Οδηγός χειρουργικής αλλαγής χρώματος ματιών

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη χειρουργική επέμβαση για να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας

Δεν είναι σαφές πώς μπορεί κάποιος να αλλάξει το χρώμα των ματιών του. Συλλέξαμε έρευνες και αναζητήσαμε λύσεις. Εδώ είναι μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη χειρουργική μελάγχρωσης των οφθαλμών. Συζητάμε επίσης μεθόδους για την αλλαγή του χρώματος των ματιών. Μια αλλαγή στο χρώμα των ματιών που διαρκεί για πάντα; Τα αποτελέσματα φαίνονται αληθινά ή ψεύτικα, όπως να φοράτε έγχρωμες επαφές; Μπορώ να περιμένω να έχω προβλήματα με την όρασή μου; Με μια λέξη, ναι, είναι φτηνό. Είναι αποτελεσματικό και χωρίς κινδύνους; Ποιο είναι το πιο σπάνιο; Αναρωτιόμουν αν θα μπορούσατε να δείτε το ιστορικό του γιατρού στην οφθαλμολογία. Ας σταματήσουμε εδώ και ας συζητήσουμε από πού προέρχεται το χρώμα και πώς να το μειώσουμε.

\"αλλαγή

Υπάρχει τρόπος να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας;

Οι αλλαγές στο χρώμα των ματιών ενός χειρουργείου επιτρέπονται από το νόμο στην Τουρκία. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, το Mylumineyes δεν χρειάζεται καμία ενδονοσοκομειακή επέμβαση. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις. Αλλαγή του χρώματος των ματιών με χρήση λέιζερ Έχουμε ήδη συζητήσει τα εμφυτεύματα κερατοειδούς, την κερατοχρωματισμό και τα εμφυτεύματα ίριδας. Η θεραπεία με λέιζερ Mylumineyes για τη λεύκανση του χρώματος των ματιών έχει μια σειρά από θετικά αποτελέσματα. Με βάση το λέιζερ, μη επεμβατική

  1. δεν υπάρχει ούτε ένα επίμονο πρόβλημα.
  2. ασφαλές για τον κερατοειδή
  3. χωρίς αστιγματισμό
  4. Ανεπιθύμητες συνέπειες που μπορούν να αντιστραφούν
  5. φυσικές, όπως στην περίπτωση των φακών επαφής.

Το λέιζερ. που χρησιμοποιείται από το Mylumineyes είναι αξιόπιστο και ακίνδυνο. Μη επεμβατική. πραγματική, οργανική αλλαγή χρώματος. Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα. Αυτό το λέιζερ είναι αποκλειστικό για το Mylumineyes. Δεν φαίνεται τίποτα. Ο θόρυβος και η φωτορύπανση στο περιβάλλον είναι τεχνητές. Διαρκής. Η κερατοπλαστική δεν αλλάζει το σχήμα ή τον αριθμό του κερατοειδούς και εκτελείται ανώδυνα (το θέμα του αστιγματισμού).

Το να έχετε μπλε ή πράσινα μάτια σας κάνει να φαίνεστε νεότεροι. Τα Lumineyes δεν βλάπτουν και δείχνουν υπέροχα στα δόντια σας. Μετατρέπεται σε καφέ σε μπλε-πράσινο-γκρι χρώμα.

Για να αλλάξετε το χρώμα των ματιών, χρησιμοποιείται το λέιζερ Lumineyes My. Αυτή δεν είναι μια χειρουργική επέμβαση και δεν θα υπάρξει σωματική επαφή. Είναι δυνατό να κάνετε αίτηση εάν είστε οφθαλμίατρος με μεγάλη εμπειρία να κάνετε χειρουργική επέμβαση για να αλλάξετε το χρώμα των ματιών. Η ομάδα έχει εγκαταλείψει αυτήν την κατεύθυνση. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε τη μπλε-πράσινη απόχρωση ως το νέο σας χρώμα.

