Техники, включващи лазерна операция за промяна на цвета на очите

Техники, включващи лазерна операция за промяна на цвета на очите

Въпросът \”Къде лазерната хирургия за промяна на цвета на очите работи най-добре?\” ще бъдат разследвани. Лазерната промяна на цвета на очите е неинвазивна процедура, извършвана от опитен очен хирург. Когато се извършва от висококвалифициран професионалист, лазерната промяна на цвета на очите е не само възможна, но и напълно безопасна. Освен това, \”Mylumineyes\” се е развила във функция, която предлага два пъти стандартната степен на сигурност. За да обобщим, използвайки My lumineyes, за да промените цвета на очите си използването на лазер е безопасен и лесен процес. Хиперпигментационните петна могат да се третират с лазер \”8G MyLumineers\”. Освен това има нулева токсичност за нормалните телесни тъкани. Всички стандарти на защита на обществото ще се повишат или паднат като пряк резултат от това. Е, може би не талантът на д-р Мустафа Мете, но всичко останало работи добре.

Безопасно и възможно е да промените цвета на очите си с лазер, но само при определени ситуации.

Можем обаче да намалим рисковете от хирургическа промяна вашия цвят на очите с помощта на лазер. Вашата собствена стратегия Lumineyes е известна като „Моите Lumineyes“. За производството му се използва специализиран лазер. Мустафа Мете, доктор по медицина, го създаде. Д-р Мете до голяма степен е отговорен за разпространението на този метод по целия свят. За разлика от стандартния подход на Lumineyes, този използва различни алгоритми. В крайна сметка имате нещо, което превъзхожда ефективността, потребителското изживяване и безопасността. Когато използвате лазера MYLumineyes® за промяна на цвета на очите се извършва задълбочена оценка на анатомията на окото на пациента, характеристиките, образуването на ириса, зрителната острота и конфигурацията на пигмента, за да се осигури персонализиран план за лечение.

Това е наложително да се направи с цел запазване здравето на хората. Нашите експерти са много опитни в използването на метода MYLumineyes®, който е доказано, че е най-ефективният метод след кратък преглед на съответните проучвания. В сравнение с оригиналните Lumineyes, актуализираните модели осигуряват повишена надеждност, подобрена производителност и на практика елиминират проблемите с поддръжката.

\"лазерна

татуировките в цвета на очите, кератопигментацията и хирургическите операции за имплантиране на изкуствен ирис са примери за това.

За постигане на кератопигментация се използва фемтосекунден лазер непрекъснато по време на процедурата. Потенциално има две стъпки за тази процедура. Изрязването на прорез в роговицата създава корнеален тунел. След това в този пасаж се инжектира материал с ярки нюанси. Татуирането на роговицата води до необратима промяна в цвета на очите.

Татуирането на роговицата се използва за коригиране на козметични дефекти, включително непрозрачност на роговицата, от десетилетия. Лазерната хирургия, използвана за кератопигментация, е натрапчива и носи със себе си различни рискове. Средно кератопигментацията струва между 5000 и 12 000 евро. Резултатите от нашия анализ на потенциалните ползи и рискове на стратегията ни доведоха до заключението, че тя може да се нуждае от някои промени.

Ако имате кератопигментация, естествените пигменти на окото ви ще останат непроменени.

За разлика от това, той представя изображение, което има за цел да заблуди. Не забравяйте, че „mylumineyes лазерно модифициране на цвета на очите процедура\” е напълно естествен подход. Операция за имплантиране на ирис позволява модифициране на окото цвят. Освен това можете ли да промените цвета на очите си без риск? Рисковете, свързани с поставянето на имплант на ириса, са достатъчно сериозни, че трябва да избягвате поставянето му на всяка цена. Многобройни изследвания в базата данни PubMed бяха критично проверени от професионалисти и разкриха, че този подход е много вреден. Козметичните импланти на ириса, често известни като цветен изкуствен ирис, са забранени, откакто беше открито, че могат да причинят сериозни увреждания на очите.

След задълбочени тестове е доказано, че козметичните цветни ирисови импланти са безопасни, въпреки факта, че са косвено спонсорирани от известни личности, които печелят от инсталирането им и са обект на медийни кампании, свързани със социалните мрежи. Бяха отбелязани и в няколко случая , последвали тежки последици. Новите импланти на ириса трябва да бъдат отстранени веднага щом това се счита за безопасно от медицинска гледна точка. Заболявания на окото, като увеит, декомпресия на рога, глаукома и други, причиняват нарастваща болка с течение на времето.

Ако досега не сте имали проблеми с тези импланти, можете да поискате премахването им, като се свържете с нас писмено. Важно е да имате предвид, че чакането само прави адхезията, процедурата и проблемите по-трудни. Важно е да имате това предвид. Д-р Мустафа Мете е премахнал много ирисови импланти и го прави добре.

