Schimbarea culorii ochilor Turkey-Lumineyes Laser

Schimbarea cu laser a culorii ochilor Turkey-Lumineyes

Modificarea culorii ochilor cu laser Turcia continuă să creeze minuni cu tehnologia laser superioară pe care a dezvoltat-o. Pe scurt, prin această metodă numită Mylumineyes, îți poți schimba culoarea ochilor fără a crea efecte secundare și riscuri. Ochii își pot schimba culoarea? Pentru cei care intreaba, iata raspunsul. O terapie cu laser neinvazivă care poate fi efectuată în mai puțin de un minut este în prezent explorată. Terapia a fost testată pe animale de noi în urmă cu mai bine de 15 ani și pe oameni timp de 13 ani și s-a dovedit a fi sigură și eficientă în ambele cazuri. 

La oameni, pigmentarea irisului variază de la maro deschis la negru și, în funcție de modul în care lumina se împrăștie în stroma irisului prin efectul Tyndall, irisul poate părea albastru, verde sau alun. Chiar dacă genetica culorii ochilor este destul de complicată, poate fi fezabil în viitor schimbarea permanentă a culorii naturale a irisului unei persoane în mai puțin de un minut folosind o terapie laser neinvazivă care elimină pigmentul prin vasele de sânge. Laserul poate schimba permanent culoarea cu o metodă sigură, denumirea este Lumineyes.

Pot ochii să-și schimbe culoarea?

Laser Eye Color Change folosește un fascicul laser pentru a îndepărta pigmentul de melanină de pe suprafața irisului, dezvăluind albastrul și culoarea subiacentă. nuanțe verzi. Pot fi necesare multe tratamente pentru a obține rezultatele dorite, dar tehnica este permanentă. Schimbarea cu laser a culorii ochilor este în prezent cea mai bună alternativă pentru rezultate pe termen lung. 

Problema schimbării culorii ochilor a fost una proeminentă în ultimii ani. Există o componentă ereditară a culorii ochilor. Irisul este numele dat porțiunii colorate a ochiului. Mărimea pupilei este controlată de iris, un mușchi al ochiului care se poate extinde sau contracta ca răspuns la modificările nivelului de lumină.

Este cantitatea de pigmentare (melanina) din iris care determină ce nuanță par să aibă ochii tăi. Când vine vorba de culoarea ochilor, marourile au cea mai mare pigmentare, în timp ce albaștrii au cea mai mică. Percepția culorilor este influențată de felul în care lumina respinge acești pigmenți în termeni de nuanță, saturație și valoare (luminozitate).

\"culoarea

 

Schimbarea permanentă a culorii ochilor: implanturi de iris

Oamenii se nasc cu o culoare predeterminată a ochilor, care evoluează și se dezvoltă de-a lungul copilăriei. Culoarea ochilor variază de la individ la individ și poate fi albastru, negru, verde, gri sau alun. Acestea sunt culorile permanente ale ochilor pe care le veți avea pentru tot restul vieții. Oamenii care sunt nemulțumiți de culoarea naturală a ochilor au opțiunea de a fi supuși unei operații permanente de modificare a culorii ochilor.

Procedura de implantare chirurgicală a irisului artificial, cea mai periculoasă intervenție chirurgicală pentru ochi

Au fost raportate dureri de cap, fotofobie și o senzație persistentă de corp străin pe termen scurt. De asemenea, au fost raportate perforații și infecții ale globului ocular. Ca o preocupare pe termen lung, literatura speculează cu privire la probabilitatea unui răspuns alergic, uveită sau migrarea colorantului în țesuturile înconjurătoare la unghiul iridocornean cu riscul de glaucom concomitent sau la nivelul nervului optic, cu riscul de nevrită optică.

Astăzi, este esențial să se examineze în mod adecvat pericolele legate de astfel de proceduri și să se consilieze pacienții care ar putea fi interesați de acestea.

Schimbarea Culoarea ochilor vă îmbunătățește aspectul și atractivitatea-Schimbarea cu laser a culorii ochilor Turcia

Numeroși indivizi preferă ochii colorați. Există o cerere mare pentru ochi verzi-albaștri și pentru transformarea culorii ochilor nou-născutului. Creează un aspect atractiv și îți îmbunătățește aspectul. Nu vă puteți schimba culoarea ochilor în mod natural; astfel, dacă doriți să vă schimbați culoarea ochilor și doriți să știți cum să schimbați culoarea ochilor, acest ghid vă va oferi cunoștințele necesare.

Terapia cu laser pentru schimbarea culorii ochilor este absolut non-invazivă ( Lumineyes- Mylumineyes). Pe măsură ce un laser cu energie scăzută ghidat de computer străbate corneea limpede și este absorbit de pigmentul maro închis, pacientul este martor la o scurtă animație pe parcursul procedurii. Laserul sparge stratul de pigment maro care acoperă irisul albastru de dedesubt. Această întrerupere determină începerea procesului normal de îndepărtare a țesuturilor.

Pacientul poate relua activitățile obișnuite, inclusiv conducerea, imediat după terapie. În decurs de două până la patru săptămâni, pigmentul negru ar trebui să înceapă să se estompeze, lăsând în urmă ochi albaștri strălucitori.

Tatuajul episcleral este o procedură cosmetică prin care se injectează un colorant în zona subconjunctivală

Gestul tehnic nu este efectuat de obicei de un chirurg sau de personal oftalmologic calificat in domeniu. O endoftalmită sau dezlipirea de retină poate rezulta din lipsa utilizării unui microscop chirurgical și din posibilitatea pătrunderii globului.

Pacienții care au primit „Irisul de culoare nouă” au dezvoltat glaucom, cataractă și uveită, indiferent de indiferent dacă decompensarea endoteliului a fost prezentă sau nu. O procedură ulterioară, cum ar fi transplantul de cornee endotelial, keratoplastia penetrantă, operația de filtrare sau operația de cataractă a fost necesară la mai mult de jumătate dintre pacienți, deși implantul a fost îndepărtat la toți.

Contactele colorate au fost minusuri.

Au nevoie de întreținere zilnică, par frecvent ciudate și pot provoca disconfort ocular și simptome de ochi uscat. Pacienții își pot schimba permanent culoarea ochilor datorită implanturilor de iris. Cu toate acestea, probleme majore cu implanturile au dus la explantare la numeroși pacienți. Este pigmentul din irisul anterior care are cea mai mare influență asupra aspectului ochilor. Culoarea irisului – și de fapt, fiecare culoare – cuprinde trei elemente: nuanță, saturație și valoare. Nuanța, saturația și valoarea se referă toate la cât de departe este o culoare de a fi alb pur, cu culorile primare (în acest exemplu, verdele sau albastrul subiacent în ochi) servind ca elemente de bază.

Păcăturile care schimbă culoarea ochilor au vreun efect?

O altă modalitate de a schimba în mod natural culoarea ochilor este cunoscută sub numele de picături care schimbă culoarea ochilor, deși fac mai mult rău decât bine.

Schimbarea cu laser a culorii ochilor Turcia oferă costuri accesibile

Dacă ar fi accesibilă în Turcia, terapia cu laser pentru a schimba culoarea ochilor ar costa mai mult de 8000 USD. Pe termen lung, purtarea lentilelor de contact colorate pe bază de rețetă nu este cea mai rentabilă sau cea mai sigură abordare de a experimenta cu diferite culori de ochi. După cum am menționat, singurul mod sigur și natural de a schimba permanent culoarea ochilor este tehnica My Lumineyes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top