Промяна на цвета на очите Turkey-Lumineyes лазер

Лазерна промяна на цвета на очите Turkey-Lumineyes

Лазерна промяна на цвета на очите Турция продължава да създава чудеса с превъзходната лазерна технология, която е разработила. Накратко, в този метод, наречен Mylumineyes, можете да промените цвета на очите си, без да създавате странични ефекти и рискове. Могат ли очите да променят цвета си? За тези, които питат, ето отговора. В момента се изследва неинвазивна лазерна терапия, която може да се извърши за по-малко от минута. Терапията е тествана от нас върху животни преди повече от 15 години и върху хора в продължение на 13 години и се оказа безопасна и ефективна и в двата случая.

При хората пигментацията на ириса варира от светлокафяво до черно и в зависимост от това как се разпръсква светлината в стромата на ириса чрез ефекта на Тиндал, ирисът може да изглежда син, зелен или лешников. Въпреки че генетиката на цвета на очите е доста сложна, в бъдеще може да е осъществимо да промените трайно естествения цвят на ириса на човек за по-малко от минута, като използвате неинвазивна лазерна терапия, която елиминира пигмента през кръвоносните съдове. Лазерът може трайно да промени цвета си с безопасно име на метода е Lumineyes.

Могат ли очите да променят цвета си?

Лазерната промяна на цвета на очите използва лазерен лъч за премахване на меланиновия пигмент от повърхността на ириса, разкривайки подлежащите синьо и зелено нюанси. Може да са необходими много лечения за постигане на желаните резултати, но техниката е постоянна. Лазерната промяна на цвета на очите в момента е най-добрата алтернатива за дългосрочни резултати. Въпросът за промяната на цвета на очите е важен през последните години. Цветът на очите има наследствен компонент. Ирисът е името, дадено на цветната част на окото.

Размерът на зеницата се контролира от ириса, мускул в окото, който може да се разширява или свива в отговор на промените в нивата на светлина. Това е количеството пигментация (меланин) в ириса, което определя какъв цвят изглеждат очите ви. Що се отнася до цвета на очите, кафявите имат най-голяма пигментация, докато сините имат най-малко. Цветовото възприятие се влияе от начина, по който светлината отскача от тези пигменти по отношение на оттенък, наситеност и стойност (яркост).

\"лазерна

 

Постоянна промяна в цвета на очите: Ирисови импланти

Хората се раждат с предварително определен цвят на очите, който еволюира и се развива през цялото им детство. Цветът на очите варира от индивид на индивид и може да бъде син, черен, зелен, сив или лешников. Това са постоянните цветове на очите, които ще имате до края на живота си. Хората, които не са доволни от естествения си цвят на очите, имат възможност да се подложат на постоянна операция за промяна на цвета на очите.

Процедурата за хирургично имплантиране на изкуствен ирис е най-опасната очна операция

Има съобщения за главоболие, фотофобия и постоянно усещане за чуждо тяло в краткосрочен план. Съобщава се също за перфорация и инфекция на очната ябълка. Като дългосрочна загриженост в литературата се спекулира с вероятността от алергичен отговор, увеит или миграцията на багрилото в околните тъкани под иридокорнеалния ъгъл с риск от съпътстваща глаукома или на нивото на зрителния нерв, с риск от оптичен неврит. Днес е изключително важно да се изследват адекватно опасностите, свързани с подобни процедури, и да се съветват пациентите, които може да се интересуват от тях.

Промяната на цвета на очите ви подобрява външния ви вид и привлекателност – Лазерна промяна на цвета на очите Турция

Много хора предпочитат цветни очи. Съществува голямо търсене на зелено-сини очи и промяна на цвета на очите на новородени. Създава привлекателен външен вид и подобрява външния вид. Не можете да промените цвета на очите си естествено; по този начин, ако искате да промените цвета на очите си и искате да знаете как да промените цвета на очите, това ръководство ще ви предостави необходимите знания. Лазерната терапия за промяна на цвета на очите е абсолютно неинвазивна (Lumineyes-Mylumineyes). Докато компютърно управляван нискоенергиен лазер преминава през прозрачната роговица и се абсорбира от тъмнокафявия пигмент, пациентът става свидетел на кратка анимация по време на процедурата. Лазерът разрушава слоя кафяв пигмент, който покрива синия ирис отдолу. Това прекъсване подтиква нормалния процес на отстраняване на тъканта да започне.

Пациентът може да възобнови редовните дейности, включително шофиране, веднага след терапията. В рамките на две до четири седмици черният пигмент трябва да започне да избледнява, оставяйки след себе си ярки сини очи.

Еписклералното татуиране е козметична процедура, при която боя се инжектира в субконюнктивалната област Техническият жест обикновено не се извършва от хирург или от офталмологичен персонал, квалифициран в тази област.

Ендофталмит или отлепване на ретината може да е резултат от липсата на използване на хирургически микроскоп и възможността за проникване в глобуса. Пациентите, които са получили \”New Color Iris\”, са развили глаукома, катаракта и увеит, независимо дали е налице ендотелна декомпенсация или не.

Последваща процедура като ендотелна трансплантация на роговица, проникваща кератопластика, филтрираща хирургия или операция на катаракта е била необходима при повече от половината пациенти, въпреки че имплантът е бил отстранен при всички тях. Цветните контакти имат недостатъци. Те се нуждаят от ежедневна поддръжка, често изглеждат странни и могат да причинят очен дискомфорт и симптоми на сухо око. Пациентите могат трайно да променят цвета на очите си благодарение на имплантите на ириса.

Въпреки това, големи проблеми с имплантите са довели до експлантация при много пациенти. Това е пигментът в предния ирис, който има най-голямо влияние върху външния вид на очите. Цветът на ириса – и всъщност всеки цвят – се състои от три елемента: нюанс, наситеност и стойност. Нюансът, наситеността и стойността се отнасят до това колко далеч е даден цвят от това да бъде чисто бял, като основните цветове (в този пример, основното зелено или синьо в окото) служат като градивни елементи.

Капките за промяна на цвета на очите имат ли ефект?

Друг начин за естествена промяна на цвета на очите е известен като капки за промяна на цвета на очите, въпреки че те правят повече вреда, отколкото полза.

Лазерната промяна на цвета на очите Турция осигурява достъпни цени

Ако беше достъпна в Турция, лазерната терапия за промяна на цвета на очите щеше да струва над 8000 долара. В дългосрочен план носенето на цветни контактни лещи с рецепта не е най-рентабилният или най-безопасният подход за експериментиране с различни цветове на очите. Както отбелязах, единственият безопасен и естествен начин за трайна промяна на цвета на очите е техниката My Lumineyes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top