Schimbați-vă permanent culoarea ochilor fără lentile

Schimbați-vă permanent culoarea ochilor fără a purta lentile de contact

Cel mai recent laser (Mylumineyes 8G+) elimină melanina din iris pentru a modifica culoarea ochilor tăi permanent. Dacă doriți să vă schimbați permanent culoarea ochilor fără lentile colorate sau operație, singura dvs. alegere este schimbarea culorii ochilor cu laser. Aproape fiecare ochi căprui ascunde potențialul unui ochi colorat. Singura diferență este că ochii căprui au o peliculă subțire de pigment care acoperă irisul. Schimbarea culorii ochilor cu laser: în timpul operației Mylumineyes, pigmentul irisului este vizat de un laser cu energie scăzută, ghidat de computer. Pigmentul irisului absoarbe o anumită frecvență laser trimisă prin cornee. Aceasta începe eliminarea pigmentului de către anumite celule din ochi. După îndepărtarea pigmentului, ochii colorați devin vizibili.

Este posibil să schimbi culoarea ochilor în mod natural?

Din pacate, nu. Ca și culoarea părului și a pielii, culoarea ochilor este moștenită. Pentru a realiza o schimbare de durată fără intervenție chirurgicală, este necesar să se modifice codul genetic sau structura celulară.

\"schimbați

Cât costă Lumineyes?

Numele adevărat al laserului schimbarea culorii ochilor tratamentul chirurgical este Lumineyes. Dr. Mete este prima persoană din lume care utilizează această procedură în mod eficient. Sesiunile suplimentare Lumineyes au un preț individual și încep de la o medie de 5.000 de euro. Nu, deoarece operația este ireversibilă. După ce a fost purificat, ochiul nu poate reveni la starea sa originală de întuneric.

Cum să vă schimbați culoarea ochilor fără a folosi un laser

Pe lângă laser, lentilele de contact colorate pot fi folosite pentru a schimba culoarea ochilor fără a prezenta un pericol major pentru ochi. Cu toate acestea, este mai sigur decât keratopigmentarea și implanturile de iris, în ciuda siguranței lor aparente. Cu excepția intervenției chirurgicale de schimbare a culorii ochilor cu laser, toate procedurile au ca rezultat un aspect nenatural, artificial. Cu toate acestea, rezultatele procedurii laser de schimbare a culorii ochilor efectuate de My Lumineyes sunt absolut naturale.

De ce se schimbă culorile ochilor?

pigmentarea irisului determină culoarea ochilor. Pigmenții care îi determină culoarea se pot schimba din cauze naturale în anumite condiții. Ocazional, acest lucru este posibil. Prin urmare, să investigăm toți factorii naturali care pot schimba culoarea ochilor.

Lumină

 

Irisul, un mușchi care se dilată și se contractă după cum este necesar, controlează dimensiunea pupilei. După cum probabil știți deja, pupila se extinde în întuneric și se contractă în lumină. Deschiderea și închiderea pupilei poate determina migrarea pigmenților irisului, creând iluzia unei mici schimbări în culoarea ochilor.

Vârsta

Culoarea ochilor s-ar putea schimba în timp. În realitate, ochii unui nou-născut sunt adesea destul de palizi la culoare; dar, în funcție de factorii genetici și de cantitatea de melanină generată, culoarea poate deveni mai închisă pe măsură ce sugarul se maturizează. Pe măsură ce unii caucazieni îmbătrânesc, pigmentarea lor poate să dispară sau să se schimbe, permițând ochilor să devină din nou limpezi.

Sentimente

Da, chiar și stropii de plăcere și ploaie pot modifica dimensiunea pupilelor și, astfel, culoarea aparentă a irisului. Este adevărat că uneori poți să-ți dai seama de starea de spirit a unei persoane doar privindu-i în ochi.

expunerea la soare

Lumina soarelui influențează producția de melanină. După o călătorie însorită, ochii ți se pot întuneca oarecum.

obiceiuri alimentare

Anumite alimente pot afecta culoarea sau cel puțin aspectul ochilor. Spanacul și mierea organică luminează ochii, în timp ce peștele le sporește pigmentarea. În plus, ceapa, uleiul de măsline și alunele afectează sănătatea ochilor și, în consecință, culoarea.

Cum vă puteți schimba culoarea ochilor fără a folosi lentile de contact?

Dacă ochii tăi nu sunt întunecați în mod natural, poți folosi fard de pleoape albastru, creion sau cupru și auriu pentru a-i întuneca. Folosirea creionului de ochi albastru pe pleoapa superioară produce, de asemenea, un efect optic care face ca ochii să pară mai distincti. În mod natural, tonurile de bronz provoacă reflexe albastre în iris; astfel, schimbarea machiajului pentru a reproduce acest lucru vă poate ajuta să vă acceptați culoarea ochilor naturale. Se pare că există regiuni mai deschise în interiorul ochilor alun care ar fi mai vizibile dacă ar fi aurii. Alege un machiaj mov, maro sau roz dacă vrei să-ți evidențiezi ochii verzi.

Mâncatul influențează schimbarea culorii ochilor?

Evitați orice tratament la domiciliu, cum ar fi cele care sugerează să puneți o picătură de miere în ochi în fiecare zi; este neadevărat că această substanță oferă vreo ușurare! Aceasta este o concepție greșită dăunătoare, deoarece, dacă o credeți, vă puteți expune din greșeală ochiul la bacteriile din miere, punându-vă în pericol pentru infecții cu adevărat grave.

Care culoare a ochilor este cea mai rară din lume?

mai întâi gri, apoi verde! Se crede că verdele este cea mai rară culoare a ochilor, totuși griul este mai neobișnuit. Ochii cenușii sunt unul dintre cei mai rari și mai doriti ochi culori, deoarece doar aproximativ 3% din populația lumii le posedă. Ochii gri variază în culoare de la gri închis la gri, în funcție de persoană. De la verde la gri-albastru, sunt disponibile o varietate de culori și intensități. Un efect advers tipic al operației cu laser pentru culoarea ochilor este ochii gri.

Conform anumitor site-uri web de știri, culoarea ochilor se schimbă la fiecare 20 de secunde. Adevărat sau fals?

Această afirmație este neadevărată. Se bazează pe o poveste falsă care a apărut inițial cu mulți ani în urmă. Sursa acestor informații indică faptul că nu au existat succese demne de remarcat în ultimii 15 ani, pur și simplu declarații pline de speranță. Aș dori să vă reamintesc că Mylumineyes este cu treisprezece ani mai în vârstă decât tine și a produs rezultate practice și concrete în lumea reală. continuă să facă declarații.

Potrivit unor experți, această procedură este periculoasă și nu ar trebui efectuată?

În ceea ce privește operația de schimbare a culorii ochilor cu laser, medicul nostru prietenii sunt oarecum exacti și parțial eronați. De ce intrebi? Cine folosește această metodă și cum variază. Operația de schimbare a culorii ochilor Mylumineyes Xtra cu laser este mult mai sigură decât operația LASIK și a cataractei.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top