Kirurgi for at ændre øjenfarve

Operation for at ændre øjenfarve permanent

Vidste du, at du har andre alternativer end kirurgi og kontaktlinser til ændre din øjenfarve? Du vil uden tvivl blive overrasket over at høre, at vi bruger en meget sikker laser til at ændre din øjenfarve. Desuden kan denne laser ændre din øjenfarve både med succes og naturligt. Der er absolut intet, der kan gøres for at ændre den naturlige farve på din iris på nogen måde. På den anden side kan spontane ændringer i øjenfarve være resultatet af en række medicinske tilstande eller behandlinger, herunder nogle øjensygdomme, medicin og andre. Farven på iris kan variere fra lysebrun til sort. På grund af Tyndall-effekten kan iris se blå, grøn eller nøddebrun ud, afhængigt af hvordan lyset er spredt i irisstromaen.

Selvom genetikken omkring øjenfarve er meget kompliceret, kan det være muligt i fremtiden at ændre en persons naturlige irisfarve på mindre end et minut ved hjælp af en ikke-invasiv laserterapi, der fjerner pigment intravenøst.

Mange mennesker ønsker at ændre farven på deres øjne. Genetik bestemmer øjenfarve. Den farvede del af øjet kaldes iris. Størrelsen af ​​pupillen styres af regnbuehinden, som er en muskel, der vokser og skrumper afhængigt af, hvor meget lys der er omkring. Hvor mørke dine øjne er afhænger af, hvor meget melanin der er i din iris. Der er meget farve i brune øjne, men der er ikke meget i blå øjne. Når nuance, mætning og værdi alle lægges sammen, dannes farveopfattelse (lumineyes).

\"laserkirurgi

Kirurgi er en aggressiv mulighed for langvarig (permanent øjenfarve) ændring

Der er hovedsageligt to typer. Keratopigmentering er en måde at ændre farven på dine øjne. Under irisimplantatoperation sættes en irisprotese af en anden farve ind i øjet. Det blev først brugt til at behandle øjenskader og andre problemer, men nu bruger folk det for dets skønhedsfordele. Eksperter siger dog, at ingen af ​​disse procedurer er blevet godkendt af FDA. Alvorlige øjenproblemer som blindhed, grøn stær og betændelse kan også forekomme.

Hvis du tager medicinen og derefter bemærker, at farven på dine øjne har ændret sig, skal du ringe til den læge, der gav dig medicinen.

Er det sikkert at få en laseroperation for at ændre øjenfarve?

Permanente måder at ændre farven på dine øjne på omfatter irisimplantatkirurgi, hornhindepigmentering og laser øjenfarveændring. Laserkirurgi for at skifte øjenfarve er helt sikkert den mest sikre og naturlige måde, hvis den bruger \”Lumineyes.\”

Sådan får du en Irisimplantatoperation til ændring af øjenfarve

Irisimplantatoperation er en ikke-hospital procedure, hvor en falsk iris sættes ind i øje, mens patienten er under lokalbedøvelse.

I 1956 blev denne metode først brugt til at løse problemer med iris forårsaget af fødselsdefekter, sygdom eller skade. Forskere fandt ud af, at irislinsemembranimplantater kan hjælpe med at genoprette irisens naturlige funktioner, såsom at reducere blænding og forbedre synet.

Der er forskellige slags irisproteseimplantater, der bruges til at forbedre synet. En af disse er en behandling, hvor en irisprotese sættes i øjet. Først blev det brugt til at behandle problemer med iris, som albinisme og aniridia. Men du kan ikke ændre din øjenfarve permanent af hensyn til udseendet. Irisimplantatkirurgi involverer indsættelse af en falsk iris for at erstatte en, der ikke vokser rigtigt, eller som blev beskadiget i en ulykke. Kirurgi kan også udføres for at få nogen til at se bedre ud, som at ændre farven på deres øjne.

FDA har ikke godkendt brugen af ​​kunstige irisimplantater af ikke-medicinske årsager, fordi de er farlige.

For at mindske risikoen udføres irisimplantatoperation ofte samtidig med operation for grå stær, linseimplantatoperation eller hornhindetransplantation. Irisimplantater, der bruges af ikke-medicinske eller kosmetiske årsager, menes at være meget farlige, så FDA i USA forbyder dem. Der er en chance for at få mindre syn eller at blive blind, og hornhindeskader kan forårsage problemer med at se og grå stær. At ændre farven på dine øjne er mere sandsynligt for at få dig til at miste synet eller blive blind end for at få dig til at se bedre ud.

\"øjenfarveændringsoperation\"

Et irisimplantat bør kun gives til personer, der har problemer med deres iris og ikke har en klar linse.

< p>De fleste læger foretrækker, at øjet har en grå stær, ingen linse (afakisk) eller en kunstig linse for at være en kandidat til irisimplantatoperation (pseudofak).

Folk, der ikke har en iris, men har en klar linse, er ikke gode kandidater til irisimplantater, fordi en fungerende linse ikke bør udsættes for risiko for at reparere en manglende iris. Risikoen for problemer med funktionelle irisimplantater er lavere end risikoen for problemer med kosmetiske irisimplantater. Her er nogle af risiciene ved irisimplantater:

 • Glaukom og grå stær kan være forårsaget af højt intraokulært tryk.
 • Når hornhinden bliver såret, gør det det svært at se .
 • Øjenbetændelse forårsager sløret syn og tårer.

Irisimplantatkirurgi er tilgængelig i nogle dele af verden. Dr. Mete anbefaler stærkt, at du skal være opmærksom på denne operation!!!!