Όταν ερωτηθείτε, \”Τι είναι το IRIS Color Lightening;\”

Τεχνητή χειρουργική ίριδας

Η το χρωματιστό τμήμα του ματιού, η ίριδα, είναι αυτό που δίνει στο μάτι το χρώμα του. Το χρώμα των ίριδών σας μπορεί να αλλάξει σημαντικά μέσω χειρουργικής επέμβασης. Ως αποτέλεσμα θα υπάρξουν περισσότερες επιπλοκές. Εκτός από τεχνικά ελαττώματα, η οπτική ποιότητα αυτής της προσέγγισης είναι επίσης κακή. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι μπορεί να προκύψουν επιπλοκές μετά την επέμβαση για την αλλαγή του χρώματος των ματιών σας και ότι θα χρειαστεί περαιτέρω θεραπεία. Η βλάβη στο μάτι από την αφαίρεση είναι μόνιμη. Η διαδικασία ενέχει τον κίνδυνο να προκαλέσει τύφλωση.

Αυτό θέτει σε κίνδυνο την ευεξία των ματιών. Η χειρουργική εμφύτευσης ίριδας δημιουργήθηκε για πρώτη φορά για τη χειρουργική επέμβαση ιατρικών διαταραχών και σοβαρών τραυματισμών στα μάτια. Όταν χρησιμοποιείται για την αλλαγή του χρώματος των ματιών, η διαδικασία είναι γνωστή ως αισθητική επέμβαση εμφύτευσης ίριδας. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, γίνεται μια μικροσκοπική τομή στον κερατοειδή. Στη συνέχεια, τοποθετούν συνθετικά εμφυτεύματα ίριδας με βάση τη σιλικόνη.

Χειρουργική διαδικασία Τατουάζ κερατοειδούς

Υπάρχουν δύο φάσεις στη διαδικασία κερατοχρωματισμού. Ένα λέιζερ χρησιμοποιείται αρχικά για να κάνει μια λεπτή τομή στον κερατοειδή. Δεύτερον, κατασκευάζεται ένας σωλήνας για την έγχυση της βαφής. Το τελικό προϊόν φαίνεται αφύσικο και άκαμπτο, κάπως σε αντίθεση με το πώς φαίνονται οι άνθρωποι όταν φορούν φακούς επαφής. Η κερατοχρωματισμός είναι μια διαδικασία που βοηθά τα μάτια να αναρρώσουν από βλάβη ή τύφλωση. Αυτή η διαδικασία είναι ακόμη σε εξέλιξη. γιατί λερώνει μόνιμα τον κερατοειδή και σκουπίζει τελείως. Παρά την κοινή αντίληψη, χειρουργικά για να αλλάξει το χρώμα των ματιών τον τόνο κάποιου έχει πολύ καιρό – διαρκή αποτελέσματα. Η διαταραχή της όρασης λόγω αστιγματισμού εμφανίζεται συχνά μετά από χειρουργική επέμβαση.

Σε σύγκριση με τη θεραπεία με λέιζερ, η κερατομελάγχρωση σχετίζεται με υψηλότερα ποσοστά ανεπιθύμητων ενεργειών και δυσαρέσκεια των ασθενών. Οι κόρες των ματιών διευρύνονται και αφήνουν περισσότερη βαφή στο μάτι για νυχτερινή οδήγηση και άλλες εργασίες. Οι λοιμώξεις του χειρουργικού σημείου αποτελούν σοβαρό κίνδυνο. Δεν είναι σαφές πώς αυτό το ξένο υλικό του κερατοειδούς μπορεί να επηρεάσει την υγεία του κερατοειδούς μακροπρόθεσμα. Δεν είναι προφανές πόσο αποτελεσματικό είναι πραγματικά αυτό το μέσο δημιουργίας ψευδαίσθησης.

