Är det möjligt att ändra din ögonfärg utan operation?

Är det möjligt att ändra din ögonfärg utan kirurgi?

Det är ett typiskt problem att undra vad kostnaden skulle vara för att ändra din ögonfärg naturligt. Kostnaderna i samband med denna behandling är lika förbryllande. Implantat och keratopigmentering kan användas för att artificiellt byta ögonfärg. Laser Eye Color Change är ditt enda val om du vill ändra din ögonfärg utan att gå igenom några konstgjorda metoder. Lasern som används av Mylumineyes är en lågtemperatur, icke-förstörande reduktion. Det är så färger av brunt bleknar bort. Resultatet är en blåaktig-grönaktig eller gråaktig nyans.

Proceduren \”ögonfärgsändring\” kan genomföras på många olika sätt. Det finns i huvudsak tre sätt att göra detta. Keratopigmentering, laserkirurgi, irisimplantation, Målet är att uppnå en förändring i färgen, från brunt till grönt, blått, grått eller annan ton. Resultaten av de tre tillvägagångssätten kommer att vara extremt olika. Proceduren för att ändra ögonfärg med laser är den enda som påstår sig vara icke-kirurgisk samtidigt som den ger naturliga resultat. Därför återställer \”Mylumineyes laserprocedur\” dina ögons normala utseende. Oavsiktligt kommer vissa människor att döma dig som falsk. Denna konstgjordhet kommer inte bara att överträffa kontaktlinser, utan den kommer att gå längre än dem.

\"ändra

Icke-kirurgiska tekniker inkluderar endast ögonfärgsändring med laser. keratopigmentering och irisimplantat är kirurgiska ingrepp. Du kanske minns att vi jämförde dessa tre taktiker. Bortsett från ögonfärgsförändring i laser, ger de andra två ett onaturligt utseende. Båda behandlingarna är kirurgiska. Hoten är betydligt större. I ögat har det skett ett ingrepp. Dessutom implanteras en främmande kropp i deras båda ögon.

Vi skulle vilja förklara skillnaden mellan operationer som ändrar ögonfärg

  1. Färgförändring med laser
  2. Keratopigmentering
  3. implantatkirurgi

Kostnad för hornhinnetatuering eller keratopigmentering för att ändra ögonfärg

En femtosekundlaser används för keratopigmentering. Denna operation består av två huvudfaser. Till att börja med är en tunnel huggen ut ur hornhinnan. Och för det andra injiceras denna passage med ett färgat material. Att tatuera hornhinnan ger en långvarig färgförändring. I verkligheten har personer med hornhinnans opacitet eller anomalier som skadar deras utseende använt hornhinnetatuering ganska länge. Tyvärr är keratopigmenteringslaserkirurgi en mycket invasiv procedur med flera potentiella biverkningar. Kerato-pigmentering kostar vanligtvis mellan 5000 och 12000 uero. Efter att ha övervägt fördelarna och riskerna tror vi faktiskt att detta tillvägagångssätt kan förfinas ytterligare.

  • Keratopigmentering Ändra inte ögats naturliga pigment
  • Det skapar faktiskt ett missvisande intryck

Du bör komma ihåg att \”mylumineyes laser ögonfärgsändringsprocess\” använder en helt naturlig teknik.

Hur fungerar en laser för att ändra ögonfärg?

Vi ser också till att inte skada dina ögon under hela laserproceduren, och du kommer inte att känna något obehag. Efter cirka 2 minuter kan du återgå till att göra vad du än gjorde innan. Som en tumregel bör denna terapi ges under loppet av 5–7 dagar. Du behöver inte göra något speciellt innan laserproceduren, men du måste ta dina recept efteråt. I ögon i klass 1-2 kan ljusningen ses omedelbart, medan det i ögon med djupare toner kan ta många dagar eller veckor. Du kommer dock inte att se den fulla effekten förrän efter tre till sex månader.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top