Αλλαγή χρώματος ματιών Τουρκία-Lumineyes Laser

Λέιζερ Αλλαγή χρώματος ματιών Τουρκίας-Lumineyes

Αλλαγή χρώματος ματιών με λέιζερ Η Τουρκία συνεχίζει να δημιουργεί θαύματα με την ανώτερη τεχνολογία λέιζερ που έχει αναπτύξει. Με λίγα λόγια, σε αυτή τη μέθοδο που ονομάζεται Mylumineyes, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας χωρίς να δημιουργήσετε παρενέργειες και κινδύνους. Μπορούν τα μάτια να αλλάξουν χρώμα; Για όσους ρωτούν, εδώ είναι η απάντηση. Αυτή τη στιγμή διερευνάται μια μη επεμβατική θεραπεία με λέιζερ που μπορεί να γίνει σε λιγότερο από ένα λεπτό. Η θεραπεία έχει δοκιμαστεί σε ζώα από εμάς πριν από περισσότερα από 15 χρόνια και σε ανθρώπους για 13 χρόνια και έχει αποδειχθεί ασφαλής και αποτελεσματική και στις δύο περιπτώσεις.

Στους ανθρώπους, η μελάγχρωση της ίριδας ποικίλλει από ανοιχτό καφέ έως μαύρο και, ανάλογα με το πώς διαχέεται το φως στο στρώμα της ίριδας μέσω του φαινομένου Tyndall, η ίριδα μπορεί να φαίνεται μπλε, πράσινη ή φουντουκιά.

Παρόλο που η γενετική του χρώματος των ματιών είναι αρκετά περίπλοκη, μπορεί στο μέλλον να είναι εφικτό να αλλάξει μόνιμα το φυσικό χρώμα της ίριδας ενός ατόμου σε λιγότερο από ένα λεπτό χρησιμοποιώντας μια μη επεμβατική θεραπεία με λέιζερ που εξαλείφει τη χρωστική ουσία μέσω των αιμοφόρων αγγείων. Το λέιζερ μπορεί να αλλάξει μόνιμα το χρώμα με μια ασφαλή μέθοδο το όνομα είναι Lumineyes.

Μπορούν τα μάτια να αλλάξουν χρώμα;

Αλλαγή χρώματος ματιών με λέιζερ χρησιμοποιεί μια ακτίνα λέιζερ για την αφαίρεση της χρωστικής μελανίνης από την επιφάνεια της ίριδας, αποκαλύπτοντας το υποκείμενο μπλε και πράσινες αποχρώσεις. Μπορεί να απαιτούνται πολλές θεραπείες για να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά η τεχνική είναι μόνιμη. Η αλλαγή χρώματος των ματιών με λέιζερ είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη εναλλακτική για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Το θέμα της αλλαγής του χρώματος των ματιών είναι ένα σημαντικό θέμα τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει ένα κληρονομικό συστατικό στο χρώμα των ματιών κάποιου.

Η ίριδα είναι το όνομα που δίνεται στο πολύχρωμο τμήμα του ματιού.

Το μέγεθος της κόρης ελέγχεται από την ίριδα, έναν μυ στο μάτι που μπορεί να διαστέλλεται ή να συστέλλεται ως απόκριση στις αλλαγές στα επίπεδα φωτός. Είναι η ποσότητα της μελάγχρωσης (μελανίνης) στην ίριδα που καθορίζει την απόχρωση των ματιών σας. Όσον αφορά το χρώμα των ματιών, τα καφέ έχουν τη μεγαλύτερη χρώση, ενώ τα μπλε τη λιγότερη. Η αντίληψη του χρώματος επηρεάζεται από τον τρόπο που το φως αναπηδά από αυτές τις χρωστικές ως προς την απόχρωση, τον κορεσμό και την τιμή (φωτεινότητα).

\"Αλλαγή

 

Μόνιμη αλλαγή στο χρώμα των ματιών: Εμφυτεύματα ίριδας

Οι άνθρωποι γεννιούνται με ένα προκαθορισμένο χρώμα ματιών, το οποίο εξελίσσεται και αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια της βρεφικής ηλικίας τους. Το χρώμα των ματιών ποικίλλει από άτομο σε άτομο και μπορεί να είναι μπλε, μαύρο, πράσινο, γκρι ή φουντουκιές. Αυτά είναι τα μόνιμα χρώματα ματιών που θα έχετε για το υπόλοιπο της ζωής σας. Οι άνθρωποι που είναι δυσαρεστημένοι με το φυσικό χρώμα των ματιών τους έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν σε μόνιμη επέμβαση αλλαγής χρώματος ματιών.

Η διαδικασία της χειρουργικής εμφύτευσης τεχνητής ίριδας είναι η πιο επικίνδυνη επέμβαση στα μάτια

Έχουν αναφερθεί πονοκεφάλους, φωτοφοβία και επίμονη αίσθηση ξένου σώματος βραχυπρόθεσμα. Έχουν επίσης αναφερθεί διάτρηση του βολβού και μόλυνση. Ως μακροπρόθεσμη ανησυχία, η βιβλιογραφία εικάζει την πιθανότητα αλλεργικής απόκρισης, ραγοειδίτιδας ή μετανάστευσης της χρωστικής στους περιβάλλοντες ιστούς στην ιριδοκερατοειδική γωνία με κίνδυνο συνοδού γλαυκώματος ή στο επίπεδο του οπτικού νεύρου, με τον κίνδυνο οπτικής νεβρίτιδας.

Σήμερα, είναι κρίσιμο να εξεταστούν επαρκώς οι κίνδυνοι που συνδέονται με τέτοιες διαδικασίες και να συμβουλεύσουμε τους ασθενείς που μπορεί να ενδιαφέρονται για αυτές.