Χειρουργική επέμβαση αλλαγής χρώματος ματιών με λέιζερ

< p>Αυτή η επέμβαση χρησιμοποιεί ένα λέιζερ χαμηλής ενέργειας για την αφαίρεση χρωστικής από το μάτι. Στην ουσία αλλάζει τα καστανά μάτια σε μπλε ή πράσινα. Αλλάξτε το χρώμα των ματιών σας οριστικά χωρίς χειρουργική επέμβαση (Mylumineyes) Τα καλά νέα είναι ότι η διαδικασία αλλαγής χρώματος με λέιζερ λειτούργησε και πολλοί άνθρωποι έχουν δει τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα. Παλιά πιστεύαμε ότι γνωρίζαμε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις: Ήταν σημαντικό για την υγεία και το φυσικό σας μάτι να το κάνατε με λέιζερ αντί για χειρουργική επέμβαση για να αλλάξτε το χρώμα των ματιών σας.

Πρώτα από όλα, φυσικό χρώμα ματιών παραμένει το ίδιο. Δεύτερον, η όρασή σας διατηρείται ασφαλής. Τρίτον, δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμβούν προβλήματα. Προφανώς, η \”χειρουργική αλλαγή χρώματος με λέιζερ lumineyes\” είναι ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό. Συνοψίζοντας, μπορείτε να αλλάξετε τα μάτια σας με διαφορετικό χρώμα; Μπορείτε να αλλάξετε τα μάτια σας ένα διαφορετικό χρώμα; Η \”Χειρουργική αλλαγής χρώματος με λέιζερ Mylumineyes\” είναι η απλή απάντηση σε αυτήν την ερώτηση.

Δεν είναι το ίδιο με την κερατοχρωματισμό ή τη χειρουργική εμφύτευσης ίριδας. Εν ολίγοις, αυτές οι δύο μέθοδοι περιλαμβάνουν χειρουργική επέμβαση, αλλά τα My Lumineyes η μέθοδος λέιζερ όχι. Πιστεύεις ότι οι έγχρωμοι φακοί επαφής σε κάνουν να φαίνεσαι φυσική; Με τον ίδιο τρόπο, κανένας από αυτούς τους δύο τρόπους δεν θα σας φέρει αυτό που θέλετε. Είμαστε πολύ κοντά σας για την εμπειρία \”μεγαλύτερης αλλαγής χρώματος\”.

Κερατοπιγμάτωση:

Σε όλη την ιστορία, κερατοχρωμία έχει επιτευχθεί με ποικίλες μεθόδους. Η σύγχρονη μέθοδος χρησιμοποιεί λέιζερ femtosecond (ο ίδιος τύπος λέιζερ που χρησιμοποιείται σε ορισμένες επεμβάσεις LASIK και καταρράκτη). Το λέιζερ femtosecond σχηματίζει μια ενδοκερατοειδή σήραγγα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Στη συνέχεια, ο κερατοειδής εμφυτεύεται με μια χρωστική ουσία. Αυτή η χρωστική ουσία καλύπτει τη φυσική χρωστική ουσία του ματιού.

Έχετε δει ποτέ τον εαυτό σας στον καθρέφτη και έχετε συνειδητοποιήσει ότι το χρώμα των ματιών σας φαίνεται διαφορετικό;

Χθες, τα μάτια σας φαινόταν πιο βαθύ καφέ, αλλά τώρα φαίνονται πιο ελαφριά; Το χρώμα των ματιών είναι ένα ενδιαφέρον φαινόμενο από μόνο του. Αλλά όταν τα μάτια σας φαίνονται να αλλάζουν χρώμα απότομα ή ακόμα και σταδιακά, το μυστήριο του χρώματος των ματιών γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον.

Η αλλαγή του χρώματος των ματιών είναι ένα θέμα που συζητήθηκε καλά. Το χρώμα των ματιών καθορίζεται γενετικά. Το πολύχρωμο τμήμα ενός ματιού αναφέρεται ως ίριδα. Η ίριδα είναι ένας μυς που ελέγχει το μέγεθος της κόρης, η οποία αντιδρά στην ποσότητα του φωτός στο περιβάλλον. Η ποσότητα της χρώσης (μελανίνης) στην ίριδα καθορίζει το χρώμα του ματιού. Ενώ τα καστανά μάτια είναι εξαιρετικά χρωματισμένα, τα μπλε μάτια έχουν λιγότερη μελάγχρωση. Η απόχρωση, ο κορεσμός και η αξία του αντιληπτού χρώματος καθορίζονται από τον τρόπο με τον οποίο το φως αναπηδά από αυτές τις χρωστικές ουσίες.

