Променете трайно цвета на очите си без лещи

Променете трайно цвета на очите си, без да носите контактни лещи

Най-новият лазер (Mylumineyes 8G+) премахва меланина от ириса, за да променете цвета на очите си за постоянно. Ако искате да промените цвета на очите си за постоянно без цветни контактни лещи или операция, единственият ви избор е лазерна промяна на цвета на очите. Почти всяко кафяво око крие потенциала на цветно око. Единствената разлика е, че кафявите очи имат тънък слой пигмент, покриващ ириса. Лазерна промяна на цвета на очите: По време на операция Mylumineyes пигментът на ириса се насочва от нискоенергиен, компютърно насочван лазер. Пигментът на ириса абсорбира определена лазерна честота, изпратена през роговицата. Това започва отстраняването на пигмента от определени клетки в окото. След премахване на пигмента цветните очи стават видими.

Възможно ли е да промените цвета на очите по естествен път?

За съжаление, не. Подобно на цвета на косата и кожата, цветът на очите се предава по наследство. За да се постигне трайна промяна без операция, е необходимо да се модифицира генетичният код или клетъчната структура.

\"промяна

Колко струва Lumineyes?

Истинското име на лазера промяна на цвета на очите хирургичното лечение е Lumineyes. Д-р Мете е първият човек в света, който използва тази процедура ефективно. Допълнителните сесии на Lumineyes се оценяват индивидуално и започват от средно €5000. Не, тъй като операцията е необратима. След като бъде пречистено, окото не може да се върне към първоначалното си състояние на тъмнина.

Как да промените цвета на очите си без използване на лазер

В допълнение към лазера, цветните контактни лещи могат да бъдат използва се за промяна на цвета на очите, без да представлява голяма опасност за очите. Независимо от това, той е по-безопасен от кератопигментацията и имплантите на ириса, въпреки тяхната очевидна безопасност. С изключение на операцията за лазерна промяна на цвета на очите, всички процедури водят до неестествен, изкуствен вид. Въпреки това, резултатите от процедурата за лазерна промяна на цвета на очите, извършена от My Lumineyes, са абсолютно естествени.

Защо се променят цветовете на очите?

пигментацията на ириса определя цвета на очите. Пигментите, които определят цвета му, могат да се променят по естествени причини при определени условия. Понякога това е възможно. Затова нека проучим всички естествени фактори, които могат да променят цвета на очите.

Светлина

 

Ирисът, мускул, който се разширява и свива при необходимост, контролира размера на зеницата. Както вероятно вече знаете, зеницата се разширява на тъмно и се свива на светлина. Отварянето и затварянето на зеницата може да доведе до мигриране на пигментите на ириса, създавайки илюзията за малка промяна в цвета на очите.

Възраст

Цветът на очите ви може да се промени с времето . В действителност очите на новороденото често са доста бледи на цвят; но в зависимост от генетичните фактори и количеството генериран меланин, цветът може да стане по-тъмен, когато бебето узрее. С напредването на възрастта пигментацията на някои кавказци може да изчезне или да се промени, позволявайки на очите им да станат бистри отново.

Чувства

Да, дори приливите на удоволствие и дъжд може да променят размера на зениците и следователно видимия цвят на ириса. Вярно е, че понякога можете да познаете настроението на човек само като го погледнете в очите.

излагане на слънце

Слънчевата светлина влияе върху производството на меланин. След слънчево пътуване очите ви може да станат малко по-тъмни.

хранителни навици

Някои храни могат да повлияят на цвета или поне на вида на очите. Спанакът и органичният мед озаряват очите, а рибата подобрява пигментацията им. Освен това лукът, зехтинът и лешниците влияят върху здравето на очите и съответно върху цвета.

Как можете да промените цвета на очите си, без да използвате контактни лещи?

Ако очите ви не са естествено тъмни, можете да използвате сини сенки за очи, молив или мед и злато, за да ги потъмните. Използването на синя очна линия върху горния клепач също създава оптичен ефект, който прави очите да изглеждат по-отчетливи. Естествено, бронзовите тонове причиняват сини отражения в ириса; по този начин промяната на грима ви, за да копирате това, може да ви помогне да приемете своя естествен цвят на очите. Изглежда, че има по-светли области в лешниковите очи, които биха били по-забележими, ако бяха златисти. Изберете лилав, кафяв или розов грим, ако искате да подчертаете зелените си очи.

Храненето влияе ли върху промяната в цвета на очите?

Избягвайте всякакви домашни процедури, като тези, които предполагат поставяне на капка мед в окото всеки ден; не е вярно, че това вещество осигурява някакво облекчение! Това е вредно погрешно схващане, защото, ако вярвате в него, може погрешно да изложите окото си на бактериите в меда, излагайки се на риск от наистина сериозни инфекции.

Кой цвят на очите е най-редкият в света?

първо сиво, после зелено! Смята се, че зеленото е най-редкият цвят на очите, но сивото е по-необичайно. Сивите очи са едно от най-редките и желани очи цветове, тъй като само около 3% от населението на света ги притежава. Сивите очи варират по цвят от тъмно сиво до сиво, в зависимост от човека. От зелено до сиво-синьо, предлага се разнообразие от цветове и наситеност. Типичен неблагоприятен ефект от лазерната хирургия за цвят на очите са сивите очи.

Според някои новинарски уебсайтове цветът на очите се променя на всеки 20 секунди. Вярно или невярно?

Това твърдение е невярно. Базиран е на фалшива история, която първоначално се появи преди много години. Източникът на тази информация сочи, че не е имало забележителни успехи през предходните 15 години, просто обнадеждаващи изявления. Бих искал да ви напомня, че Mylumineyes е с тринадесет години по-възрастен от вас и е постигнал практически и конкретни резултати в реалния свят. продължава да прави изявления.

Според някои експерти тази процедура е опасна и не трябва да се предприема?

По отношение налазерна операция за промяна на цвета на очите, нашите приятели лекари са донякъде точни и отчасти погрешни. Защо питаш? Кой използва този метод и как варира. Лазерната операция за промяна на цвета на очите Mylumineyes Xtra е много по-сигурна от LASIK и операцията на катаракта.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top