Αλλάξτε μόνιμα το χρώμα των ματιών σας χωρίς φακούς

Αλλάξτε μόνιμα το χρώμα των ματιών σας χωρίς να φοράτε φακούς επαφής

Το πιο πρόσφατο λέιζερ (Mylumineyes 8G+) αφαιρεί τη μελανίνη από την ίριδα για να αλλάξτε το χρώμα των ματιών σας μόνιμα. Εάν θέλετε να αλλάξετε μόνιμα το χρώμα των ματιών σας χωρίς έγχρωμες επαφές ή χειρουργική επέμβαση, η μόνη σας επιλογή είναι η αλλαγή χρώματος των ματιών με λέιζερ. Σχεδόν κάθε καστανό μάτι κρύβει τη δυνατότητα ενός έγχρωμου ματιού. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα καστανά μάτια έχουν μια λεπτή μεμβράνη χρωστικής που καλύπτει την ίριδα. Αλλαγή χρώματος ματιών με λέιζερ: Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης Mylumineyes, η χρωστική της ίριδας στοχεύεται από ένα λέιζερ χαμηλής ενέργειας, καθοδηγούμενο από υπολογιστή. Η χρωστική ίριδας απορροφά μια συγκεκριμένη συχνότητα λέιζερ που αποστέλλεται μέσω του κερατοειδούς.

Αυτό ξεκινά την αφαίρεση χρωστικής από ορισμένα κύτταρα στο μάτι. Μετά την αφαίρεση της χρωστικής, τα χρωματιστά μάτια γίνονται ορατά.

Είναι δυνατή η φυσική αλλαγή του χρώματος των ματιών;

Δυστυχώς, όχι. Όπως το χρώμα των μαλλιών και του δέρματος, έτσι και το χρώμα των ματιών είναι κληρονομικό. Για να επιτευχθεί μια μόνιμη αλλαγή χωρίς χειρουργική επέμβαση, είναι απαραίτητο να τροποποιήσετε τον γενετικό κώδικα ή τη δομή των κυττάρων.

\"αλλαγή

Πόσο κοστίζουν τα Lumineyes;

Το πραγματικό όνομα του λέιζερ αλλαγή χρώματος ματιών η χειρουργική θεραπεία είναι Φωτιστικά. Ο Δρ Mete είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που χρησιμοποίησε αυτή τη διαδικασία αποτελεσματικά. Οι πρόσθετες συνεδρίες του Lumineyes τιμολογούνται μεμονωμένα και ξεκινούν κατά μέσο όρο από 5.000 €. Όχι, αφού η επέμβαση είναι μη αναστρέψιμη. Μετά τον καθαρισμό, το μάτι δεν μπορεί να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση του σκοταδιού.

Πώς να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας χωρίς τη χρήση λέιζερ

Εκτός από το λέιζερ, οι έγχρωμοι φακοί επαφής μπορεί να είναι χρησιμοποιείται για την αλλαγή του χρώματος των ματιών χωρίς να παρουσιάζει μεγάλο κίνδυνο για τα μάτια. Ωστόσο, είναι ασφαλέστερο από την κερατοχρωματισμό και τα εμφυτεύματα ίριδας, παρά τη φαινομενική ασφάλειά τους. Εκτός από τη χειρουργική επέμβαση αλλαγής χρώματος ματιών με λέιζερ, όλες οι διαδικασίες καταλήγουν σε μια αφύσικη, τεχνητή εμφάνιση. Ωστόσο, τα αποτελέσματα της διαδικασίας αλλαγής χρώματος ματιών με λέιζερ που εκτελείται από το My Lumineyes είναι απολύτως φυσικά.

Γιατί αλλάζουν τα χρώματα των ματιών;

Η μελάγχρωση της ίριδας καθορίζει το χρώμα των ματιών. Οι χρωστικές που καθορίζουν το χρώμα του μπορεί να αλλάξουν για φυσικά αίτια υπό ορισμένες συνθήκες. Περιστασιακά, αυτό είναι δυνατό. Επομένως, ας διερευνήσουμε όλους τους φυσικούς παράγοντες που μπορεί να αλλάξουν το χρώμα των ματιών.

Ελαφρύ

 

Η ίριδα, ένας μυς που διαστέλλεται και συστέλλεται ανάλογα με τις ανάγκες, ελέγχει το μέγεθος. του μαθητή. Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, η κόρη διαστέλλεται στο σκοτάδι και συστέλλεται στο φως. Το άνοιγμα και το κλείσιμο της κόρης μπορεί να προκαλέσει τη μετανάστευση των χρωστικών της ίριδας, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση μιας μικρής αλλαγής στο χρώμα των ματιών.

Ηλικία

Το χρώμα των ματιών σας μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. . Στην πραγματικότητα, τα μάτια ενός νεογέννητου έχουν συχνά μάλλον χλωμό χρώμα. αλλά, ανάλογα με τους γενετικούς παράγοντες και την ποσότητα της μελανίνης που παράγεται, το χρώμα μπορεί να γίνει πιο σκούρο καθώς το βρέφος ωριμάζει. Καθώς μερικοί Καυκάσιοι γερνούν, η μελάγχρωση μπορεί να εξαφανιστεί ή να αλλάξει, επιτρέποντας στα μάτια τους να γίνουν ξανά καθαρά.