Den blev lavet til at reparere eller erstatte iris, når den var såret eller syg. Men fordi det kan ændre øjenfarve permanent, bliver det mere populært blandt folk, der bare ønsker at se anderledes ud.

Der er en række risici involveret i denne operation.

Trusted Source fandt ud af, at folk, der fik irisimplantater for at få sig selv til at se bedre ud, var mere tilbøjelige til at få problemer som:

 1. Irritation af øjet
 2. Sår i hornhinden
 3. Glaukom grå stær kan forårsage delvist synstab eller blindhed.

Lige nu er denne form for operation ikke tilladt i USA, og der har ikke været nogen kliniske tests, der viser, at det er sikkert.

Farvekontaktlinser

Mere end 30 millioner mennesker verden over bruger farvede kontaktlinser, og yderligere 84 millioner har forsøgt at gøre det. Næsten 90 % af folk, der bruger farvelinser, ønskede, at deres øjne skulle gå fra mørke til lyse.

Desværre er der nogle problemer med farvede kontakter. De skal tages hånd om hver dag, ser ofte mærkelige ud og kan forårsage øjensmerter og tørre øjne. Folk kan ændre farven på deres øjne for godt med irisimplantater. På den anden side er implantater blevet taget ud af folks kroppe mere end én gang på grund af alvorlige problemer.

Tatovering af hornhinden eller keratopigmentering

Det sker ved at indsprøjte eller tatovere pigment i hornhinden for at få iris til at se ud som om den har forskellige farver. Denne behandling, som først blev brugt til at behandle hornhindeopacitet forårsaget af leukom eller keratitis, er ikke beregnet til at ændre øjets farve af kosmetiske årsager. Det er en semi-permanent mulighed, men det kan forårsage hornhindeinfektion, følsomhed over for lys, og øjeæblet kan sætte sig fast i åbningen af ​​det forreste kammer.

Ændre farve på øjnene ved at bruge lumineyes laserterapi

Lumineyes-laseren fjerner pigmenter fra overfladen af ​​iris og afslører de blå og grønne farver, der er gemt bag melaninet. Lasermetoden involverer ikke kirurgi og bruges uden at skade øjet. Processen ændrer farven på øjnene for altid, men det kan tage mange behandlinger at få de resultater, du ønsker. Indtil videre er \”laser øjenfarveændring\” proceduren, som Dr. Mete kalder \”Mine lumineyes\”, den bedste måde at få sunde, naturlige resultater på. Laseren er sikker og giver naturlige resultater til at ændre farven på dine øjne permanent.

Hvis du vil ændre farven på dine øjne til udseende, kan du gøre en række ting. Udover farvede kontaktlinser kan det øverste lag af øjets melanin (pigment), som styrer øjets farve og nuance, ændres permanent. Dette gør et brunt øje permanent blåt.

Er det muligt at ændre farven på mine øjne på en naturlig måde?

Du kan ikke ændre farven på din iris på en naturlig måde vej. Men der er en række medicinske tilstande, der kan få øjnene til at skifte farve af sig selv, såsom:

 • Fuchs\’s heterokrome iridocyclitis (betændelse i visse væv i øjet, herunder iris)

  li>

 • Pigmentdispersionssyndrom (pigmenttab)
 • Uveitis er en betændelse i øjeæblets midterste lag.

Dine øjne kan se anderledes ud for et antal af årsager. De kan få pupillen til at blive større, sætte mere blod i øjet eller lave en ring omkring hornhinden. De fleste af disse ting ændrer ikke farven på iris. Der er dog nogle få undtagelser.

Fuchs heterochromic iridocyclitis

Fuchs heterochromic iridocyclitis er forårsaget af betændelse i den forreste del af øjet. Selvom sygdommen ikke er fuldt ud forstået, rapporterer folk ofte om dens symptomer og virkninger. I nogle tilfælde kan personer med Fuchs heterokrom iridocyclitis miste farve fra iris i det berørte øje. Dette kan få en person, hvis øjne er naturligt brune, til at se ud som om de har blå øjne. Desværre er grå stær og glaukom blevet forbundet med denne lidelse.

PDS(pigment dispersion syndrome)

PDS(pigment dispersion syndrome) er mest almindelig hos unge mænd, som har været nærsynede i forbi. I dette tilfælde efterlader pigmentcellerne virkelig iris. Dette kan få øjnene til at se lysere ud, og ændringen kan se ujævn ud i nogle situationer. Problemet er ofte forårsaget af glaukom, og patientens øjne vil næsten helt sikkert have behov for behandling for at forblive sunde. Dine øjne kan også ændre sig, når du bliver ældre. Der bør ikke være en stor ændring i farven på dine øjne, men du vil muligvis bemærke, at nogle falmer. Dette er mere mærkbart hos mennesker med blå eller grønne øjne, men det kan også have en vis effekt på mennesker med mørkere iris. Selvom de fleste mennesker tror, ​​det er normalt, bør ældre mennesker med lyse øjne passe på tidlige tegn på grå stær, som kan være sværere at bemærke.

Selvom ingen af ​​disse sygdomme forårsager store ændringer i øjet farve, de er de mest almindelige. Nogle meget sjældne sygdomme kan forårsage lignende ændringer. Som hovedregel bør du altid opsøge din øjenlæge, hvis du er bekymret. Dette inkluderer at bemærke ændringer i, hvordan du ser, eller hvordan dine øjne ser ud. Uklarhed, en mærkelig ring omkring hornhinden, nye pletter på iris eller en ændring i farven på dine øjne kan alle være tegn på et medicinsk problem, der skal ses på.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top