Operație pentru schimbarea culorii ochilor

Operație pentru schimbarea permanentă a culorii ochilor

Știați că aveți alte alternative decât operația și lentilele de contact pentru îți schimbi culoarea ochilor? Veți fi, fără îndoială, surprins să aflați că folosim un laser foarte sigur pentru a vă schimba culoarea ochilor. Mai mult, acest laser vă poate schimba culoarea ochilor atât cu succes, cât și în mod natural. Nu se poate face absolut nimic pentru a schimba culoarea naturală a irisului în vreun fel. Pe de altă parte, modificările spontane ale culorii ochilor pot fi rezultatul unei varietăți de afecțiuni sau tratamente medicale, inclusiv unele boli oculare, medicamente și altele. Culoarea irisului poate varia de la maro deschis la negru. Datorită efectului Tyndall, irisul poate arăta albastru, verde sau alun, în funcție de modul în care lumina este împrăștiată în stroma irisului.

Chiar dacă genetica culorii ochilor este foarte complicată, este posibil să fie posibil. în viitor, pentru a schimba culoarea naturală a irisului unei persoane în mai puțin de un minut folosind o terapie cu laser neinvazivă care elimină pigmentul pe cale intravenoasă.

Mulți oameni doresc să-și schimbe culoarea ochilor. Genetica determină culoarea ochilor. Partea colorată a ochiului se numește iris. Mărimea pupilei este controlată de iris, care este un mușchi care crește și se micșorează în funcție de cantitatea de lumină în jur. Cât de întunecat sunt ochii tăi depinde de cât de multă melanină există în iris. Există multă culoare în ochii căprui, dar nu prea este în ochii albaștri. Când nuanța, saturația și valoarea sunt adăugate împreună, se realizează percepția culorii (lumineyes).

\"operație

Chirurgia este o opțiune agresivă pe termen lung (modificare permanentă a culorii ochilor)

Există în principal două tipuri. Keratopigmentarea este o modalitate de a schimba culoarea ochilor. În timpul operației de implant de iris, o proteză de iris de o culoare diferită este introdusă în ochi. A fost folosit mai întâi pentru a trata leziunile oculare și alte probleme, dar acum oamenii îl folosesc pentru beneficiile sale de frumusețe. Experții spun, totuși, că niciuna dintre aceste proceduri nu a fost aprobată de FDA. Pot apărea și probleme grave ale ochilor, cum ar fi orbirea, glaucomul și inflamația.

Dacă luați medicamentul și apoi observați că culoarea ochilor dumneavoastră s-a schimbat, sunați la medicul care v-a dat medicamentul.

Este sigur să faceți o intervenție chirurgicală cu laser pentru a schimba culoarea ochilor?

Modalitățile permanente de a vă schimba culoarea ochilor includ operația cu implant de iris, pigmentarea corneei și schimbarea culorii ochilor cu laser. Cu siguranță, opțiunea operației cu laser pentru a schimba culoarea ochilor este cea mai sigură și naturală modalitate dacă folosește „Lumineyes.\”

Cum să obțineți o Chirurgie cu implant de iris pentru schimbarea culorii ochilor

Chirurgia cu implant de iris este o procedură non-spitalicească în care se pune un iris fals în ochiul în timp ce pacientul este sub anestezie locală.

În 1956, această metodă a fost folosită pentru prima dată pentru a rezolva problemele cu irisul cauzate de malformații congenitale, boli sau răni. Cercetătorii au descoperit că implanturile cu diafragmă a lentilelor irisului ar putea ajuta la restabilirea funcțiilor naturale ale irisului, cum ar fi reducerea strălucirii și îmbunătățirea vederii.

Există diferite tipuri de implanturi protetice de iris care sunt folosite pentru a îmbunătăți vederea. Unul dintre acestea este un tratament prin care se pune o proteză de iris în ochi. La început, a fost folosit pentru a trata problemele cu irisul, cum ar fi albinismul și aniridia. Dar nu îți poți schimba permanent culoarea ochilor din motive de aspect. Operația de implant de iris implică introducerea unui iris fals pentru a înlocui unul care nu crește corect sau care a fost deteriorat într-un accident. Operația poate fi făcută și pentru a face pe cineva să arate mai bine, cum ar fi schimbarea culorii ochilor.