Αισθήματα

Ναι, ακόμη και οι εκρήξεις ευχαρίστησης και η βροχή μπορεί να αλλάξουν το μέγεθος των κόρης του ματιού. και, έτσι, το φαινομενικό χρώμα της ίριδας. Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές μπορείτε να καταλάβετε τη διάθεση ενός ατόμου απλά κοιτάζοντας τα μάτια του.

η έκθεση στον ήλιο

Το φως του ήλιου επηρεάζει την παραγωγή μελανίνης. Μετά από ένα ηλιόλουστο ταξίδι, τα μάτια σας μπορεί να γίνουν κάπως πιο σκούρα.

διατροφικές συνήθειες

Ορισμένες τροφές μπορεί να επηρεάσουν το χρώμα ή τουλάχιστον την όψη των ματιών. Το σπανάκι και το βιολογικό μέλι φωτίζουν τα μάτια, ενώ τα ψάρια ενισχύουν τη μελάγχρωση τους. Επιπλέον, τα κρεμμύδια, το ελαιόλαδο και τα φουντούκια επηρεάζουν την υγεία των ματιών και κατά συνέπεια το χρώμα.

Πώς μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε φακούς επαφής;

Εάν τα μάτια σας δεν είναι φυσικά σκοτεινά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπλε σκιά ματιών, μολύβι ή χαλκό και χρυσό για να τα σκουρύνετε. Η χρήση μπλε eyeliner στο άνω βλέφαρο παράγει επίσης ένα οπτικό αποτέλεσμα που κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο ευδιάκριτα. Φυσικά, οι χάλκινοι τόνοι προκαλούν μπλε αντανακλάσεις στην ίριδα. Επομένως, η αλλαγή του μακιγιάζ σας για να αναπαραχθεί αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποδεχτείτε το φυσικό χρώμα ματιών. Φαίνεται ότι υπάρχουν πιο ανοιχτόχρωμες περιοχές μέσα στα φουντουκιά μάτια που θα ήταν πιο αισθητές αν ήταν χρυσαφί. Επιλέξτε μωβ, καφέ ή ροζ μακιγιάζ αν θέλετε να τονίσετε τα πράσινα μάτια σας.

Επηρεάζει το φαγητό την αλλαγή στο χρώμα των ματιών;

Αποφύγετε οποιεσδήποτε θεραπείες στο σπίτι, όπως αυτές που προτείνουν. βάζοντας μια σταγόνα μέλι στο μάτι σας κάθε μέρα. είναι αναληθές ότι αυτή η ουσία παρέχει οποιαδήποτε ανακούφιση! Αυτή είναι μια επιβλαβής λανθασμένη αντίληψη γιατί, αν το πιστεύετε, μπορεί να εκθέσετε κατά λάθος το μάτι σας στα βακτήρια του μελιού, με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε από πραγματικά σοβαρές λοιμώξεις.

Ποιο χρώμα ματιών είναι το πιο σπάνιο στον κόσμο;

πρώτα γκρι και μετά πράσινο! Πιστεύεται ότι το πράσινο είναι το πιο σπάνιο χρώμα ματιών, ωστόσο το γκρι είναι πιο ασυνήθιστο. Τα γκρίζα μάτια είναι ένα από τα πιο σπάνια και επιθυμητά μάτια χρώματα, αφού μόλις το 3% περίπου του παγκόσμιου πληθυσμού τα διαθέτει. Τα γκρίζα μάτια ποικίλλουν στο χρώμα από σκούρο γκρι έως γκρι, ανάλογα με το άτομο. Από πράσινο έως γκρι-μπλε, διατίθεται ποικιλία χρωμάτων και εντάσεων. Μια τυπική ανεπιθύμητη ενέργεια της επέμβασης με λέιζερ χρώματος ματιών είναι τα γκρίζα μάτια.

Σύμφωνα με ορισμένους ιστότοπους ειδήσεων, το χρώμα των ματιών αλλάζει κάθε 20 δευτερόλεπτα. Σωστό ή λάθος;

Αυτός ο ισχυρισμός είναι αναληθής. Βασίζεται σε μια ψευδή ιστορία που εμφανίστηκε αρχικά πριν από πολλά χρόνια. Η πηγή αυτών των πληροφοριών δείχνει ότι δεν υπήρξαν αξιοσημείωτες επιτυχίες τα προηγούμενα 15 χρόνια, απλώς ελπιδοφόρες δηλώσεις. Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι ο Mylumineyes είναι δεκατρία χρόνια μεγαλύτερος από εσάς και έχει παράγει πρακτικά και συγκεκριμένα αποτελέσματα στον πραγματικό κόσμο. συνεχίζει να κάνει δηλώσεις.

Σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς, αυτή η διαδικασία είναι επικίνδυνη και δεν πρέπει να πραγματοποιηθεί;

Σχετικά με το χειρουργική επέμβαση αλλαγής χρώματος ματιών με λέιζερ, οι φίλοι μας γιατροί είναι κάπως ακριβείς και εν μέρει εσφαλμένες. Γιατί ρωτάς? Ποιος χρησιμοποιεί αυτή τη μέθοδο και πώς διαφέρει. Η επέμβαση αλλαγής χρώματος ματιών με λέιζερ Mylumineyes Xtra είναι πολύ πιο ασφαλής από τη χειρουργική επέμβαση LASIK και καταρράκτη.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top