Este posibil să vă schimbați culoarea ochilor fără intervenție chirurgicală?

Este posibil să vă schimbați culoarea ochilor fără intervenție chirurgicală?

Este o preocupare tipică să te întrebi care ar fi cheltuiala pentru a-ți schimba culoarea ochilor în mod natural. Costurile asociate cu acest tratament sunt la fel de derutante. Implanturile și keratopigmentarea pot fi folosite pentru a schimba în mod artificial culoarea ochilor. Schimbarea culorii ochilor cu laser este singura alegere dacă doriți să vă schimbați culoarea ochilor fără a trece prin mijloace artificiale. Laserul folosit de Mylumineyes este o reducere nedistructivă la temperatură scăzută. Așa se estompează culorile maro. Rezultatul este o nuanță albăstruie-verzuie sau cenușie.

procedura de schimbare a culorii ochilor\” poate fi realizată în multe moduri distincte. Există în esență trei moduri de a face acest lucru. Keratopigmentare, chirurgie cu laser, implantare iris, Scopul este de a realiza o schimbare de colorare, de la maro la verde, albastru, gri, sau alt ton. Rezultatele celor trei abordări vor fi extrem de diferite. Procedura de „schimbare cu laser a culorii ochilor” este singura care pretinde a fi nechirurgicală, dar totuși produce rezultate naturale. Prin urmare, „Procedura cu laser Mylumineyes\” restabilește aspectul normal al ochilor. Din neatenție, unii oameni te vor judeca ca fiind fals. Nu numai că această artificialitate o va depăși pe cea a lentilelor de contact, dar le va depăși.

\"schimbați

Tehnicile non-chirurgicale includ doar schimbarea culorii ochilor cu laser. keratopigmentarea și implanturile de iris sunt proceduri chirurgicale. Poate vă amintiți că am comparat aceste trei tactici. Pe lângă schimbarea cu laser a culorii ochilor, celelalte două asigură un aspect nenatural. Ambele tratamente sunt chirurgicale. Amenințările sunt semnificativ mai mari. În ochi, a existat o intervenție. În plus, un corp străin este implantat în ambii ochi.

Am dori să explicăm diferența dintre operațiile de schimbare a culorii ochilor

  1. Schimbarea culorii cu laser
  2. Keratopigmentare
  3. chirurgie cu implant

Costul tatuajului corneei sau al keratopigmentării pentru a schimba culoarea ochilor

Un laser de femtosecundă este folosit pentru keratopigmentare. Această operațiune constă din două faze majore. Pentru început, un tunel este sculptat în cornee. Și în al doilea rând, acest pasaj este injectat cu un material colorat. Tatuarea corneei produce o schimbare de culoare de lungă durată. În realitate, persoanele cu opacități corneene sau anomalii care le afectează aspectul folosesc tatuajul corneei de ceva timp. Din păcate, chirurgia cu laser de keratopigmentare este o procedură foarte invazivă, cu mai multe efecte secundare potențiale. Kerato-pigmentarea costă de obicei între 5000 și 12000 uero. De fapt, după ce luăm în considerare beneficiile și riscurile, credem că această abordare poate fi perfecționată în continuare.

  • Keratopigmentarea Nu modificați pigmentii naturali ai ochiului
  • De fapt, creează o impresie înșelătoare

Trebuie să rețineți că „procesul de schimbare a culorii ochilor laser mylumineyes” folosește o tehnică perfect naturală.

Cum funcționează un laser pentru a schimba culoarea ochilor?

De asemenea, avem grijă să nu vă răniți ochii pe parcursul procedurii cu laser și nu veți simți niciun disconfort. După aproximativ 2 minute, puteți reveni la tot ce făceai înainte. Ca regulă generală, această terapie trebuie administrată pe parcursul a 5-7 zile. Nu trebuie să faceți nimic special înainte de procedura cu laser, dar va trebui să luați rețetele după aceea. La ochii claselor 1-2, luminarea poate fi observată imediat, în timp ce la ochii cu tonuri mai profunde, poate dura multe zile sau săptămâni. Cu toate acestea, nu veți vedea efectul complet timp de trei până la șase luni.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top