Възможно ли е да промените цвета на очите си без операция?

Възможно ли е да промените цвета на очите си без операция?

Типично притеснение е да се чудите какви ще са разходите, за да промените цвета на очите си по естествен път. Разходите, свързани с това лечение, са също толкова объркващи. Имплантите и кератопигментацията могат да се използват за изкуствена промяна на цвета на очите. Лазерната промяна на цвета на очите е вашият единствен избор, ако искате да промените цвета на очите си, без да преминавате през никакви изкуствени средства. Лазерът, използван от Mylumineyes, е нискотемпературна, неразрушителна редукция. Ето как цветовете на кафявото избледняват. Резултатът е синкаво-зеленикав или сивкав оттенък.

процедурата за промяна на цвета на очите\” може да бъде изпълнена по много различни начини. По същество има три начина да направите това. Кератопигментация, лазерна хирургия, имплантиране на ирис, Целта е да се постигне промяна в цвета, като от кафяво към зелено, синьо, сиво или друг тон. Резултатите от трите подхода ще бъдат изключително различни. Процедурата за „лазерна промяна на цвета на очите“ е единствената, която твърди, че е нехирургична, но дава естествени резултати. Следователно „лазерната процедура Mylumineyes“ възстановява нормалния вид на очите ви. По невнимание някои хора ще ви преценят, че сте фалшив. Тази изкуственост не само ще надмине тази на контактните лещи, но ще ги надхвърли.

\"промяна

Нехирургичните техники включват само лазерна промяна на цвета на очите. кератопигментацията и имплантите на ириса са хирургични процедури. Може би си спомняте, че сравнихме тези три тактики. Освен лазерната промяна на цвета на очите, другите две осигуряват неестествен вид. И двете лечения са хирургични. Заплахите са значително по-големи. В окото има интервенция. Освен това чуждо тяло е имплантирано и в двете очи.

Бихме искали да обясним разликата между операциите за промяна на цвета на очите

  1. Промяна на цвета с лазер
  2. Кератопигментация
  3. хирургия с импланти

Разходи за татуиране на роговицата или кератопигментация за промяна на цвета на очите

Фемтосекунден лазер се използва за кератопигментация. Тази операция се състои от две основни фази. Като начало от роговицата се издълбава тунел. И второ, този проход е инжектиран с цветен материал. Татуирането на роговицата води до дълготрайна промяна на цвета. В действителност хората с непрозрачност на роговицата или аномалии, които увреждат външния им вид, използват татуировка на роговицата от доста време. За съжаление лазерната хирургия за кератопигментация е много инвазивна процедура с няколко потенциални странични ефекти. Керато-пигментацията обикновено струва между 5000 и 12000 uero. Всъщност, след разглеждане на ползите и рисковете, ние вярваме, че този подход може да бъде допълнително усъвършенстван.

  • Кератопигментация Не променяйте естествените пигменти на окото
  • Всъщност това създава подвеждащо впечатление

Трябва да имате предвид, че „процесът на лазерна промяна на цвета на очите mylumineyes“ използва съвършено естествена техника.

Как лазерът променя цвета на очите?

Също така се грижим да не навредим на очите ви по време на лазерната процедура и вие няма да почувствате дискомфорт. След около 2 минути можете да се върнете към това, което сте правили преди. Като правило тази терапия трябва да се прилага в продължение на 5-7 дни. Не е необходимо да правите нищо специално преди лазерната процедура, но ще трябва да вземете вашите рецепти след това. В очите от степен 1-2 изсветляването може да се види веднага, докато в очите с по-дълбоки тонове може да отнеме много дни или седмици. Въпреки това няма да видите пълния ефект след още три до шест месеца.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top