Χειρουργική αλλαγή χρώματος ματιών μόνιμα

Χειρουργική αλλαγή χρώματος ματιών μόνιμα

Εάν θέλετε να αλλάξτε το χρώμα των ματιών σας, το λέιζερ είναι η καλύτερη και μοναδική σας επιλογή. Εκτός από την πιο κοινή του ονομασία, «τατουάζ κερατοειδούς», η κερατοχρωματισμός περιγράφει μια χειρουργική επέμβαση. Τέλος, είναι δυνατή η αλλαγή στο χρώμα των ματιών με εμφύτευμα ίριδας. Έχει αποδειχθεί επανειλημμένα ότι η προσέγγιση με λέιζερ είναι η πιο αποτελεσματική και ακίνδυνη επιλογή. Το λέιζερ μπορεί να αλλάξει το χρώμα των ματιών σας χωρίς να απαιτούνται επεμβατικές διαδικασίες. Πόσο ακριβώς πρέπει να πληρώσετε για να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας; Όσον αφορά τα χρήματα, η αλλαγή του χρώματος των ματιών σας δεν κοστίζει πολύ περισσότερο ή λιγότερο από οποιαδήποτε άλλη αισθητική επέμβαση.

Αλλαγή χρώματος ματιών ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Τουρκία στην κλινική Lumineyes χωρίς χειρουργική επέμβαση. Γίνεται έρευνα για την ανάπτυξη μιας μη επεμβατικής θεραπείας με λέιζερ που θα διαρκούσε μόλις ένα λεπτό. Μετά από 15 χρόνια δοκιμής της θεραπείας σε ζώα και 13 ετών δοκιμής της σε ανθρώπους, διαπιστώσαμε ότι είναι ασφαλής και αποτελεσματική και στις δύο περιπτώσεις.

Το χρώμα της ίριδας ενός ανθρώπου μπορεί να ποικίλλει από ανοιχτό καφέ έως σκούρο μαύρο και αυτή η παραλλαγή προκαλείται από το φαινόμενο Tyndall, το οποίο εμφανίζεται όταν το φως διασκορπίζεται στο στρώμα της ίριδας. Είναι πιθανό ότι στο όχι πολύ μακρινό μέλλον, μπορεί να είναι δυνατό να αλλάξει το φυσικό χρώμα της ίριδας ενός ατόμου σε λιγότερο από ένα λεπτό χρησιμοποιώντας μια μη επεμβατική θεραπεία με λέιζερ που αφαιρεί τη χρωστική ουσία μέσω των αιμοφόρων αγγείων. Μέσω της χρήσης των Lumineyes, το χρώμα των ματιών μπορεί να αλλάξει οριστικά.

Μπορούν να αλλάξουν χρώμα τα μάτια σας;

Η χρωστική ουσία μελανίνης που βρίσκεται στην ίριδα αφαιρείται με λέιζερ κατά τη διάρκεια της διαδικασία αλλαγής χρώματος ματιών, αποκαλύπτοντας μπλε και πράσινους τόνους. Η διαδικασία που προορίζεται να είναι μόνιμη μπορεί να χρειαστεί πολλές θεραπείες. Η μη χειρουργική αλλαγή χρώματος ματιών με λέιζερ παράγει τα πιο επιθυμητά αποτελέσματα μακροπρόθεσμα. Τα τελευταία χρόνια, έχει αυξηθεί το ενδιαφέρον για την αλλαγή του χρώματος των ματιών. Υπάρχει ένα γενετικό συστατικό στο χρώμα των ματιών. Iris είναι ο τεχνικός όρος για το χρώμα των ματιών. Η ίριδα είναι ένας μυς στο μάτι που ρυθμίζει το μέγεθος της κόρης σε αντίδραση στην ποσότητα του φωτός.

Η μελάγχρωση της ίριδας (μελανίνη) καθορίζει το χρώμα των ματιών. Τα μάτια με καφέ χρωματισμό έχουν περισσότερη μελανίνη από τα μάτια με μπλε χρώμα. Ο τρόπος με τον οποίο το φως ανακλάται από τις χρωστικές έχει αντίκτυπο στο χρώμα, τον κορεσμό και την τιμή (φωτεινότητα).

