Er det muligt at ændre din øjenfarve uden kirurgi?

Er det muligt at ændre din øjenfarve uden kirurgi?

Det er en typisk bekymring at spekulere på, hvad det koster at ændre din øjenfarve naturligt. Omkostningerne forbundet med denne behandling er lige så forvirrende. Implantater og keratopigmentering kan bruges til kunstigt at ændre øjenfarve. Laser Eye Color Change er dit eneste valg, hvis du ønsker at ændre din øjenfarve uden at gå gennem nogen kunstige midler. Laseren, som Mylumineyes bruger, er en lavtemperatur, ikke-destruktiv reduktion. Det er sådan, brune farver forsvinder. Resultatet er en blålig-grønlig eller grålig nuance.

\”proceduren for ændring af øjenfarve\” kan udføres på mange forskellige måder. Der er grundlæggende tre måder at gøre dette på. Keratopigmentering, laserkirurgi, irisimplantation, Målet er at opnå en ændring i farven, fra brun til grøn, blå, grå eller en anden tone. Resultaterne af de tre tilgange vil være meget forskellige. \”Laser øjenfarveændring\” proceduren er den eneste, der hævder at være ikke-kirurgisk, mens den alligevel producerer naturlige resultater. Derfor genopretter \”Mylumineyes-laserproceduren\” dine øjnes normale udseende. Ved et uheld vil nogle mennesker dømme dig til at være falsk. Ikke alene vil denne kunstighed overgå kontaktlinsernes, men den vil gå ud over dem.

\"skift

Ikke-kirurgiske teknikker omfatter kun laser øjenfarveændring. keratopigmentering og irisimplantater er kirurgiske indgreb. Du husker måske, at vi sammenlignede disse tre taktikker. Bortset fra laserøjenfarveændring, sikrer de to andre et unaturligt udseende. Begge behandlinger er kirurgiske. Truslerne er væsentligt større. I øjet har der været et indgreb. Derudover implanteres et fremmedlegeme i begge deres øjne.

Vi vil gerne forklare forskellen mellem øjenfarveskiftende operationer

  1. Farveskift med laser
  2. Keratopigmentering
  3. implantatkirurgi

Omkostninger ved tatovering af hornhinden eller keratopigmentering for at ændre øjenfarve

En femtosekundlaser bruges til keratopigmentering. Denne operation består af to hovedfaser. Til at begynde med er der skåret en tunnel ud af hornhinden. Og for det andet injiceres denne passage med et farvet materiale. Tatovering af hornhinden giver en langvarig farveændring. I virkeligheden har mennesker med hornhindeopacitet eller anomalier, der beskadiger deres udseende, brugt hornhinde tatovering i et stykke tid. Desværre er keratopigmenteringslaserkirurgi en meget invasiv procedure med flere potentielle bivirkninger. Kerato-pigmentering koster typisk mellem 5000 og 12000 uero. Efter at have overvejet fordele og risici tror vi faktisk, at denne tilgang kan forfines yderligere.

  • Keratopigmentering Ændre ikke øjets naturlige pigmenter
  • Faktisk skaber det et vildledende indtryk

Du skal huske på, at \”mylumineyes laser øjenfarveændringsprocessen\” anvender en helt naturlig teknik.

Hvordan virker en laser for at ændre øjenfarve?

Vi sørger også for ikke at skade dine øjne under hele laserproceduren, og du vil ikke føle noget ubehag. Efter omkring 2 minutter kan du gå tilbage til at gøre, hvad du gjorde før. Som en tommelfingerregel bør denne terapi administreres i løbet af 5-7 dage. Du behøver ikke at gøre noget særligt før laserproceduren, men du bliver nødt til at tage dine recepter bagefter. I øjnene i klasse 1-2 kan lysnet ses med det samme, mens det i øjne med dybere toner kan tage mange dage eller uger. Du vil dog ikke se den fulde effekt før om tre til seks måneder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top