Αλλαγή. Το χρώμα των ματιών σας βελτιώνει την εμφάνιση και την ελκυστικότητά σας-Αλλαγή χρώματος ματιών με λέιζερ Τουρκία

Πολλοί άνθρωποι προτιμούν τα χρωματιστά μάτια. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για πράσινα-μπλε μάτια και μεταμόρφωση χρώματος ματιών νεογέννητου. Δημιουργεί μια ελκυστική εμφάνιση και βελτιώνει την εμφάνισή σας. Δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας φυσικά. Επομένως, εάν θέλετε να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας και θέλετε να μάθετε πώς να αλλάξετε το χρώμα των ματιών, αυτός ο οδηγός θα σας παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις.

Η θεραπεία αλλαγής χρώματος ματιών με λέιζερ είναι απολύτως μη επεμβατική ( Lumineyes- Mylumineyes).

Καθώς ένα λέιζερ χαμηλής ενέργειας καθοδηγούμενο από υπολογιστή ταξιδεύει μέσω του διαυγούς κερατοειδούς και απορροφάται από τη σκούρα καφέ χρωστική ουσία, ο ασθενής παρακολουθεί μια σύντομη κινούμενη εικόνα σε όλη τη διαδικασία. Το λέιζερ σπάει το στρώμα της καφέ χρωστικής που καλύπτει την μπλε ίριδα από κάτω. Αυτή η διακοπή προτρέπει την έναρξη της κανονικής διαδικασίας αφαίρεσης ιστού.

Ο ασθενής μπορεί να συνεχίσει τις κανονικές του δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της οδήγησης, αμέσως μετά τη θεραπεία. Εντός δύο έως τεσσάρων εβδομάδων, η μαύρη χρωστική ουσία θα αρχίσει να ξεθωριάζει, αφήνοντας πίσω της λαμπερά μπλε μάτια.

Το episcleral tattoo είναι μια αισθητική διαδικασία κατά την οποία μια χρωστική ουσία εγχέεται στην περιοχή του υποεπιπεφυκότα

Η τεχνική χειρονομία συνήθως δεν εκτελείται από χειρουργό ή από οφθαλμολογικό προσωπικό που είναι εξειδικευμένο στον τομέα. Μια ενδοφθαλμίτιδα ή αποκόλληση αμφιβληστροειδούς μπορεί να προκύψει από την έλλειψη χρήσης χειρουργικού μικροσκοπίου και τη δυνατότητα διείσδυσης της υδρογείου.

Οι ασθενείς που έλαβαν το \”Νέα Χρώμα Ίρις\” εμφάνισαν γλαύκωμα, καταρράκτη και ραγοειδίτιδα, ανεξάρτητα από αν υπήρχε ή όχι η αντιρρόπηση του ενδοθηλίου. 

Μια επακόλουθη διαδικασία, όπως μεταμόσχευση ενδοθηλίου κερατοειδούς, διεισδυτική κερατοπλαστική, χειρουργική επέμβαση φιλτραρίσματος ή χειρουργική επέμβαση καταρράκτη ήταν απαραίτητη σε περισσότερους από τους μισούς ασθενείς, παρά το γεγονός ότι το εμφύτευμα αφαιρέθηκε σε όλους.

Έχουν κάνει έγχρωμες επαφές. μειονεκτήματα.

Χρειάζονται καθημερινή συντήρηση, συχνά φαίνονται περίεργα και μπορεί να προκαλέσουν οφθαλμική δυσφορία και συμπτώματα ξηροφθαλμίας. Οι ασθενείς μπορούν να αλλάξουν μόνιμα το χρώμα των ματιών τους χάρη στα εμφυτεύματα ίριδας. Ωστόσο, μεγάλα προβλήματα με τα εμφυτεύματα είχαν ως αποτέλεσμα την εμφύτευση σε πολλούς ασθενείς.

 Είναι η χρωστική ουσία στην πρόσθια ίριδα που έχει τη μεγαλύτερη επίδραση στην εμφάνιση των ματιών κάποιου. Το χρώμα της ίριδας —και στην πραγματικότητα, κάθε χρώμα— περιλαμβάνει τρία στοιχεία: απόχρωση, κορεσμό και αξία. Η απόχρωση, ο κορεσμός και η τιμή αναφέρονται στο πόσο μακριά είναι ένα χρώμα από το να είναι καθαρό λευκό, με τα κύρια χρώματα (σε αυτό το παράδειγμα, το πράσινο ή το μπλε στο μάτι) να χρησιμεύουν ως δομικά στοιχεία.

Οι σταγόνες που αλλάζουν χρώμα ματιών έχουν κάποιο αποτέλεσμα;

Ένας άλλος τρόπος για να αλλάξετε φυσικά το χρώμα των ματιών είναι γνωστός ως σταγόνες αλλαγής χρώματος ματιών, αν και κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Αλλαγή χρώματος ματιών με λέιζερ Η Τουρκία παρέχει προσιτό κόστος

Εάν ήταν προσβάσιμη στην Τουρκία, η θεραπεία με λέιζερ για την αλλαγή του χρώματος των ματιών θα κοστίσει πάνω από $8000. Μακροπρόθεσμα, η χρήση έγχρωμων φακών επαφής με ιατρική συνταγή δεν είναι η πιο οικονομική ή ασφαλέστερη προσέγγιση για να πειραματιστείτε με διαφορετικά χρώματα ματιών. Όπως σημείωσα, ο μόνος ασφαλής και φυσικός τρόπος για να αλλάξετε μόνιμα το χρώμα των ματιών είναι η τεχνική My Lumineyes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top