Øjenfarve Skift Tyrkiet- Lumineyes laser

Laser-øjenfarveændring kalkun-lumineyes

Laser øjenfarveændring Tyrkiet fortsætter med at skabe vidundere med den overlegne laserteknologi, det har udviklet. Kort sagt, i denne metode kaldet Mylumineyes kan du ændre din øjenfarve uden at skabe bivirkninger og risici. Kan øjne ændre farve? Til dem der spørger, her er svaret. En ikke-invasiv laserterapi, der kan udføres på mindre end et minut, er i øjeblikket ved at blive udforsket. Behandlingen er blevet testet på dyr af os for mere end 15 år siden og på mennesker i 13 år og har vist sig at være sikker og effektiv i begge tilfælde. Hos mennesker varierer irispigmenteringen fra lysebrun til sort, og afhængigt af hvordan lyset spredes i irisstromaen via Tyndall-effekten, kan irisen virke blå, grøn eller nøddebrun.

Selvom genetik af øjenfarve er ret indviklet, kan det være muligt i fremtiden at ændre en persons naturlige irisfarve permanent på mindre end et minut ved hjælp af en ikke-invasiv laserterapi, der eliminerer pigment via blodkarrene. Laser kan skifte farve permanent med en sikker metode, som hedder Lumineyes.

Kan øjne ændre farve?

Laser øjenfarveændring anvender en laserstråle til at fjerne melaninpigment fra irisoverfladen og afslører den underliggende blå og grønne nuancer. Mange behandlinger kan være nødvendige for at opnå de ønskede resultater, men teknikken er permanent. Laser øjenfarveændring er i øjeblikket det bedste alternativ til langsigtede resultater. Spørgsmålet om at ændre sin øjenfarve har været et fremtrædende spørgsmål i de senere år.

Der er en arvelig komponent i ens øjenfarve. Iris er navnet på den farverige del af øjet. Pupillens størrelse styres af iris, en muskel i øjet, der kan udvide sig eller trække sig sammen som reaktion på ændringer i lysniveauet. Det er mængden af ​​pigmentering (melanin) i iris, der bestemmer, hvilken farve dine øjne ser ud til at have. Når det kommer til øjenfarve, har brune den mest pigmentering, mens de blå har mindst. Farveopfattelsen er påvirket af den måde, lyset preller af disse pigmenter med hensyn til nuance, mætning og værdi (lysstyrke).

\"øjenfarveændring

 

Permanent ændring i øjenfarve: Irisimplantater

Folk er født med en forudbestemt øjenfarve, som udvikler sig og udvikler sig gennem deres barndom. Øjenfarve varierer fra individ til individ og kan være blå, sort, grøn, grå eller nøddebrun. Dette er de permanente øjenfarver, du vil have resten af ​​dit liv. Folk, der er utilfredse med deres naturlige øjenfarve, har mulighed for at gennemgå en permanent øjenfarveændringsoperation.

Proceduren med kirurgisk implantation af en kunstig iris den farligste øjenoperation

Der har været rapporter om hovedpine, fotofobi og en vedvarende følelse af et fremmedlegeme på kort sigt. Øjenæbleperforering og infektion er også blevet rapporteret. Som en langsigtet bekymring spekulerer litteraturen i sandsynligheden for en allergisk reaktion, uveitis eller migrering af farvestoffet ind i det omgivende væv ved den iidocorneale vinkel med risiko for samtidig glaukom eller i niveauet af synsnerven, med risiko for optisk nevritis.

I dag er det afgørende at undersøge farerne forbundet med sådanne procedurer tilstrækkeligt og at rådgive patienter, der kan være interesserede i dem.

Ændring din øjenfarve forbedrer dit udseende og appel-Laser øjenfarve ændring Tyrkiet

Tallige individer foretrækker farvede øjne. Der er stor efterspørgsel efter grønne-blå øjne og nyfødte øjenfarvetransformation. Det skaber et attraktivt udseende og forbedrer dit udseende. Du kan ikke ændre din øjenfarve naturligt; Derfor, hvis du ønsker at ændre din øjenfarve og vil vide, hvordan du ændrer øjenfarve, vil denne guide give dig den nødvendige viden.

Laserbehandling for øjenfarveændring er absolut ikke-invasiv ( Lumineyes- Mylumineyes). Da en computerstyret lavenergilaser rejser gennem den klare hornhinde og absorberes af det mørkebrune pigment, er patienten vidne til en kort animation under hele proceduren. Laseren bryder det brune pigmentlag, der dækker den blå iris nedenfor. Denne afbrydelse får den normale vævsfjernelsesproces til at begynde.

Patienten kan genoptage almindelige aktiviteter, herunder kørsel, umiddelbart efter behandlingen. Inden for to til fire uger skulle det sorte pigment begynde at falme og efterlade klare blå øjne.

Episkleral tatovering er en kosmetisk procedure, hvor et farvestof sprøjtes ind i det subkonjunktivale område

Den tekniske gestus udføres normalt ikke af en kirurg eller af oftalmologisk personale, der er uddannet inden for området. En endophthalmitis eller nethindeløsning kan skyldes manglende brug af et kirurgisk mikroskop og muligheden for globuspenetration.

Patienter, der modtog \”New Color Iris\” udviklede grøn stær, grå stær og uveitis, uanset om endoteldekompensationen var til stede eller ej. En efterfølgende procedure såsom en endotel hornhindetransplantation, penetrerende keratoplastik, filtreringskirurgi eller kataraktoperation var nødvendig hos mere end halvdelen af ​​patienterne på trods af, at implantatet blev fjernet hos dem alle.

Farvede kontakter har ulemper.

De har brug for daglig vedligeholdelse, de virker ofte mærkelige, og de kan forårsage øjenbesvær og symptomer på tørre øjne. Patienter kan permanent ændre farven på deres øjne takket være irisimplantater. Imidlertid har store problemer med implantaterne resulteret i eksplantation hos adskillige patienter. Det er pigmentet i den forreste iris, der har størst indflydelse på udseendet af ens øjne. Irisfarve – og faktisk hver farve – omfatter tre elementer: nuance, mætning og værdi. Nuance, mætning og værdi henviser alle til, hvor langt væk en farve er fra at være ren hvid, hvor de primære farver (i dette eksempel den underliggende grønne eller blå i øjet) fungerer som byggestenene.

Har øjenfarveskiftende dråber nogen effekt?

En anden måde at ændre øjenfarve naturligt på er kendt som øjenfarveskiftende dråber, selvom de gør mere skade end gavn.

Laser øjenfarveændring Tyrkiet giver overkommelige omkostninger

Hvis det var tilgængeligt i Tyrkiet, laserterapien for at ændre farven på øjnene ville koste op mod $8000. I det lange løb er det ikke den mest omkostningseffektive eller sikreste tilgang til at eksperimentere med forskellige øjenfarver at bære farvede kontaktlinser på recept. Som jeg har bemærket, er den eneste sikre og naturlige måde at skifte øjenfarve permanent på My Lumineyes-teknikken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top