ξεπεράσει και αυτούς.

\"αλλαγή

Οι μη χειρουργικές τεχνικές περιλαμβάνουν μόνο αλλαγή χρώματος ματιών με λέιζερ. η κερατοχρωματισμός και τα εμφυτεύματα ίριδας είναι χειρουργικές επεμβάσεις. Ίσως θυμάστε ότι συγκρίναμε αυτές τις τρεις τακτικές. Εκτός από την αλλαγή χρώματος ματιών με λέιζερ, τα άλλα δύο εξασφαλίζουν μια αφύσικη εμφάνιση. Και οι δύο θεραπείες είναι χειρουργικές. Οι απειλές είναι πολύ μεγαλύτερες. Στο μάτι έχει γίνει παρέμβαση. Επιπλέον, ένα ξένο σώμα εμφυτεύεται και στα δύο μάτια τους.

Θα θέλαμε να εξηγήσουμε τη διαφορά μεταξύ των επεμβάσεων αλλαγής χρώματος ματιών

  1. Αλλαγή χρώματος με λέιζερ
  2. Κερατοχρωματισμός
  3. χειρουργική επέμβαση εμφυτεύματος

Κόστος τατουάζ κερατοειδούς ή κερατοχρωματισμός για αλλαγή χρώματος ματιών

Ένα λέιζερ femtosecond χρησιμοποιείται για κερατομελάγχρωση. Αυτή η λειτουργία αποτελείται από δύο μεγάλες φάσεις. Αρχικά, μια σήραγγα είναι χαραγμένη από τον κερατοειδή. Και δεύτερον, αυτή η δίοδος εγχέεται με έγχρωμο υλικό. Το τατουάζ στον κερατοειδή προκαλεί μια μακροχρόνια αλλαγή χρώματος. Στην πραγματικότητα, άτομα με αδιαφάνεια του κερατοειδούς ή ανωμαλίες που βλάπτουν την εμφάνισή τους χρησιμοποιούν τατουάζ κερατοειδούς εδώ και αρκετό καιρό. Δυστυχώς, η χειρουργική επέμβαση με λέιζερ κερατοχρωματισμού είναι μια πολύ επεμβατική διαδικασία με αρκετές πιθανές παρενέργειες. Η κερατομελάγχρωση κοστίζει συνήθως μεταξύ 5000 και 12000 ευρώ. Στην πραγματικότητα, αφού εξετάσουμε τα οφέλη και τους κινδύνους, πιστεύουμε ότι αυτή η προσέγγιση μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω.

  • Κερατοχρωματισμός Μην αλλάζετε τις φυσικές χρωστικές του ματιού
  • Στην πραγματικότητα, δημιουργεί μια παραπλανητική εντύπωση

Θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι η \”διαδικασία αλλαγής χρώματος ματιών με λέιζερ mylumineyes\” χρησιμοποιεί μια απολύτως φυσική τεχνική.

Πώς λειτουργεί ένα λέιζερ για να αλλάξει το χρώμα των ματιών;

Επίσης, φροντίζουμε να μην βλάψετε τα μάτια σας καθ\’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας λέιζερ και δεν θα νιώσετε καμία ενόχληση. Μετά από περίπου 2 λεπτά, μπορείτε να επιστρέψετε στο να κάνετε ό,τι κάνατε πριν. Κατά κανόνα, αυτή η θεραπεία θα πρέπει να χορηγείται κατά τη διάρκεια 5-7 ημερών. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι ιδιαίτερο πριν από τη διαδικασία λέιζερ, αλλά θα χρειαστεί να πάρετε τις συνταγές σας μετά. Στα μάτια των Βαθμών 1-2, η αστραπή μπορεί να φανεί αμέσως, ενώ σε μάτια βαθύτερων τόνων, μπορεί να χρειαστούν πολλές ημέρες ή εβδομάδες. Ωστόσο, δεν θα δείτε το πλήρες αποτέλεσμα για άλλους τρεις έως έξι μήνες.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top