FDA nu a aprobat utilizarea implanturilor de iris artificial din motive non-medicale, deoarece sunt periculoase.

Pentru a reduce riscul, operația de implant de iris se face adesea în același timp cu operația de cataractă, operația de implant de cristalin sau operația de transplant de cornee. Implanturile de iris folosite din motive non-medicale sau cosmetice sunt considerate a fi foarte periculoase, așa că FDA din Statele Unite le interzice. Există șansa de a avea o vedere mai mică sau de a orbi, iar leziunile corneene pot cauza probleme de vedere și cataractă. Schimbarea culorii ochilor este mai probabilă pentru a vă face să vă pierdeți vederea sau să orbești decât să arăți mai bine.

\"chirurgie

Un implant de iris trebuie administrat numai persoanelor care au probleme cu irisul și nu au un cristalin clar.

Majoritatea medicilor preferă ca ochiul să aibă o cataractă, fără cristalin (afachic) sau un cristalin artificial pentru a fi candidat pentru operația de implant de iris (pseudofachic).

Oamenii care nu au un irisul, dar să aibă un cristalin clar, nu sunt candidați buni pentru implanturi de iris, deoarece o lentilă funcțională nu ar trebui să fie pusă în pericol pentru a repara irisul lipsă. Riscul de probleme cu implanturile funcționale de iris este mai mic decât riscul de probleme cu implanturile cosmetice de iris. Iată câteva dintre riscurile implanturilor de iris:

 • Glaucomul și cataracta pot fi cauzate de presiunea intraoculară ridicată.
 • Când corneea este rănită, este greu de văzut .
 • Inflamația ochilor provoacă vedere încețoșată și lacrimi.

Operația cu implant de iris este disponibilă în unele părți ale lumii. Dr.Mete vă sfătuiește foarte mult că trebuie să fiți la curent cu această intervenție!!!!

A fost făcut pentru a repara sau înlocui irisul atunci când era rănit sau bolnav. Dar, pentru că poate schimba permanent culoarea ochilor, devine din ce în ce mai popular în rândul persoanelor care doresc doar să arate diferit.

Există o serie de riscuri implicate în această operație.

Sursă de încredere. a constatat că persoanele care au primit implanturi de iris pentru a arăta mai bine au avut mai multe șanse de a avea probleme precum:

 1. Iritarea ochiului
 2. Plagă corneană
 3. Cataracta cu glaucom poate provoca pierderea parțială a vederii sau orbirea.

În acest moment, acest tip de intervenție chirurgicală nu este permisă în SUA și nu au existat teste clinice care să arate că este sigură.

Lentile de contact colorate

Peste 30 de milioane de oameni din întreaga lume folosesc lentile de contact colorate, iar alte 84 de milioane au încercat să facă acest lucru. Aproape 90% dintre persoanele care poartă lentile colorate și-au dorit ca ochii să treacă de la întuneric la lumină.

Din păcate, există unele probleme cu lentilele de contact colorate. Ele trebuie să fie îngrijite în fiecare zi, adesea arată ciudat și pot provoca dureri oculare și probleme cu ochiul uscat. Oamenii își pot schimba definitiv culoarea ochilor cu implanturi de iris. Pe de altă parte, implanturile au fost scoase din corpul oamenilor de mai multe ori din cauza unor probleme grave.

Tatuarea corneei sau keratopigmentarea

Se face prin injectarea sau tatuarea pigmentului în corneea pentru a face irisul să arate ca și cum ar avea culori diferite. Acest tratament, care a fost folosit pentru a trata opacitatea corneei cauzată de leucom sau keratită, nu este menit să schimbe culoarea ochiului din motive cosmetice. Este o opțiune semi-permanentă, dar poate provoca infecție a corneei, sensibilitate la lumină, iar globul ocular s-ar putea bloca în deschiderea camerei anterioare.

