Ändra din ögonfärg permanent utan linser

Ändra din ögonfärg permanent utan att använda kontaktlinser

Den senaste lasern (Mylumineyes 8G+) tar bort melanin från iris för att ändra färgen på dina ögon permanent. Om du vill ändra din ögonfärg permanent utan färgade kontakter eller operation, är ditt enda val laser ögonfärgsändring. Nästan varje brunt öga döljer potentialen hos ett färgat öga. Den enda skillnaden är att bruna ögon har en tunn hinna av pigment som täcker iris. Laserförändring av ögonfärg: Under Mylumineyes-operationen riktas irispigmentet av en datorstyrd laser med låg energi. Irispigment absorberar en viss laserfrekvens som skickas genom hornhinnan. Detta startar pigmentborttagning av vissa celler i ögat. Efter pigmentborttagning blir färgade ögon synliga.

Är det möjligt att ändra ögonfärg naturligt?

Tyvärr inte. Liksom hår- och hudfärg är ögonfärgen ärvd. För att åstadkomma en bestående förändring utan operation är det nödvändigt att modifiera den genetiska koden eller cellstrukturen.

\"byt

Hur mycket kostar Lumineyes?

Det riktiga namnet på lasern ögonfärgsförändring kirurgisk behandling är Lumineyes. Dr. Mete är den första personen i världen att använda denna procedur effektivt. Lumineyes extra sessioner prissätts individuellt och börjar på i genomsnitt €5 000. Nej, eftersom operationen är irreversibel. Efter att ha renats kan ögat inte återgå till sitt ursprungliga mörkertillstånd.

Hur du ändrar din ögonfärg utan att använda laser

Utöver lasern kan färgade kontaktlinser användas för att ändra ögonfärg utan att utgöra en större fara för ögonen. Ändå är det säkrare än keratopigmentering och irisimplantat, trots deras uppenbara säkerhet. Med undantag för ögonfärgsbyte med laser, resulterar alla ingrepp i ett onaturligt, konstgjort utseende. Resultaten av laserögonfärgsförändringen som utförs av My Lumineyes är dock helt naturliga.

Varför ändras ögonfärgerna?

pigmentering av iris bestämmer ögonfärg. Pigmenten som bestämmer dess färg kan förändras av naturliga orsaker under vissa förhållanden. Ibland är detta möjligt. Låt oss därför undersöka alla naturliga faktorer som kan ändra ögonfärg.

Ljus

Iris, en muskel som vidgas och drar ihop sig vid behov, kontrollerar pupillens storlek. Som du säkert redan vet expanderar pupillen i mörker och drar ihop sig i ljus. Öppning och stängning av pupillen kan få pigmenten i iris att migrera, vilket skapar en illusion av en liten förändring i ögonfärgen.

Ålder

Din ögonfärg kan ändras med tiden. I verkligheten är en nyfödds ögon ofta ganska bleka till färgen; men beroende på genetiska faktorer och mängden melanin som genereras, kan färgen bli mörkare när barnet mognar. När vissa kaukasier åldras kan deras pigmentering försvinna eller förändras, vilket gör att deras ögon blir klara igen.

Känslor

Ja, till och med nöje och regn kan ändra storleken på pupillerna och därmed den skenbara färgen på iris. Det är sant att man ibland kan se en persons humör bara genom att titta in i deras ögon.

solexponering

Solljus påverkar melaninproduktionen. Efter en solig resa kan dina ögon bli något mörkare.

kostvanor

Vissa livsmedel kan påverka färgen, eller åtminstone utseendet, på ögonen. Spenat och ekologisk honung lyser upp ögonen, medan fisk förstärker deras pigmentering. Dessutom påverkar lök, olivolja och hasselnötter ögonhälsan och följaktligen färgen.

Hur kan du ändra din ögonfärg utan att använda kontaktlinser?

Om dina ögon inte är naturligt mörka kan du använda blå ögonskugga, penna eller koppar och guld för att göra dem mörkare. Användningen av blå eyeliner på det övre ögonlocket ger också en optisk effekt som gör att ögonen ser mer distinkta ut. Naturligtvis orsakar bronstoner blå reflektioner i iris; Om du ändrar din makeup för att replikera detta kan det hjälpa dig att acceptera din naturlig ögonfärg. Det verkar finnas ljusare områden inuti hasselbruna ögon som skulle vara mer märkbara om de var gyllene. Välj lila, brun eller rosa smink om du vill framhäva dina gröna ögon.

Påverkar ätande förändringen i ögonfärg?

Undvik alla hembehandlingar, som de som föreslår att du lägger en droppe honung i ögat varje dag; det är osant att detta ämne ger någon lindring! Detta är en skadlig missuppfattning eftersom, om du tror det, kan du av misstag exponera ditt öga för bakterierna i honung, vilket innebär att du riskerar att få riktigt allvarliga infektioner.

Vilken ögonfärg är sällsynt i världen?

först grått, sedan grönt! Man tror att grönt är den sällsynta ögonfärgen, men grått är mer ovanligt. Grå ögon är ett av de sällsynta och mest eftertraktade ögonen färger, eftersom bara cirka 3 % av världens befolkning har dem. Grå ögon varierar i färg från mörkgrå till grå, beroende på person. Från grönt till gråblått finns en mängd olika färger och intensiteter tillgängliga. En typisk negativ effekt av laserögonfärgskirurgi är gråa ögon.

Enligt vissa nyhetswebbplatser ändras ögonfärgen var 20:e sekund. Sant eller falskt?

Detta påstående är osant. Den är baserad på en falsk historia som först dök upp för många år sedan. Källan till denna information indikerar att det inte har varit några anmärkningsvärda framgångar under de senaste 15 åren, bara hoppfulla uttalanden. Jag skulle vilja påminna dig om att Mylumineyes är tretton år äldre än dig och har producerat praktiska och konkreta resultat i den verkliga världen. fortsätter att göra uttalanden.

Enligt vissa experter är denna procedur farlig och bör inte utföras?

Angående laseroperation för ögonfärgsförändring, vår läkare vänner är något korrekta och delvis felaktiga. Varför frågar du? Vilka som använder denna metod och hur varierar. Mylumineyes Xtra laser ögonfärgsbyte är mycket säkrare än LASIK och grå starr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top