Πώς μπορεί να αλλάξει το χρώμα των ματιών και από πού προέρχεται;

Αλλάζει αυτό το γεγονός. συμβαίνουν φυσικά ή υπάρχουν εξωτερικές επιρροές που επηρεάζουν την εμφάνιση του χρώματος των ματιών σας; Θα εξετάσουμε αυτές και άλλες ερωτήσεις καθώς διερευνούμε γιατί και πώς αλλάζει το χρώμα των ματιών.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις επιπλοκές της χειρουργικής επέμβασης χρώματος ματιών;

Διαδικασίες για την αλλαγή του χρώματος των ματιών που που πραγματοποιούνται σε μη επαγγελματικό μάτι μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα πληθώρα παρενεργειών. Αν και λιγότερο επικίνδυνη από την οφθαλμική χειρουργική επέμβαση, εξακολουθεί να απαιτείται σημαντική εμπειρία. Η προ-λέιζερ εξέταση είναι κρίσιμη. Ο οφθαλμίατρος σας πρέπει να κάνει αυτή την εξέταση με ακρίβεια. Οι ιδιότητες και η επιλεκτικότητα του λέιζερ είναι βασικές. Η κλινική μας χρησιμοποιεί το πιο εξελιγμένο λέιζερ που υπάρχει στην αγορά. Η κλινική μας γνώση για την επιτυχή εκτέλεση αυτής της θεραπείας για πρώτη φορά στον κόσμο είναι σημαντική. Οι ακόλουθες συνέπειες είναι πιθανές ως αποτέλεσμα της θεραπείας με λέιζερ σε εύθραυστα χέρια:

Ακολουθούν οι κίνδυνοι που σχετίζονται με τη χρήση μιας άπειρης κλινικής: ιριδοκυκλίτιδα, τραυματισμός κερατοειδούς, γλαύκωμα κλειστής γωνίας Καταρράκτης, ανεπάρκεια ενδοθηλιακών κυττάρων και μόνιμη απώλεια όρασης.

Τι διασπά τη μελανίνη;

Στο στρώμα στρώματος της ίριδας, τα λέιζερ χαμηλής ενέργειας κάνουν την αποβολή των χρωστικών κυττάρων. Το λέιζερ διασπά τις μαύρες χρωστικές μελανίνης στην ίριδα, οι οποίες είναι αυτές που δίνουν στην ίριδα το χρώμα της. Μέσω των καναλιών που συνδέουν τον κερατοειδή χιτώνα και την ίριδα, οι χρωστικές ουσίες επαναρροφούνται και απομακρύνονται. Τα σκοτεινά μάτια φωτίζονται. Το Mylumineyes είναι ένα ασφαλές και υγιές μάτι για να αλλάξετε το χρώμα του μάτια με χρήση λέιζερ. Τα αποτελέσματα απλά συμβαίνουν. Μπορούμε να αναπτύξουμε ασυνήθιστα χρώματα στα μάτια.

Το Mylumineyes είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται μετά από χειρουργική επέμβαση για την αλλαγή του χρώματος της ίριδας.

Dr. Ο Μουσταφά Μέτε ήταν ο πρώτος άνθρωπος που βρήκε ένα μάτι για να να αλλάξει το χρώμα του τα μάτια σας για τα καλά. Σε πολλές χώρες, ο Dr. Mete έχει εργαστεί σε αυτή τη μέθοδο. Χρησιμοποιεί πολλούς αλγόριθμους, κάτι διαφορετικό από το Lumineyes. Λειτουργεί καλύτερα, είναι ασφαλέστερο και καλύτερο για την υγεία σας. Λόγω των Mylumineyes, τα Lumineyes είναι πλέον ασφαλή και λειτουργούν καλά.