\"Χειρουργική

Χειρουργικές επεμβάσεις για μόνιμη αλλαγή χρώματος ματιών – Τύποι και μέθοδοι:

  1. Μάτι λέιζερ αλλαγή χρώματος χωρίς χειρουργική παρέμβαση
  2. Κεραίσθηση ή τατουάζ κερατοειδούς-χειρουργική αλλαγή χρώματος ματιών
  3. Χειρουργική επέμβαση εμφυτεύματος-χειρουργική Χειρουργική επέμβαση αλλαγής χρώματος ματιών
  4. Έγχρωμοι φακοί επαφής

Πώς μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας; Ποιο είναι το λιγότερο διαδεδομένο χρώμα ματιών;

Πώς είναι δυνατόν να έχετε πράσινα, φουντουκιά ή γκρίζα μάτια αν έχετε καστανά μάτια; Προκειμένου να αλλάξει μόνιμα το χρώμα των ματιών ενός ατόμου με χειρουργική μέθοδο αλλαγής χρώματος ματιών, πρέπει να ληφθούν υπόψη ορισμένοι παράγοντες εκ των προτέρων. Είναι εφικτό να αποτραπούν πιθανοί κίνδυνοι χρησιμοποιώντας αυτή τη στρατηγική; Δεύτερον, παράγει πραγματικά μια μόνιμη αλλαγή στο χρώμα της ίριδας; Τρίτον, τα αποτελέσματα έχουν μια τεχνητή και αφύσικη αισθητική εμφάνιση ή μια φυσική αισθητική εμφάνιση αντίστοιχη με αυτή των έγχρωμων φακών επαφής;

Και τέλος, θα είχε αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία των ματιών στο μέλλον; Σκεφτείτε εάν η αναλογία των παροχών προς τα έξοδα είναι επαρκής. Έκτον, πόσο καιρό αυτός ο χειρουργός προσφέρει αυτή τη διαδικασία στη σχετική εγκατάσταση; Είναι νοητό ότι αυτό το μέρος είναι σχετικά νέο και άπειρο; Είναι αποτελεσματική και ασφαλής η επέμβαση για την αλλαγή του χρώματος των ματιών;

Έβδομο, θα μπορούσατε να μου δώσετε πληροφορίες για την τηλεοπτική εκπομπή, τη συνάντηση ή τη χειρουργική επέμβαση, καθώς και το βιογραφικό του γιατρού, στο οποίο απέδειξε την εμπειρία του στον τομέα της οφθαλμολογίας; Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε με αυτές τις ερωτήσεις, αλλά ας τις σταματήσουμε τώρα και ας συζητήσουμε τις βασικές μεταβλητές που συμβάλλουν στο χρώμα των ματιών καθώς και τις μεθόδους για να φωτίσετε τα μάτια σας.

Πώς να φωτίσετε το σκοτάδι των ματιών σας. Η ίριδά σας;

1-Χειρουργική εμφύτευσης έγχρωμης ίριδας, που μερικές φορές αναφέρεται ως τεχνητή ίριδα:

Το χρώμα των ματιών σας μπορεί να αλλάξει αμετάκλητα με τη χρήση εμφυτευμάτων ίριδας.

Η ίριδα, η οποία είναι ένα στρώμα που βρίσκεται στο εσωτερικό της ίριδας. μάτι, καθορίζει το χρώμα του ματιού. Αυτή η θεραπεία γίνεται μετά από τραυματισμό ή όταν η συγγενής ίριδα δεν έχει αφαιρεθεί πλήρως ή εν μέρει. Κατά τη διάρκεια αυτής της θεραπείας, μια τεχνητή ίριδα τοποθετείται στον πρόσθιο θάλαμο του ματιού μπροστά από τη φυσική ίριδα του ασθενούς. Η θέση αυτής της τεχνητής ίριδας υπαγορεύεται από το φυσικό χρώμα των ματιών του ασθενούς. Όσον αφορά τόσο την αισθητική όσο και την ασφάλεια, ωστόσο, τα αποτελέσματα αυτής της θεραπείας είναι σχετικά απογοητευτικά.