Отстраняването на ирисови импланти е необходимо за предотвратяване на дългосрочни усложнения.

Ако откриете проблема достатъчно рано, премахването на силиконовите импланти няма да е трудно. Имплантът се защипва с помощта на хирургическа ножица през 3,2–3,3 mm разрез. След това е необходим малък разрез, за ​​да го премахнете. Ново поколение естетически издържани ирисови импланти с опора за гърба вече е на пазара. Този имплант може да доведе до по-малко директен контакт на ириса с окото, което ще подобри зрението, като позволи по-свободно протичане на водниста течност в окото.

Няколко нации одобриха козметичния имплант за широко разпространение. Въпреки това, има съобщения за случаи на проблеми с очите след имплантирането на тези устройства. В момента лазерните процедури Lumieyes са единствената безрискова техника за трайна промяна на цвета на очите.

\"промяна

Кажи ми, Какъв цвят са очите ми ?

Какъв точно цвят кафяво са очите ми? В отговор на това запитване има няколко възможности за изследване. Защо? по простата причина, че цветът на очите ви може да се промени донякъде въз основа на фактори като осветлението в стаята, размера на зениците ви, козметиката, която носите, и дори настроението ви. Къде мога да разбера какъв точно цвят съм? Когато се погледнете в огледалото при идеално осветени условия, естествената слънчева светлина ще разкрие истинския ви цвят. Това изглежда най-ясното решение.

Естественият цвят на очите ви ще изглежда различен, когато те са фокусна точка на външен източник на светлина. Няма нито един ирис, който да прилича на всеки друг. Доста необичайно е двама души да имат еднакви очи. Способността на окото да се защитава от въздействието на светлината е по същество работата на пигментираната област на окото, която променя размера си чрез свиване и разширяване в реакция на светлината. Това позволява на ириса да регулира количеството светлина, навлизащо в окото. Като пример, ирисът се стеснява и зеницата се разширява в отговор на повишена светлина.

Откъде идва цветът на очите ми? Това е въпросът, на който трябва да се обърне внимание.

Основният фактор при определяне на цвета на очите е количеството меланин, което може да се намери в окото. Ако очите ви са кафяви, това е защото сте наследили ген, който позволява натрупването на пигмент в предната част на ириса ви. И това е, което придава на кафявите очи техния отличителен цвят. В сравнение със сините очи, количеството светлина, отразено от кафявите очи, е много по-малко. По-високото ниво на кожния пигмент меланин им придава по-тъмен цвят. Една от причините за синия цвят на очите е ниската концентрация на меланин в тази област на ириса, което е по-често при хора с кафяви очи. Очите й излъчват син оттенък, когато са осветени, поради това как светлината се разпръсква в тях.

Следователно ирисът е отговорен за разпръскването на синята светлина, докато абсорбира всички останали нюанси. Поради това изглежда, че ирисът е син. Казано по-просто, синьото е най-отразяващият цвят. Синият или зелен цвят на очите при раждането е подарък. Появата на такива очи е най-рядко срещаната от всички цветове на очите. Те обаче са по-уязвими към въздействието на светлината, тъй като очите им са по-малко непрозрачни от кафявите очи. Тъй като случаят е такъв, вземането на предпазни мерки, за да се гарантира тяхното продължително добро здраве, е абсолютно задължително.

Пигмент, наречен меланин, който може да се разпознае по характерния му тъмнокафяв цвят, играе решаваща роля в този процес. Количеството пигмент в окото определя цвета, който то придобива във всеки един момент. Липсата на меланин в ириса кара окото да изглежда синьо, защото няма нищо, което да отразява или филтрира светлината, влизаща в окото. Кафявите очи са пигментирани с меланин, което също им придава отличителния цвят. Дори кафявата коса съдържа меланин.

MyLumineyes® използва дължина на вълната, която е патентована, за да фокусира върху високата концентрация на пигмент в ириса, без да засяга периферното зрение на потребителя.

В допълнение, този 8G+ 3D лазер осигурява възможно най-добрите резултати. След 15 години изследвания и разработки, Mylumineyes доказа, че е най-добрият избор за хора, които се нуждаят от лазерна операция за трайна промяна на цвета на очите си. Следователно лазерът My lumineyes цели меланиновите пигменти на ириса. Накрая те взаимодействат химически и произвеждат продукт. В крайна сметка меланиновите клетки ще бъдат изхвърлени от тялото по този начин. По-долу е даден списък с потенциални нежелани реакции, които могат да се развият от лазерно лечение, прилагано от неопитен персонал:

  • Увреждане на роговицата и иридоциклит
  • Случаи на закритоъгълна глаукома и катаракта
  • Трайната загуба на зрение се дължи на ендотелна недостатъчност.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top