Γιατί να αλλάξετε τα καφέ μάτια για να είναι μπλε, πράσινο, φουντουκιές ή γκρι;

Στους ανθρώπους αρέσει η έγχρωμη ίριδα. Η πιο δραματική αλλαγή στην εμφάνιση Πώς επιλέγετε ένα μάτι που κάνει χειρουργική επέμβαση για να αλλάξει το χρώμα των ματιών σας; Αναζητήστε το ιατρικό ιστορικό του γιατρού σας στο Διαδίκτυο. Ρίξτε μια ματιά στα νοσοκομεία του. γενικές σπουδές στη φροντίδα των ματιών; Τι γίνεται με τα υπόλοιπα; Χειρουργικό θέμα; Είναι εκεί έξω; Ο ιστότοπος από τον οποίο λαμβάνετε πληροφορίες είναι μεσιτεία ή σας πληρώνουν προμήθεια; ή στο site του; Πόσο σίγουρος είναι ο γιατρός; Είναι σημαντικό να επιλέξετε γιατρό. Τα μάτια σας είναι πολύ σημαντικά.

Το Mylumineyes είναι ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος για να αλλάξετε το χρώμα της ίριδάς σας με λέιζερ.

Τα μάτια μου μπορούν να αλλάξουν από σκούρο μπλε ή καφέ σε πράσινο, γκρι, φουντουκιά ή πιο ανοιχτά χρώματα. Λειτουργεί και είναι ασφαλές. Οι ρυθμίσεις χαρτογράφησης και παραμέτρων μπορούν να αλλάξουν στα λέιζερ Mylumineyes για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Πώς μπορώ να αλλάξω το χρώμα των ματιών μου για πάντα;

Πολλοί ιστότοποι έχουν πληροφορίες σχετικά με το πόσο κοστίζει η αλλαγή του το χρώμα των ίριδών σας. Υπάρχουν ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Πριν αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας, μάθετε για τους κινδύνους και τον καλύτερο χειρουργό. Να είστε προσεκτικοί με νέα κέντρα για ερασιτέχνες. Το \”Λέιζερ Ίρις Αστραπή\” είναι ο καλύτερος τρόπος για να αλλάξετε το χρώμα των ματιών. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης αλλαγής του χρώματος ενός ματιού, δεν υπάρχει οπτική επαφή. Το Mylumineyes είναι η ασφαλέστερη και πιο επιτυχημένη επέμβαση για την αλλαγή του χρώματος των ματιών. Η ρύπανση των ματιών δεν είναι φυσιολογική.

Η ίριδα όλων μας περιέχει μελανίνη. Το χρώμα των ματιών καθορίζεται από την ποσότητα μελανίνης που έχει ένα άτομο. Η παρουσία περισσότερης μελανίνης επιτρέπει στην ίριδα να απορροφά περισσότερο φως, κάνοντας το μάτι να φαίνεται πιο σκούρο καφέ.

Το έγχρωμο συστατικό του ματιού είναι η ίριδα. Περιέχει δύο στρώσεις και αρκετή μελανίνη για να είναι καφέ η κάτω πλευρά. Το ανώτερο στρώμα, ή στρώμα, περιέχει επίσης μελανίνη, αλλά υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Αυτή η παραλλαγή παράγει χαρακτηριστικά χρώματα ματιών. Η μελανίνη είναι η ουσία που καθορίζει τον τόνο του δέρματος, το χρώμα του δέρματος, το χρώμα των μαλλιών και το χρώμα των ματιών. Η μελανίνη είναι μια χρωστική ουσία που σκουραίνει με αυξημένη συγκέντρωση. Αυτό συμβαίνει επειδή η συγκέντρωση της μελανίνης αυξάνει την ικανότητά της να απορροφά το φως.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top