Επιπλέον, αυτά τα εμφυτεύματα δεν μπορούν να παραμείνουν στο μάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δυστυχώς και μετά την αφαίρεση αφήνει πίσω του ανεπανόρθωτες βλάβες στο μάτι. Κατά συνέπεια, η τύφλωση είναι μία από τις πιθανές παρενέργειες της διαδικασίας. Υπάρχει μια ισχυρή σύσταση να το αποφύγετε.

2-Η χειρουργική διαδικασία κερατοειδούς τατουάζ, που ονομάζεται επίσης κερατοχρωματισμός:

Για τη διευκόλυνση του ασθενούς, η διαδικασία κερατοχρωματισμού χωρίζεται σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση της διαδικασίας, χρησιμοποιείται λέιζερ για να γίνει μια τομή στον κερατοειδή, η οποία λειτουργεί ως αγωγός για την έγχυση της βαφής. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου σταδίου της διαδικασίας, η σιλικονοποιημένη βαφή παρέχεται σε αυτούς τους σωλήνες. Στην πραγματικότητα, αυτή η διαδικασία, η οποία χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της τύφλωσης και των τραυματισμών των ματιών τα τελευταία δεκαπέντε έως είκοσι χρόνια, χρησιμοποιείται τώρα για αισθητικούς σκοπούς. Εάν ο πελάτης είναι δυσαρεστημένος με τα αποτελέσματα, δεν θα είναι εφικτό να αφαιρεθεί εντελώς αυτό το χρώμα από τον κερατοειδή. Όταν κόβεται ο κερατοειδής χιτώνας και δημιουργείται ένα τούνελ σε αυτόν, η πιθανότητα αστιγματισμού του ασθενούς αυξάνεται, δυσκολεύοντας την όραση.

Όταν οδηγείτε τη νύχτα ή εργάζεστε, η κόρη διαστέλλεται, επιτρέποντας στο να φτάσει περισσότερο η βαφή. το οπτικό πεδίο. Αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα που προκαλείται από το φως της λάμψης. Λόγω της χειρουργικής φύσης της διαδικασίας, υπάρχει πιθανότητα μόλυνσης. Δεν είναι σαφές πώς η παρουσία αυτής της ξένης ουσίας στον κερατοειδή μπορεί να επηρεάσει τη μακροπρόθεσμη υγεία του κερατοειδούς. Επομένως, δεν είναι απολύτως σαφές πόσο πλεονεκτικό είναι αυτός ο τρόπος να φαίνονται ψεύτικα τα πράγματα.

Η ενδοφθαλμίτιδα ή η αποκόλληση αμφιβληστροειδούς μπορεί να προκύψουν από την έλλειψη χειρουργικού μικροσκοπίου και τη διείσδυση της σφαίρας.
Ασθενείς με \”Νέο Color Iris» ανέπτυξε γλαύκωμα, καταρράκτη και ραγοειδίτιδα παρά την ενδοθηλιακή αντιρρόπηση. Μετά την αφαίρεση του εμφυτεύματος, περισσότερο από το πενήντα τοις εκατό των ασθενών χρειάστηκαν μεταμόσχευση κερατοειδούς, διεισδυτική κερατοπλαστική, χειρουργική επέμβαση φιλτραρίσματος ή χειρουργική επέμβαση καταρράκτη.