Schimbarea culorii ochilor prin utilizarea terapiei cu laser lumineyes

Laserul Lumineyes îndepărtează pigmenții de pe suprafața irisului, dezvăluind culorile albastru și verde care sunt ascunse în spatele melaninei. Metoda laser nu presupune intervenție chirurgicală și este folosită fără a răni ochiul. Procesul schimbă definitiv culoarea ochilor, dar poate fi nevoie de o mulțime de tratamente pentru a obține rezultatele dorite. Deocamdată, procedura de „schimbare cu laser a culorii ochilor”, pe care Dr. Mete o numește „Ochii mei lumini”, este cea mai bună modalitate de a obține rezultate sănătoase, naturale. Laserul este sigur și oferă rezultate naturale pentru schimbarea permanentă a culorii ochilor.

Dacă doriți să schimbați culoarea ochilor pentru aspect, puteți face o serie de lucruri. Pe lângă lentilele de contact colorate, stratul superior al melaninei (pigmentului) al ochiului, care controlează culoarea și nuanța ochiului, poate fi schimbat permanent. Acest lucru transformă un ochi căprui în permanent albastru.

Este posibil să îmi schimb culoarea ochilor într-un mod natural?

Nu poți schimba culoarea irisului tău într-un mod natural cale. Dar există o serie de afecțiuni medicale care ar putea determina schimbarea culorii ochilor de la sine, cum ar fi:

 • Iridociclita heterocromă Fuchs (inflamația anumitor țesuturi ale ochiului, inclusiv irisul)
  • Sindromul de dispersie a pigmentului (pierderea pigmentului)
  • Uveita este o inflamație a stratului mijlociu al globului ocular.

  Ochii tăi pot arăta diferit pentru un număr de motive. Ele ar putea face pupila să devină mai mare, să pună mai mult sânge în ochi sau să facă un inel în jurul corneei. Majoritatea acestor lucruri nu schimbă culoarea irisului. Există însă câteva excepții.

  Iridociclita heterocromă Fuchs

  Iridociclita heterocromă Fuchs este cauzată de inflamația în partea din față a ochiului. Chiar dacă boala nu este pe deplin înțeleasă, oamenii raportează adesea simptomele și efectele acesteia. În unele cazuri, persoanele cu iridociclită heterocromă Fuchs își pot pierde culoarea din irisul ochiului afectat. Acest lucru ar putea face pe cineva ai cărui ochi sunt în mod natural căprui să arate ca și cum ar avea ochi albaștri. Din păcate, cataracta și glaucomul au fost legate de această tulburare.

  PDS(sindromul de dispersie pigmentară)

  PDS(sindromul de dispersie pigmentară) este cel mai frecvent la bărbații tineri care au fost miopie în trecut. În acest caz, celulele pigmentare chiar lasă irisul în urmă. Acest lucru ar putea face ochii să pară mai strălucitori, iar schimbarea ar putea părea neuniformă în unele situații. Problema este adesea cauzată de glaucom, iar ochii pacientului vor avea aproape sigur nevoie de tratament pentru a rămâne sănătoși. Ochii tăi s-ar putea schimba, de asemenea, pe măsură ce îmbătrânești. Nu ar trebui să existe o schimbare majoră a culorii ochilor, dar este posibil să observați o decolorare. Acest lucru este mai vizibil la persoanele cu ochi albaștri sau verzi, dar poate avea un anumit efect și asupra persoanelor cu iris mai închis. Chiar dacă majoritatea oamenilor cred că acest lucru este normal, persoanele în vârstă cu ochi de culoare deschisă ar trebui să fie atenți la semnele timpurii de cataractă, care pot fi mai greu de observat.

  Chiar dacă niciuna dintre aceste boli nu provoacă schimbări majore în ochi. culoare, acestea sunt cele mai comune. Unele boli foarte rare pot provoca schimbări similare. Ca regulă generală, ar trebui să vă consultați întotdeauna medicul oftalmolog dacă aveți îngrijorări. Aceasta include observarea oricăror modificări ale modului în care vedeți sau cum arată ochii. Încețoșarea, un inel ciudat în jurul corneei, pete noi pe iris sau o schimbare a culorii ochilor ar putea fi toate semnele unei probleme medicale care trebuie analizată.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top