Skift din øjenfarve permanent uden linser

Skift din øjenfarve permanent uden at bruge kontaktlinser

Den nyeste laser (Mylumineyes 8G+) fjerner melanin fra iris for at ændre farven på dine øjne permanent. Hvis du vil ændre din øjenfarve permanent uden farvede kontakter eller operation, er dit eneste valg laser øjenfarveændring. Næsten hvert brunt øje skjuler potentialet i et farvet øje. Den eneste forskel er, at brune øjne har en tynd film af pigment, der dækker iris. Laser øjenfarveændring: Under Mylumineyes-operationen er irispigmentet målrettet af en lavenergi, computerstyret laser. Irispigment absorberer en vis laserfrekvens sendt gennem hornhinden. Dette starter pigmentfjernelse af visse celler i øjet. Efter pigmentfjernelse bliver farvede øjne synlige.

Er det muligt at ændre øjenfarve naturligt?

Desværre nej. Ligesom hår og hudfarve, er øjenfarve arvet. For at opnå en varig forandring uden operation er det nødvendigt at ændre den genetiske kode eller cellestruktur.

\"skift

Hvor meget koster Lumineyes?

Det rigtige navn på laseren øjenfarveændring kirurgisk behandling er Lumineyes. Dr. Mete er den første person i verden til at bruge denne procedure effektivt. Lumineyes\’ ekstra sessioner prissættes individuelt og starter ved et gennemsnit på €5.000. Nej, da operationen er irreversibel. Efter at være blevet renset kan øjet ikke vende tilbage til dets oprindelige mørketilstand.

Sådan ændrer du din øjenfarve uden at bruge en laser

Ud over laseren kan farvede kontaktlinser være bruges til at ændre øjenfarve uden at udgøre en større fare for øjnene. Ikke desto mindre er det sikrere end keratopigmentering og irisimplantater på trods af deres tilsyneladende sikkerhed. Bortset fra laseroperationer for øjenfarveændring, resulterer alle procedurer i et unaturligt, kunstigt udseende. Imidlertid er resultaterne af laser øjenfarveændringsproceduren udført af My Lumineyes helt naturlige.

Hvorfor ændres øjenfarver?

pigmentering af iris bestemmer øjenfarven. Pigmenterne, der bestemmer dens farve, kan ændre sig af naturlige årsager under visse forhold. Nogle gange er dette muligt. Lad os derfor undersøge alle de naturlige faktorer, der kan ændre øjenfarve.

Lys

 

Iris, en muskel, der udvider sig og trækker sig sammen efter behov, styrer størrelsen af eleven. Som du sikkert allerede ved, udvider pupillen sig i mørke og trækker sig sammen i lys. Åbningen og lukningen af pupillen kan få irisens pigmenter til at migrere, hvilket skaber en illusion af en lille ændring i øjenfarve.

Alder

Din øjenfarve kan ændre sig over tid . I virkeligheden er en nyfødts øjne ofte ret blege i farven; men afhængigt af genetiske faktorer og mængden af genereret melanin, kan farven blive mørkere, efterhånden som spædbarnet modnes. Efterhånden som nogle kaukasiere bliver ældre, kan deres pigmentering forsvinde eller ændre sig, så deres øjne bliver klare igen.

Følelser

Ja, selv sprøjt af glæde og regn kan ændre størrelsen på pupillerne og dermed irisens tilsyneladende farve. Det er rigtigt, at man nogle gange kan se en persons humør bare ved at se ind i øjnene.

soleksponering

Sollys påvirker melaninproduktionen. Efter en solrig tur kan dine øjne blive noget mørkere.

kostvaner

Visse fødevarer kan påvirke farven eller i det mindste udseendet af øjnene. Spinat og økologisk honning lysner øjnene, mens fisk forstærker deres pigmentering. Derudover påvirker løg, olivenolie og hasselnødder øjensundheden og dermed farven.

Hvordan kan du ændre din øjenfarve uden at bruge kontaktlinser?

Hvis dine øjne ikke er naturligt mørke, du kan bruge blå øjenskygge, blyant eller kobber og guld til at gøre dem mørkere. Brugen af blå eyeliner på det øvre øjenlåg giver også en optisk effekt, der får øjnene til at se mere tydelige ud. Naturligvis forårsager bronzetoner blå refleksioner i iris; Hvis du ændrer din makeup for at kopiere dette, kan det hjælpe dig med at acceptere din naturlig øjenfarve. Der synes at være lysere områder inde i nøddebrune øjne, som ville være mere mærkbare, hvis de var gyldne. Vælg lilla, brun eller pink makeup, hvis du vil fremhæve dine grønne øjne.

Påvirker spisning ændringen i øjenfarve?

Undgå hjemmebehandlinger, såsom dem, der tyder på at placere en dråbe honning i øjet hver dag; det er usandt, at dette stof giver nogen lindring! Dette er en skadelig misforståelse, fordi hvis du tror på det, kan du fejlagtigt udsætte dit øje for bakterierne i honning, hvilket sætter dig i fare for virkelig alvorlige infektioner.

Hvilken øjenfarve er den sjældneste i verden?

først grå, så grøn! Det menes, at grøn er den sjældneste øjenfarve, men grå er mere usædvanlig. Grå øjne er et af de sjældneste og mest ønskede øjne farver, da kun omkring 3 % af verdens befolkning besidder dem. Grå øjne varierer i farve fra mørkegrå til grå, afhængigt af personen. Fra grøn til grå-blå, en række farver og intensiteter er tilgængelige. En typisk negativ effekt af laser øjenfarve kirurgi er grå øjne.

Ifølge visse nyhedswebsteder ændres øjenfarve hvert 20. sekund. Sandt eller falsk?

Denne påstand er usand. Den er baseret på en falsk historie, der oprindeligt dukkede op for mange år siden. Kilden til denne information indikerer, at der ikke har været nævneværdige succeser i løbet af de foregående 15 år, blot håbefulde udtalelser. Jeg vil gerne minde dig om, at Mylumineyes er tretten år ældre end dig og har produceret praktiske og konkrete resultater i den virkelige verden. fortsætter med at udtale sig.

Ifølge nogle eksperter er denne procedure farlig og bør ikke udføres?

Med hensyn til laseroperation for øjenfarveændring, er vores lægevenner noget nøjagtige og delvist fejlagtige. Hvorfor spørger du? Hvem bruger denne metode og hvordan varierer. Mylumineyes Xtra laser øjenfarveskiftekirurgi er meget mere sikker end LASIK og grå stærkirurgi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top