3-Μόνιμη αλλαγή με λέιζερ στο χρώμα των ματιών

Πώς μπορώ να το κάνω. αλλάξω το χρώμα των ματιών μου χωρίς χειρουργική επέμβαση; Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό λέιζερ που εφαρμόζεται στην ίριδα, τον ιστό που είναι υπεύθυνος για να δώσει στο μάτι το χρώμα του, ένα σκούρο μάτι μπορεί να μετατραπεί σε μπλε-πράσινη απόχρωση για το σκοπό της λειτουργίας αλλαγής χρώματος των ματιών. Η ποσότητα των χρωστικών κυττάρων, γνωστά και ως κύτταρα βαφής, στα μάτια μας είναι υπεύθυνη για τη διακριτή τους απόχρωση. Ποιοι παράγοντες συμβάλλουν στην αποικοδόμηση της μελανίνης; Τα χρωστικά κύτταρα στο στρώμα στρώματος της ίριδας, τα οποία είναι υπεύθυνα για το χρώμα του ματιού, εξαλείφονται με χρήση λέιζερ χαμηλής ενέργειας. Αυτό κάνει τη μαύρη απόχρωση να γίνεται λιγότερο ορατή και το χρώμα των ματιών να αλλάξει.

Το λέιζερ θρυμματίζει τις χρωστικές της μελανίνης στην ίριδα, οι οποίες είναι υπεύθυνες για τη μαύρη όψη του ματιού. Οι χρωστικές απορροφώνται εκ νέου και εξαφανίζονται μέσω καναλιών που δημιουργούνται στις γωνίες μεταξύ του κερατοειδούς και της ίριδας. Άμεσα που προκύπτει από αυτό, ένα σκούρο χρώμα ματιών θα γίνει ανοιχτό χρώμα ματιών. Ως αποτέλεσμα, η αλλαγή χρώματος ματιών με λέιζερ Mylumineyes είναι απολύτως ασφαλής και ευεργετική για την υγεία σας. Επιπλέον, τα αποτελέσματα είναι απολύτως συμβατά με φυσικές διαδικασίες. Επιπλέον, μπορεί να έχουμε το πιο περίεργο χρώμα των ματιών.

4- Έγχρωμοι φακοί επαφής

Οι έγχρωμοι φακοί επαφής είναι ενοχλητικοί. Χρειάζονται τακτική συντήρηση, έχουν ασυνήθιστη εμφάνιση και μπορεί να προκαλέσουν οφθαλμικό πόνο και ξηροφθαλμία. Τα εμφυτεύματα ίριδας μπορεί να αλλάξουν μόνιμα το χρώμα των ματιών. Αρκετοί άνθρωποι έχουν αφαιρέσει τα εμφυτεύματα τους λόγω επιπλοκών. Η μελάγχρωση της ίριδας επηρεάζει περισσότερο την εμφάνιση του ματιού. Κάθε χρώμα αποτελείται από απόχρωση, κορεσμό και αξία, συμπεριλαμβανομένης της ίριδας. Η απόχρωση, ο κορεσμός και η αξία σχετίζονται με την απόσταση ενός χρώματος από το καθαρό λευκό, με βασικά χρώματα (σε αυτό το παράδειγμα, πράσινο ή μπλε στο μάτι) να λειτουργούν ως βάση.

Χειρουργική επέμβαση ματιών με λέιζερ για αλλαγή χρώματος: Κόστος χειρουργικής αλλαγής χρώματος ματιών στην Τουρκία

Η ικανότητα του οφθαλμίατρου σας και η γενετική σας αλλαγή είναι και οι δύο σημαντικοί παράγοντες για την επίτευξη επιθυμητών αποτελεσμάτων από τη χειρουργική αλλαγή του χρώματος των ματιών σας. Ορισμένες απαιτήσεις πρέπει να πληρούνται από μια τεχνική για να θεωρηθεί επιτυχής. Δίνουμε προτεραιότητα στην αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια. Όπως ανέφερα προηγουμένως, η επιτυχία αυτής της διαδικασίας θα εξαρτηθεί από την ικανότητα του χειρουργού και του λέιζερ. Στην πραγματικότητα, όταν δίνεται αρκετός χρόνος και προσοχή, σχεδόν κάθε κατάσταση μπορεί να επιλυθεί με επιτυχία. Το τρέχον οικονομικό κλίμα είχε δυστυχώς ως αποτέλεσμα τα άτομα να επιλέγουν λιγότερο αξιόπιστες και πιο επικίνδυνες προσεγγίσεις.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top